Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение2 рия вариант как ще се изтълкува според теб
от една страна намаляват сигурните пе4алби
на банките, от друга това 4е разхлабват монетарната политка е положително, пък и макар и потребителското кредитиране да е зле а както се о4ертава и корпоративното
според мен банките ще намерят на4ин тези пари да ги превърнат в пе4алба 4рез влагане в трежърис или трейдинг например
въпреки 4е инвеститорите гледат и разтежа а не само пе4албата на компаниите ве4е доказаха 4е и само пе4албите са достатъ4ни за пока4ване на борсите
От доста време банките казват, че има съплай, но няма диманд. Демек - на нас повече пари не ни трябват - осигурете ни търсене. Банките няма какво да ги правят тези пари, освен пак да ги държат на лихва (по-ниска) при ФЕД, Само дето ще си влошат печалбите. Много искам да е този вариант, но едва ли ще ме огрее.
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВчера май написах..... ФЕД има общо взето 3 опции за реакция във вторник.
1. До продължи да изкупува ипотеки. - досега нямаше траен ефект нито върху цените на имотите, нито върху растежа.
2. Да понижи лихвите по активите, които търговските банки държат при него. Това ще срещне яростна съпротива от банковото лоби, защото ще им секне значителен ресурс на приходи. А и както добре знаем - ФЕД е частна корпорация на банките.
3. Да измисли друг израз на "extended period" за лихвите. Досегашният израз дава сигнал на пазарите, че лихвите няма да се вдигат следващите 6 месеца. Новият трябва да дава поне 12 месеца хоризонт на нулевите лихви.
Въпросът е дали пазарите ще повярват, че някой от тези 3 варианта ще сработи изобщо, ако бъде приложен.
П.П. И да - има вариант 4. - нищо да не предприемат/променят в изявлението.
от една страна намаляват сигурните пе4алби
на банките, от друга това 4е разхлабват монетарната политка е положително, пък и макар и потребителското кредитиране да е зле а както се о4ертава и корпоративното
според мен банките ще намерят на4ин тези пари да ги превърнат в пе4алба 4рез влагане в трежърис или трейдинг например
въпреки 4е инвеститорите гледат и разтежа а не само пе4албата на компаниите ве4е доказаха 4е и само пе4албите са достатъ4ни за пока4ване на борсите
според мен ако правителството отново гласува стумулиращи програми за покупки на жилища и автомобили, разхлабването на монетарната политика ще има по силен ефект
но както каза ти това се видя 4е няма траен
ефект и по този на4ин само се увели4ава
задлъжнялостта, а все пове4е в сащ запо4ва да се говори за големия дефицит, както и консуматора се товари излишноLast edited by zloblivi_podritvaniq; 06.08.2010, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениехаха в момента хай на алпари е 1.33330
ха честито
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми че тя е сложена още 1913г. Просто когато вървиш по посоката - не я усещаш. Дръпнеш ли се, едва тогава.
Хайде стига толкова художественост."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеА не мислиш ли,че започват да усещат примката около врата си от страна ФЕД?
Хайде стига толкова художественост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКогато пазарите разберат, че ФЕД е тръгнал да си събира вересиите и повече не намира за разумно да задлъжнява американския данъкоплатец - тогава ще настане истинското ЛОШО."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеАко борсите затворят под нивата от миналата седмица,наистина отиват на лошо нещата
П.П. Щото ФЕД не е Боне Крайненеца, а американският данъкоплатец не е Сивушка.Last edited by anon6706; 06.08.2010, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдаа, на лошо отиват нещата."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗависи как ги "изтълкуват" анализаторите. Понякога означава, че компаниите очакват растеж и първоначално наемат временно заети, друг път, че очакват спад и не си позволяват фул-тайм служители.
Шантава работа.
Според мен, сега сме във втория вариант. Затова и отчетите на компаниите бяха толкова "изненадващо" добри. Фонд работна заплата се е свил доста.
Коментар
-
Вчера май написах..... ФЕД има общо взето 3 опции за реакция във вторник.
1. До продължи да изкупува ипотеки. - досега нямаше траен ефект нито върху цените на имотите, нито върху растежа.
2. Да понижи лихвите по активите, които търговските банки държат при него. Това ще срещне яростна съпротива от банковото лоби, защото ще им секне значителен ресурс на приходи. А и както добре знаем - ФЕД е частна корпорация на банките.
3. Да измисли друг израз на "extended period" за лихвите. Досегашният израз дава сигнал на пазарите, че лихвите няма да се вдигат следващите 6 месеца. Новият трябва да дава поне 12 месеца хоризонт на нулевите лихви.
Въпросът е дали пазарите ще повярват, че някой от тези 3 варианта ще сработи изобщо, ако бъде приложен.
П.П. И да - има вариант 4. - нищо да не предприемат/променят в изявлението.Last edited by anon6706; 06.08.2010, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от АлънМай само ти и Караиванов имате представа за какво говорите и какво ще се случи.Поздравявам ви.
http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=2&t=2"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТака като гледам едва ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗависи дали борсата ще издържи на лошите данни. И тя, горката, "чака" на тези стимули.Че и целия свят.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от АлънМай само ти и Караиванов имате представа за какво говорите и какво ще се случи.Поздравявам ви.]
Що си мислиш , че аз съм много наясно
какво говоря по принцип........
На мен последната ДЪЛГА дето си бех
решил да я затворя на ЛЕГЕНДАРНОТО
1.333333333333333333333333333333333
нещо ми се размина на няколко десетки
Сега ще има стоп на +1
Пфууууу, мразя като става така--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар