IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    Първоначално изпратено от bgg_red
    Първоначално изпратено от tandem
    Я и аз да ги изям

Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка

После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа

Пък от кога го приказвам
    А това на дневна не е ли за под 1.22 ????????????
    Кое това ?
    Тандемски казваш , че на 4 часа еди кво си било.
    Аз пък като гледам графиката на дневна ми
    се струва , че под 1.22 има слизане.....
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
      Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
      Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
        Първоначално изпратено от tandem
        Я и аз да ги изям

Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка

После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа

Пък от кога го приказвам
        Кое това ?

Коментар

• Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Я и аз да ги изям

Пък от кога го приказвам
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Я и аз да ги изям

Пък от кога го приказвам

Коментар

• JPY

Кво стана с тая йена, да няма интервенция на японците?

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от turbalan
                  1.3444 е важното ниво.Бием ли го обръщаме по часовите.
                  не знам дали 1,3444 е важно, или заседанието вдруги ден ден на ЕЦБ е по важно, един господ знае как ще реагира пазара на лихвите, тези нива дето се споменават от 1,48, 1,50 и т.н. са волни приказки, поне засега. Доста е мътно.
                  Къде си видял да пиша за 1.48 или 1.50 ?
                  нямах теб предвид, говорех по принцип. Но поне засега мисля че 1,3080 е по важно ниво..просто защото сме по близко до него, след два часа картинката може да е друга и важно да стане твоето 1,3444
                  Аз съм тоя с волните приказки за 1.5000+ - също така си говорех волно горе на 1.6000 че ке пада, говорех волно после и на 1.23 че има завършен вид и ке рипа после ония дни търсих къси за В до 32-34 и сег рипам за 1.5000+ - в интерес на истината докато хвана локално дъно*връх ми падаха а и сигурно още ще ми падат стопове - така че това не е препорък за търговия а просто МОЕ МНЕНИЕ - УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Първоначално изпратено от turbalan
                    не знам дали 1,3444 е важно, или заседанието вдруги ден ден на ЕЦБ е по важно, един господ знае как ще реагира пазара на лихвите, тези нива дето се споменават от 1,48, 1,50 и т.н. са волни приказки, поне засега. Доста е мътно.
                    нямах теб предвид, говорех по принцип. Но поне засега мисля че 1,3080 е по важно ниво..просто защото сме по близко до него, след два часа картинката може да е друга и важно да стане твоето 1,3444

Коментар

• Айде още лонги 3202 за 3650 това е само за тоя лонг - другите цел 154

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan

Коментар

• kritelin

По часовите вече е много натегнато от това разпродаване , освен това корекционния импулс си остана еднократен без консолидация и евентуално продължение затова си мисля че консолидацията това спускане сега и ще изпушва вече нагоре. Само е много трудно да му се предположи дъно то би могло да бъде и 1.14
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin

Коментар

• 1.3444 е важното ниво.Бием ли го обръщаме по часовите.

Коментар

• Iblis

От тук някъде трабва да обърне за 1.48.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X