IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Време ми е да затварям късите AUD и NZD. Утре и до срещата на ЕЦБ ще е ден за препозициониране...
    Моите поздравления Анон, прекрасно онагледяване на "Ролята на фундамента при тайминга в трейдинга". :-)
    Чисто, ясно и най-вече полезно за аудиторията.
    Успехи
    ----------------------------
    Berbo count: 8
    We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red

Аnon6706 защо Еврото мачка с такава лекота АВСТРАЛИЕЦО????????
      EUR/AUD не е сериозен/ликвиден крос. Движението му се определя в 90% от случаите от движенията при AUD/USD и по-малко от EUR/USD. Има едни 10%, когато точно този крос движи AUD, но сега не е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto
        Затворих едни къси гепита имах и къси AUD/ JPY, но не ги устисках дотук
        Къси кабели от 1,4670, дълги влечуги ,9060, къси гепита 130,60 и те така
        Стоп 129.60, 1.4560, 0.9065
        Къси AUD/ USD 6630 => 6530

Коментар

Време ми е да затварям късите AUD и NZD. Утре и до срещата на ЕЦБ ще е ден за препозициониране и може би ще има по-добри нива за скъсяване.
          Успех.
          Няма да го затварям австралиец/долар,
          а само сложих стоповете на +
          Риск поемам

Аnon6706 защо Еврото мачка с такава лекота АВСТРАЛИЕЦО????????
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Време ми е да затварям късите AUD и NZD. Утре и до срещата на ЕЦБ ще е ден за препозициониране и може би ще има по-добри нива за скъсяване.
            Успех.
            Май не трябва да се затваря каквото и да е от тия.

Коментар

• Незнам ма това вече и мен ме шокира :
              " Price from 129.75 but then took out the all-time low at 129.20 triggering a new short. Uncharted territory now. 97.90 month Fibo? "
              За гепито това нали

Коментар

• за 1,6 не знам , ма преди срещата на ЕЦБ ще съм затворил задължително, без значение дали сме стигнали 1,31

Коментар

• Време ми е да затварям късите AUD и NZD. Утре и до срещата на ЕЦБ ще е ден за препозициониране и може би ще има по-добри нива за скъсяване.
                  Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman
                    Първоначално изпратено от boogeyman
                    Първоначално изпратено от anon6706
                    Не виждам причина тази нощ евро/долар да не стигне до към 1.31.
                    И аз съм на тфа мнение- тази е посоката днес или утре ма мисля първо да изчакам да вида бат Бернанке какви ша ги сътвори днеска и кви глупости ша наплямпа само и само малко да по обезцени доларчето пак после ша сме на къси при евро/долар
                    айде напани се за още 50 пипа па да затварям
                    Що да затваряш? Щото тръгваме към 1.60 ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от Iblis
                      Първоначално изпратено от koko

Вчера казах идеята си на крити - ксойто не е съгласен лошо нема http://forexmasters.hit.bg/22222.png
                      Коко същия модел не е ли възможен на седмична, но обратния вариянт
                      Бита е дневна трендлинийка от 16000 и докато не се върнем в старият тренд сме за нагоре брат но това е мое мнение

Коко, допускаш ли , че това рали може да е било една дълбока 2ра вълна и сега да ускоряваме за 3та?

Коментар

• DOW JONES май ще се отече

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Не виждам причина тази нощ евро/долар да не стигне до към 1.31.
                          И аз съм на тфа мнение- тази е посоката днес или утре ма мисля първо да изчакам да вида бат Бернанке какви ша ги сътвори днеска и кви глупости ша наплямпа само и само малко да по обезцени доларчето пак после ша сме на къси при евро/долар
                          айде напани се за още 50 пипа па да затварям

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
                            Първоначално изпратено от pana_bg
                            Първоначално изпратено от ^_^
                            Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
                            Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
                            намерих ги, 10х
                            само че адреса е на Графа , и друг на Раковска
                            тия имат по-малък спред от Поли, които съм ползвал преди 100 години...
                            Да, там също имат. На Раковска им е първото, от едно време. Собственика - Жорката е голям пич.
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                              Първоначално изпратено от ^_^
                              Прощавайте за офтопика, може ли да ме упътите къде в интернет да се проверят курсовете на обменните бюра? Нещо като обзор или поне някои адреси на по-читави ченджове?
                              Пробвай в НИКАР! бгл/усд им е само 50 пипса спреда а бгл/еур - 20. Витошка/Гладстон
                              намерих ги, 10х
                              само че адреса е на Графа , и друг на Раковска
                              тия имат по-малък спред от Поли, които съм ползвал преди 100 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                                Първоначално изпратено от tandem
                                Първоначално изпратено от bgg_red
                                Първоначално изпратено от tandem
                                Я и аз да ги изям

Покачването от 1,2551 до 1,4717 на 4ч в момента му тече заключителна 1 част от корекцията му и според мен ще завърши между 1,2950-1,30 там където ме чака една бирка

После ще започне 2 част малко нагоре до 1,38-1,4 и после пак надолу ама там вече до къде незнам .Така ги виждам нещата ама нищо не фанах от тая работа

Пък от кога го приказвам
                                А това на дневна не е ли за под 1.22 ????????????
                                Кое това ?
                                Тандемски казваш , че на 4 часа еди кво си било.
                                Аз пък като гледам графиката на дневна ми
                                се струва , че под 1.22 има слизане.....
                                Ами на 4ч ти казвам как протичаи как ще продължи корекциата на последната възходяща вълна бре и то откога още, даже облог имам.

А пък на дневна незнам какво виждаш ти -сподели

Коментар

Working...
                                X