If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера стигнахме надолу до червено 1.3284. Да видим дали сега нагоре ще стигнем само до червено 1,3386. (а докато пиша то вече е там). Нагоре иначе си мисля за 1,339 7и 1,3428.
тришу трябва да е казал вчера нещо много злобно че да се случат така нещата ... тва ойро долар по малко от 1.35 немога да го видя и тва си е .... много странна работа ....
На кой брокер беше представител за БГ Бат Седефчо?
Ако питаш за мен.......на никой. Представлявам единствено себе си из дебрите на родните форуми
Uuuups , абе от някъде ми беше останало в съзнанието, че някой говореше за прокарване на нов брокер от теб в БГ, но може и да се бъркам
М'да вероятно...... от Караиванов идва.
Има нещо вярно, в цялата работа.
Има вярно и, че съм замесен........но като му дойде времето няма да пропусна да викна и запея в Инвестора
Нека му дойде времето.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
На кой брокер беше представител за БГ Бат Седефчо?
Ако питаш за мен.......на никой. Представлявам единствено себе си из дебрите на родните форуми
прави се той .... има една международна брокерска къща Седеф брокеринг енд алъжверижинг... то името малко го издава де ... незнам театро как не си се сетил до сега ... скоро ще отваря офис и в село Новосело Русенско ...
забравих да кажа .... предоставя възможност за търговия на фючърси на сирене и конски наденици единствен в европейския съюз
Коментар