IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро на всички, като гледам моята категоричност е излязла вярна .
    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• без да искам една песна се сетих .....

http://www.youtube.com/watch?v=W1-qly0ZW9I

Коментар

• Мдааа...надянох се на големиот...

Коментар

• Вчера стигнахме надолу до червено 1.3284. Да видим дали сега нагоре ще стигнем само до червено 1,3386. (а докато пиша то вече е там). Нагоре иначе си мисля за 1,339 7и 1,3428.

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от hrimthursum
            Първоначално изпратено от xemus
            Първоначално изпратено от hrimthursum
            Късо евро/йена от 124.88
            Айй сиктиррр...тамън продадох и то отпра 10 пипоня нагоре...
            ти високите фреймове не гледаш ли бря ?! ... и скивай на дневна къде е таргета .....
            А бре като гледам 2Н и 4 Н..ми отива надоле...а и ми се струва почти невъзможно да се приключи с кофти тренда н при еврото ей така за един ден
            то с кофти тренда няма да се приключи .... ама можем да се водим в широка корокция чааак до 1.38 .... и тренда все ще си е надоле ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
              Късо евро/йена от 124.88
              ти високите фреймове не гледаш ли бря ?! ... и скивай на дневна къде е таргета .....
              А бре като гледам 2Н и 4 Н..ми отива надоле...а и ми се струва почти невъзможно да се приключи с кофти тренда н при еврото ей така за един ден

Коментар

• тришу трябва да е казал вчера нещо много злобно че да се случат така нещата ... тва ойро долар по малко от 1.35 немога да го видя и тва си е .... много странна работа ....

Коментар

Късо евро/йена от 124.88

Коментар

Късо евро/йена от 124.88
                    Де да бяха само 10 пипоня... Дано имаш стоп! Според мен обръщай платната веднага!

Коментар

Късо евро/йена от 124.88
                      Къде ти е стопа ако имаш такъв?

Коментар

Късо евро/йена от 124.88

Коментар

• Късо евро/йена от 124.88

Коментар

• Бай голд на 1152 стоп на 1142 бай паунд/йена142.95 стоп 141.85 бай ози/дол на 0.9280 стоп на 0.9240 .Успехи на професионалистите!

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater
                              Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                              Първоначално изпратено от dreamtheater
                              На кой брокер беше представител за БГ Бат Седефчо?
                              Ако питаш за мен.......на никой. Представлявам единствено себе си из дебрите на родните форуми
                              Uuuups , абе от някъде ми беше останало в съзнанието, че някой говореше за прокарване на нов брокер от теб в БГ, но може и да се бъркам
                              М'да вероятно...... от Караиванов идва.
                              Има нещо вярно, в цялата работа.
                              Има вярно и, че съм замесен........но като му дойде времето няма да пропусна да викна и запея в Инвестора

Нека му дойде времето.
                              Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                                Първоначално изпратено от dreamtheater
                                На кой брокер беше представител за БГ Бат Седефчо?
                                Ако питаш за мен.......на никой. Представлявам единствено себе си из дебрите на родните форуми
                                прави се той .... има една международна брокерска къща Седеф брокеринг енд алъжверижинг... то името малко го издава де ... незнам театро как не си се сетил до сега ... скоро ще отваря офис и в село Новосело Русенско ...
                                забравих да кажа .... предоставя възможност за търговия на фючърси на сирене и конски наденици единствен в европейския съюз

Коментар

Working...
                                X