IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    аноне тези данни за временно заетите принципно
    влияят ли на пазарите?
    Зависи как ги "изтълкуват" анализаторите. Понякога означава, че компаниите очакват растеж и първоначално наемат временно заети, друг път, че очакват спад и не си позволяват фул-тайм служители.
    Шантава работа.
    Според мен, сега сме във втория вариант. Затова и отчетите на компаниите бяха толкова "изненадващо" добри. Фонд работна заплата се е свил доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Както и предния път
      ЛЕГЕНДАРНОТО
      1.3333333333333333333333333
      много трудно се осъществява
      хаха, и аз това си мислех и ударих една къса със стоп то4но там на 1.3333 и цел 1.3266
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
        Без стоп по лошо понякога, особенно преди важните новини. Добре си беше, но избързах с местенето на нула.
        Няма да се плашите момчета. Стоп винаги има - сумата депозит при брокера
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Както и предния път
          ЛЕГЕНДАРНОТО
          хаха в момента хай на алпари е 1.33330

ха честито
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            И каква стана тая,познахме движението,но заради пустият му стоп пак сме извън борда.Играй без стопове и каквото сабя покаже.
            Без стоп по лошо понякога, особенно преди важните новини. Добре си беше, но избързах с местенето на нула.
            DJ сватба

Коментар

• Както и предния път
              ЛЕГЕНДАРНОТО
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ....

аноне тези данни за временно заетите принципно
                влияят ли на пазарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                  Привет, Хемус!
                  Добавил съм няколко доста важни линии, които неволно си пропуснал.
                  Успех.

Мане хай ....
                  не исках да претрупвам пейзажа та съвсем волно си ги пропуснах тез линии ...да може да се открои прецизноста и проницателноста на кристалното ми кълбо твърде много линии почват да зацапват свещите ...

Успехи много много !!!

Коментар

Направих най-голямата глупост с местенето на стопа на нула, за няколко пипа ме удари
                    И каква стана тая,познахме движението,но заради пустият му стоп пак сме извън борда.Играй без стопове и каквото сабя покаже.
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• [QUOTE=Пенчев;1128238]Добре дошълКак да го кръстим-,,Клуб 090"?Някак интелектуално звучи,леко декадентски[/QUOT

Приемам поздравления ....Благодаря а..а, и влизам в клуб 0.90,защото е много престижно да си член на толкова декадентски клуб ,...каквото и да означава това.
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                        Е, от днес нататък ставам член на клуба с фенове на паритета.
                        Мислех, че ЕС не е чак толкова зле, но явно съм в заблуда.
                        Добре дошълКак да го кръстим-,,Клуб 090"?Някак интелектуално звучи,леко декадентски
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

купих на 1.3166
                          стоп 1.3152 омръзна ми да гледам

Направих най-голямата глупост с местенето на стопа на нула, за няколко пипа ме удари
                          Last edited by liyan; 06.08.2010, 17:04.
                          DJ сватба

Коментар

• Е, от днес нататък ставам член на клуба с фенове на паритета.
                            Мислех, че ЕС не е чак толкова зле, но явно съм в заблуда.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                              сега се връщам от почивка и като видях къде се е закучило еврото ,реших да репостна един по-стар пост от 16.07 , който е по-актуален от всякога.
                              Може и да не е ниво ЛЕГЕНДАРНОТО,
                              НО НАД НЕГО БЛИЗО БЛИЗО
                              има си важно ниво
                              Да е близо колко да е близо
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Данните за безработицата излязоха лоши, особено ревизията за предния месец. Мисля, обаче, че те няма да са достатъчни ФЕД да предприеме нови стимули, т.е. в момента спада на долара е изключително спекулативен, без подкрепа на какъвто и да е фундамент. Все пак бих изчакал до вторник, преди да влизам на големи къси евро/долар позиции. Сега само ще си добавям по някое лотче в къси озита, кивита и дълги луунита.
                                Успех!
                                ситуацията е много смешна
                                в момента вси4ко се жертва за да може да се подобри износа на сащ
                                и се 4удя то4но сега ли намериха да направят това когато в европа - решаващия фактор за износа на сащ, затягат фиска и вътрешното потребление писка
                                отделно със скъпото евро ще по4нат пак да им ма4кат износа на европейците

позитивното от спада на долара е само ограни4аването на дефлацията

Коментар

Working...
                                X