IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аха, ти jamie от зоната. Тъкмо за теб се сетих, като писах това.

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Първоначално изпратено от psycoholic
      SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-) Дано ти излязат, де!
      Мани,не питай,такива нерви не съм брал никога,много псувни изрекох,много нещо,хахаха,ама и сега като гледам как ми трябват само 40-тина пипа още нагоре (над 1.3400) май ще се препотя двойно.
      Между другото,ако сега на текущото ниво (около 1.3400) отворя хеджираща позиция,както тук ми препоръчват,сигурен съм,че еврото ще избие нагоре,точно по законите на Мърфи,хахаха,затова ще чакам и ще се надявам да минем днеска или в понеделник над 1.3445
      абе вземи поне затвори всички дето са ти на 0. и вмомента може едно 2В да станеи тогава ще спреш да пишеш тук за дълго. Хеджни или затвори едни 40 пипа. Ще ти е мир на душата.
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• SС, какво разбираш под хеджираща позиция? ... нали не е т.н. "насрещна" сделка..?

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
          SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-) Дано ти излязат, де!
          Мани,не питай,такива нерви не съм брал никога,много псувни изрекох,много нещо,хахаха,ама и сега като гледам как ми трябват само 40-тина пипа още нагоре (над 1.3400) май ще се препотя двойно.
          Между другото,ако сега на текущото ниво (около 1.3400) отворя хеджираща позиция,както тук ми препоръчват,сигурен съм,че еврото ще избие нагоре,точно по законите на Мърфи,хахаха,затова ще чакам и ще се надявам да минем днеска или в понеделник над 1.3445

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
            Първоначално изпратено от stanislavnba
            Първоначално изпратено от GoDim
            абе като се заговорихте Бенчмарк начисливят ли лихва на обратните?? че аз редовно хедж-вам ама не гледам лихвата тъй като не е дадена като отделна цифра
            Много ясно, че сумарно си на минус от суап. Иначе щяхме само да печелим.
            според тези данни има дни в които си на плюс
            http://trader.benchmark.bg/%D0%A1%D1...%D0%B0_20.html
            О, незнам! Постави се на мястото на брокера. Ти би ли давал пари за това, че някой е отворил в двете посоки по 1 милка. Чувал съм, че някои брокери начисляват суапа на порции през целия ден за да няма игрички в края на деня.
            Ми поставих се. После бях точно в това положение 1 месец. Прибрах си 7% от акаунта горница от суапа (при лост 10%, CFDs). Брокера да не е спал, както могат да слагат двойно отрицателен суап - така се случва да наядат дървото понякога

Коментар

Първоначално изпратено от jamiemirror
              ТА и е ТА, ама Форекса в момента се движи от политически решения и аз бих се въздържал да разчитам сляпо на ТА.
              Ако не може да ни каже накъде, независимо от това какво движи цената, за какво ни е този ТА?
              За да губите. Бях честен.
              Не става само с ТА, инак един скрипт щеше ВИНАГИ да печели.

Коментар

• Въх ко стана

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                  абе като се заговорихте Бенчмарк начисливят ли лихва на обратните?? че аз редовно хедж-вам ама не гледам лихвата тъй като не е дадена като отделна цифра
                  О, незнам! Постави се на мястото на брокера. Ти би ли давал пари за това, че някой е отворил в двете посоки по 1 милка. Чувал съм, че някои брокери начисляват суапа на порции през целия ден за да няма игрички в края на деня.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba

Коментар

Първоначално изпратено от bgg_red
                        Повечето с МТ4 разрешават обратни: имаш дълг евро/долар и после отваряш къси евро/долар. В платформата са две независими сделки. Но има някои брокери, които за насрещната не ти вземат маржин.
                        Ти питаше аз ти казах един който не взима мар..........
                        Не ме вълнува. Не тъургувам по този начин. Но СеЦе-то ни продъни ушите с обратните. Би трябвало да е проучил.
                        E, в МТ5 вече няма да има ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                          Повечето с МТ4 разрешават обратни: имаш дълг евро/долар и после отваряш къси евро/долар. В платформата са две независими сделки. Но има някои брокери, които за насрещната не ти вземат маржин.
                          Не ме вълнува. Не тъургувам по този начин. Но СеЦе-то ни продъни ушите с обратните. Би трябвало да е проучил.

Коментар

• абе като се заговорихте Бенчмарк начисливят ли лихва на обратните?? че аз редовно хедж-вам ама не гледам лихвата тъй като не е дадена като отделна цифра

Коментар

--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess
                                SC това че си се набълбукал похвално ли е ?
                                kака му врьтна гаден номер. тази чатал банк е много високо рискова инвестиция.

Коментар

Working...
                                X