If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време ми е да затварям късите AUD и NZD. Утре и до срещата на ЕЦБ ще е ден за препозициониране...
Моите поздравления Анон, прекрасно онагледяване на "Ролята на фундамента при тайминга в трейдинга". :-)
Чисто, ясно и най-вече полезно за аудиторията.
Успехи
---------------------------- Berbo count: 8 We'll Keep the Red Flags Flying High
Аnon6706 защо Еврото мачка с такава лекота АВСТРАЛИЕЦО????????
EUR/AUD не е сериозен/ликвиден крос. Движението му се определя в 90% от случаите от движенията при AUD/USD и по-малко от EUR/USD. Има едни 10%, когато точно този крос движи AUD, но сега не е така.
Незнам ма това вече и мен ме шокира :
" Price from 129.75 but then took out the all-time low at 129.20 triggering a new short. Uncharted territory now. 97.90 month Fibo? "
За гепито това нали
Не виждам причина тази нощ евро/долар да не стигне до към 1.31.
И аз съм на тфа мнение- тази е посоката днес или утре ма мисля първо да изчакам да вида бат Бернанке какви ша ги сътвори днеска и кви глупости ша наплямпа само и само малко да по обезцени доларчето пак после ша сме на къси при евро/долар
Не виждам причина тази нощ евро/долар да не стигне до към 1.31.
И аз съм на тфа мнение- тази е посоката днес или утре ма мисля първо да изчакам да вида бат Бернанке какви ша ги сътвори днеска и кви глупости ша наплямпа само и само малко да по обезцени доларчето пак после ша сме на къси при евро/долар
Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
намерих ги, 10х
само че адреса е на Графа , и друг на Раковска
тия имат по-малък спред от Поли, които съм ползвал преди 100 години...
Да, там също имат. На Раковска им е първото, от едно време. Собственика - Жорката е голям пич.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
намерих ги, 10х
само че адреса е на Графа , и друг на Раковска
тия имат по-малък спред от Поли, които съм ползвал преди 100 години...
Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка
После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа
Пък от кога го приказвам
А това на дневна не е ли за под 1.22 ????????????
Кое това ?
Тандемски казваш , че на 4 часа еди кво си било.
Аз пък като гледам графиката на дневна ми
се струва , че под 1.22 има слизане.....
Ами на 4ч ти казвам как протичаи как ще продължи корекциата на последната възходяща вълна бре и то откога още, даже облог имам.
Коментар