If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка
После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа
Пък от кога го приказвам
А това на дневна не е ли за под 1.22 ????????????
Кое това ?
Тандемски казваш , че на 4 часа еди кво си било.
Аз пък като гледам графиката на дневна ми
се струва , че под 1.22 има слизане.....
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка
После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа
Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
Пък от кога го приказвам
А това на дневна не е ли за под 1.22 ????????????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
1.3444 е важното ниво.Бием ли го обръщаме по часовите.
не знам дали 1,3444 е важно, или заседанието вдруги ден ден на ЕЦБ е по важно, един господ знае как ще реагира пазара на лихвите, тези нива дето се споменават от 1,48, 1,50 и т.н. са волни приказки, поне засега. Доста е мътно.
Къде си видял да пиша за 1.48 или 1.50 ?
нямах теб предвид, говорех по принцип. Но поне засега мисля че 1,3080 е по важно ниво..просто защото сме по близко до него, след два часа картинката може да е друга и важно да стане твоето 1,3444
Аз съм тоя с волните приказки за 1.5000+ - също така си говорех волно горе на 1.6000 че ке пада, говорех волно после и на 1.23 че има завършен вид и ке рипа после ония дни търсих къси за В до 32-34 и сег рипам за 1.5000+ - в интерес на истината докато хвана локално дъно*връх ми падаха а и сигурно още ще ми падат стопове - така че това не е препорък за търговия а просто МОЕ МНЕНИЕ - УСПЕХ
не знам дали 1,3444 е важно, или заседанието вдруги ден ден на ЕЦБ е по важно, един господ знае как ще реагира пазара на лихвите, тези нива дето се споменават от 1,48, 1,50 и т.н. са волни приказки, поне засега. Доста е мътно.
Къде си видял да пиша за 1.48 или 1.50 ?
нямах теб предвид, говорех по принцип. Но поне засега мисля че 1,3080 е по важно ниво..просто защото сме по близко до него, след два часа картинката може да е друга и важно да стане твоето 1,3444
По часовите вече е много натегнато от това разпродаване , освен това корекционния импулс си остана еднократен без консолидация и евентуално продължение затова си мисля че консолидацията това спускане сега и ще изпушва вече нагоре. Само е много трудно да му се предположи дъно то би могло да бъде и 1.14
Коментар