IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ммммдам ..... ето сега идва онзи момент от деня дето почвам да се чудя да търгувам ли още или да не търгувам .... мога обаче докато се чудя да се поздравя с една хубава българска народна песен .... нали е празник днеска ....

http://www.youtube.com/watch?v=ksqM_qtrfN8

Коментар

• не е нова. всичко което сьм писал е сьщото. промените са в ма252(годишна а не МА365) на 5 мин се явява 21 часова. Ползвам ехрма20 ма50 ма200 ма252 и ма504.
      стратегията както обясних по рано е че търгувам рьководейки се от ма252 и ма504 на 5 минутна графика. Падне ли под тяк влизам само на къси. мине ли над тях влизам само на дьлги.
      От няколко дни експериментирам входове по ехрма 20. Когато ехрма 20 е под ма50 (и всички останали ма са подредени във вьзходящ ред,) тогава изчаквам цената да я пресече надолу(след корекция- врьщане нагоре) и влизам къс сьс не повече от 10 пипса стоп. Уточнение ма50 е с посока надолу. Сьщото важи и когато малките МА са подредени отгоре над ма252и ма504 и ма50 е с посока нагоре влизам при пробив на ехрма 20 нагоре( дълги позиции. това е.Същета стратегия става и на 1 минута с още по плитки стопове. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z
        хемусе поздравления - надушил си флагчето

аз пак съм ошамаросан кат гол офлюф ...
        мани мани .... добре че тва 3320 изръджа ..... иначе смятай че сега щях да келча на едночасовата графика и да се чудя тва 3266 ше държи ли или няма да държи .... сега съм прибрал половината и съм застанал с драйвера ( тва е онзи големия стик за голф ) и седя и упражнявам начален удар .... да видим до де ше го изшибам

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
          Първоначално изпратено от forexboy

Айде бе, обидили го били :shock: :shock: :shock: . И колко пъти те обидиха, само 18 ли? :roll: :roll: :roll: Ако беше малко по-Убав, сигурно 21 пъти щяха да те обидят :twisted: :twisted: , куха чунко.
          По-здрав и от мене "газолиско" И ти ли си от групата на ФА, които с много Мозьк и мислене могат да извадят по добър анализ от цял институт занимаващ се професионално с анализ на пазарите? Ашколсун маашала! Ама от мен да знаеш, че един път свикнеш ли с този занаят(в кавичките), накрая ще стигнеш и до копрофугията. Ако гуруто ти не те е нахранил с аналитичен шпек, аз ще те нахраня с народен хамбургски. Като аналитик от висшия пилотаж се сещаш защо е хамбургски! айде да ти е сладко!
          Имах нЕкои съмнения за тебе, които се потвърдиха. :idea: При преобладаващи намеци за гъзове, шпеци, хумбургски и тям подобни атрибути, нямам никакво съмнение, че си говоря с отявлен педерунгел, по голяма вероятност софийски.:twisted:
          Та виж сега мазен Педер, стига си спамил форума ами поемай към зоопарка, да се радваш на голенмия слонски......хобот.. :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: Никак шпеци не могат да са му конкуренция по отношение на твоята гъзоренция!

Коментар

• хемусе поздравления - надушил си флагчето

аз пак съм ошамаросан кат гол офлюф ...
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
              Първоначално изпратено от forexboy

Айде бе, обидили го били :shock: :shock: :shock: . И колко пъти те обидиха, само 18 ли? :roll: :roll: :roll: Ако беше малко по-Убав, сигурно 21 пъти щяха да те обидят :twisted: :twisted: , куха чунко.
              По-здрав и от мене "газолиско" И ти ли си от групата на ФА, които с много Мозьк и мислене могат да извадят по добър анализ от цял институт занимаващ се професионално с анализ на пазарите? Ашколсун маашала! Ама от мен да знаеш, че един път свикнеш ли с този занаят(в кавичките), накрая ще стигнеш и до копрофугията. Ако гуруто ти не те е нахранил с аналитичен шпек, аз ще те нахраня с народен хамбургски. Като аналитик от висшия пилотаж се сещаш защо е хамбургски! айде да ти е сладко!
              Чунчо, кажи нещо за входовете ти, за новата система, остави простотиите.

Коментар

• Затвотих usd/cad на 60 пипса горница.Акаунта е по 1.4.Сега гледам eur/chf.Тия смятат ли да продават шоколади в европа.Та ако някой има мнение,колко надолу още може да ходи. Пробило е дъното,ама се замота там.Смятам да купувам euro,ама с колко % от сметката да заложа.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy

Коментар

• Ку-кууу,

гледам гирос/долар си драпа! Аз бих го почакал (1 кафе време) да видя ще думне ли нагоре през 1,337 или надоле към новото легендарно! ;-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                      иблисе .... навитак ли си за 34442 при е/д ...

реде аз скокнах от 35 за нагоре ... барем да тестваме 52
                      Hemuse ЛЕГЕНДАРНОТО 1.3333333333333333333333333
                      Е много силно и трудно ще го пусне
                      нанякъде !!!
                      Писах ЛС пак
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                        иблисе .... навитак ли си за 34442 при е/д ...

реде аз скокнах от 35 за нагоре ... барем да тестваме 52
                        Аааа ойрото не го пипам, само шамари прибирам от него последно време Стискам си едни дълги кивита и сега дълагат паундауд, която открих ми стагат.

Успех с еврото

Коментар

• KAKATA 2888888888888888
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от СеЦе
                            Форум: FOREX Пуснато на: Вто Мар 23, 2010 3:39 pm Заглавие: Анализите на СеЦе
                            Така,първо тук ще ви изясня защо еврото вече шеста седмица подред не може да падне под зоната 1.3440/30 .
                            Уважаеми Дами и Господа,представям ви МА 288 :

http://prikachi.com/files/1454120m.gif
                            shit happens...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              Въпреки игрите и закачките, има и сериозни неща.
                              GBP/AUD също е за дълги от тези нива - 1,6330.
                              Аргументи: Решението за Гърция стабилизира консервативно ситуацията, а преди да излезе ново даунгрейдване на Португалия или Испания, Китай ще заговори за вдигане на лихви.
                              Някъде го "прочетох", но вече не помня къде.....
                              Добро утро,Анон ,ако може би ли ми светнал как повишението на китайските лихви ще повлияе EUR/USD, щото съм начинаещ и ми е неясна корелацията .
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ехееей издирих го СеЦето ахахахха , прехвърлил се е при конкуренцията във фрййзон !
                                shit happens...

Коментар

Working...
                                X