IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURO/USD играх късо 1.3380 , цел 1.3212 , стоп 1.34 , може и да е за късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
      Абе гледам на дневна. И ново връхче ще е заявка за корекция. Иначе вътрешен бар - никаква информация не ни дава. Външен бар - двуяко. Само ново дъно - продължение на импулса?
      за дневния бар незнам той ми е високо и не е затворен още ... ама на по ниските фреймове докато се държим над 3320 би требало да се водим в корекция и импулса да се брои за приключил .... аз вече се обухах за едно одене пак до 3320 па да видим ше се бухаме ли или ше гледаме с влажно очи ....

Успехи !!!

Коментар

• Абе гледам на дневна. И ново връхче ще е заявка за корекция. Иначе вътрешен бар - никаква информация не ни дава. Външен бар - двуяко. Само ново дъно - продължение на импулса?

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
          Първоначално изпратено от xemus
          Я, да се наредя за един дълъг скалпиращ гирос от 1,35!
          странна работа ... аз тъкмо се бях навил да ходим да тестваме дъното
          Хихихихи, ами аз гледам, че предният връх Аха и да падне, та се наточих да изкарам за едно кафе от машината! ;-)
          Не, че съм сигурен, но целта днес може да е само по-висок връх от вчера. Например 1,3396.
          диме ... според мен в момента проверяваме има ли достатъчно дебели стопове и на кого са и дали ще ги вземаме или няма ... та .... мисля си ако устиска връхчето от вчера да си направим един убав рейндж днеска

Коментар

Не съм ходил скоро на зоопарк, но мисля, че слонът е слоница и няма много какво да се гледа. Освен на 15.03.2010.

http://d a r i k news.bg/view_articl...icle_id=230015

Махнете интервалите.

Как да не си ходил? Не виждаш ли колко много Говеда сме се сжбрали тук(цял зоопарк) И хентилигентни и кухи лейки и аналитици и критици. кокво повече от това искаш да видиш Хихихи!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Първоначално изпратено от xemus
              Хихихихи, ами аз гледам, че предният връх Аха и да падне, та се наточих да изкарам за едно кафе от машината! ;-)
              Не, че съм сигурен, но целта днес може да е само по-висок връх от вчера. Например 1,3396.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

• Я, да се наредя за един дълъг скалпиращ гирос от 1,35!
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Re: .....

Първоначално изпратено от ManUtd
                      Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                      всъщност с радост и голямо задоволство бих предрекъл 4е хиляди българи ще пукнат от глад скоро ,а мое превъзхдителство ще се облажи от останалите живи
                      глупаци
                      Що за кух мизантроп може да сътвори подобен пост? Ти наистина си много зле.
                      споко мане ... тя природата си знае работата ....

Коментар

Първоначално изпратено от ManUtd
                        всъщност с радост и голямо задоволство бих предрекъл 4е хиляди българи ще пукнат от глад скоро ,а мое превъзхдителство ще се облажи от останалите живи
                        глупаци
                        Това е аналитична мисъл от висшия пилотаж затова не можеш да я разбереш. Иска се акъл както каза тук някой.

Коментар

глупаци

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater
                            Първоначално изпратено от 4un4o
                            не е нова. всичко което сьм писал е сьщото. промените са в ма252(годишна а не МА365) на 5 мин се явява 21 часова. Ползвам ехрма20 ма50 ма200 ма252 и ма504.
                            стратегията както обясних по рано е че търгувам рьководейки се от ма252 и ма504 на 5 минутна графика. Падне ли по тяк влизам само на къси. мине ли над тях влизам само на дьлги.
                            От няколко дни експериментирам входове по ехрма 20. Когато ехрма 20 е под ма50 (и всички останали ма са подредени във вьзходящ ред,) тогава изчаквам цената да я пресече надолу(след корекция- врьщане нагоре) и влизам къс сьс не повече от 10 пипса стоп. Уточнение ма50 е с посока надолу. Сьщото важи и когато малките МА са подредени отгоре над ма252и ма504 и ма50 е с посока нагоре влизам при пробив на ехрма 20 нагоре( дълги позиции. това е. Успех!
                            Мерси за усилието да го съставиш. Всички ли двойки играеш с тази система или само евро долар?
                            скалпа е най успешен само при двойки сьс мальк спред до 3 пипса. Играя всички двоики с до 3 пипса спред

Коментар

• Не съм ходил скоро на зоопарк, но мисля, че слонът е слоница и няма много какво да се гледа. Освен на 15.03.2010.

http://d a r i k news.bg/view_articl...icle_id=230015

Махнете интервалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                                не е нова. всичко което сьм писал е сьщото. промените са в ма252(годишна а не МА365) на 5 мин се явява 21 часова. Ползвам ехрма20 ма50 ма200 ма252 и ма504.
                                стратегията както обясних по рано е че търгувам рьководейки се от ма252 и ма504 на 5 минутна графика. Падне ли по тяк влизам само на къси. мине ли над тях влизам само на дьлги.
                                От няколко дни експериментирам входове по ехрма 20. Когато ехрма 20 е под ма50 (и всички останали ма са подредени във вьзходящ ред,) тогава изчаквам цената да я пресече надолу(след корекция- врьщане нагоре) и влизам къс сьс не повече от 10 пипса стоп. Уточнение ма50 е с посока надолу. Сьщото важи и когато малките МА са подредени отгоре над ма252и ма504 и ма50 е с посока нагоре влизам при пробив на ехрма 20 нагоре( дълги позиции. това е. Успех!
                                Мерси за усилието да го съставиш. Всички ли двойки играеш с тази система или само евро долар, и само на 5 мин ли играеш?

Коментар

Working...
                                X