Егати зловещата тишина от страна на сайтовете и анализаторите - платените им драскачи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Язък значи, като не съм н акомпа да гледам. Хубаво си направих 100 пипа от късата. ама пендинга ми на дългата от 1.30 ми е праснал стопа на 1.2960 и сега от 100 пипа на + съм на 60 пипа +. Поне таргета от 50 пипа на ден е изпълнен.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСитуацията е такава, че лошият търговски баланс вместо да отслаби долара, ще го засили.
Фундамент, мамка му.
П.П. между другото - при USD/CAD се изпариха надеждите за нов паритет и там могат да се търсят дълги с далечни цели.
ще му съдерат газа тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеимат ръзтеж за сметка на сащ
но сащ нямат полза от другите
и китайското салдо потварди това
в крайна сметка това е лоша новина
възможна ли е оба4е пак да рипат еврото
защото имаме спад в износа
в4ера ТБ китай показа рязък спад на вноса
а то4но същия месец - юли ка4иха еврото поради
това 4е износа на сащ спада, което донякъде показва 4е няма голям смисъл от този ход/пока4ване на еврото/
но пък не разполагаме с други баланси от юли
Фундамент, мамка му.
П.П. между другото - при USD/CAD се изпариха надеждите за нов паритет и там могат да се търсят дълги с далечни цели.Last edited by anon6706; 11.08.2010, 15:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеJun Exports $150.45B, -1.3%; Imports $200.35B, +3.1%
Ей заради това в червеното няма да има повече QE. Гледай как изтичат парите.
но сащ нямат полза от другите
и китайското салдо потварди това
в крайна сметка това е лоша новина
възможна ли е оба4е пак да рипат еврото
защото имаме спад в износа
в4ера ТБ китай показа рязък спад на вноса
а то4но същия месец - юли ка4иха еврото поради
това 4е износа на сащ спада, което донякъде показва 4е няма голям смисъл от този ход/пока4ване на еврото/
но пък не разполагаме с други баланси от юли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнениеЕ казваш си прогнозата, що да си безполезен. За мен пробив под 1.2750 ще ми покаже, че сме твърдо за надолу, иначе преди това всякакви сценарии са възмойни 1.35++ същоBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАми по едни мои сметки до към 2 месеца трябва да има 1.35++ Обаче аз съм се доказал като кофти пророк когато става дума за анализ на големи графики. В смисъл уцелвам ама не ми са точни стоповете, входовете и времето - сиреч не търгувам за повече от 100 пипа на сделка и за повече от 1 седмица да ми седи отворена позиция.
П.П. Извода е може да стане ама може и да не стане. Мисля, че ще стане ама не знам кога.
Може би съм бил безполезен.
Е казваш си прогнозата, що да си безполезен. За мен пробив под 1.2750 ще ми покаже, че сме твърдо за надолу, иначе преди това всякакви сценарии са възмойни 1.35++ същоwww.skytrendtraders.orgfree.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеСпоред моите изчисления бяхме се запътили до към 1.37-1.40 през Месец Октомври, когато очаквах 1.ФЕД да вдигне ОЛП + 2. Дау Джоунс да потъне надолу + 3.САЩ да тръпнат доста сериозно икономически пред Европа и съответна да последва корекция при Евро/Долар от 1.37-1.40 до към 1.1111 в началото на 2011 г. а до края на 2011 да сме стигнали и 0.90.
НО, едно Голямо ОБАЧЕ! След вчерашното заседание на ФЕД стана ясно, че още дълго време ФЕД няма да вдигнат ОЛП и според мене възходящата корекция при Евро/Долар ще продължи и след Октомври месец та чак до към Февруари-Март, 2011 г.
А за настоящата корекция в Южна посока. Казах ви: обади ми се мама и каза: "Продай моите долари че взе да пада."
Направих го. Мама винаги има такова влияние върху пазара. Купува върхове и продава дъна.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Според моите изчисления бяхме се запътили до към 1.37-1.40 през Месец Октомври, когато очаквах 1.ФЕД да вдигне ОЛП + 2. Дау Джоунс да потъне надолу + 3.САЩ да тръпнат доста сериозно икономически пред Европа и съответна да последва корекция при Евро/Долар от 1.37-1.40 до към 1.1111 в началото на 2011 г. а до края на 2011 да сме стигнали и 0.90.
НО, едно Голямо ОБАЧЕ! След вчерашното заседание на ФЕД стана ясно, че още дълго време ФЕД няма да вдигнат ОЛП и според мене възходящата корекция при Евро/Долар ще продължи и след Октомври месец та чак до към Февруари-Март, 2011 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнениеАве какво стана ве?
Защо при Евро/Долар толкова бързо изгубихме спечелените позиции от 1.3332 та чак до 1.2992?
Кога ще стигнем нива от 1.35++ при Евро/Долар?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Защо при Евро/Долар толкова бързо изгубихме спечелените позиции от 1.3332 та чак до 1.2992?
Кога ще стигнем нива от 1.35++ при Евро/Долар?
П.П. Извода е може да стане ама може и да не стане. Мисля, че ще стане ама не знам кога.
Може би съм бил безполезен.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма. Трябва преди това Щатите, Европа и Китай да развържат кесиите и чак тогава или заедно с тях британците може да решат нещо в тази посока. Смятам, че повече QE по света няма да има. Разбра се, че не това е начина. Щатите и Европа пускат нови пари и 80% от тях служат за растежа на Китай. Откъде накъде?!
Ей заради това в червеното няма да има повече QE. Гледай как изтичат парите.Last edited by anon6706; 11.08.2010, 15:35.
Коментар
-
Кога ще стигнем нива от 1.35++ при Евро/Долар?www.skytrendtraders.orgfree.com
Коментар
Коментар