If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега след като стигнахме при Евро/Долар 1.2950 това значи ли че вече сме тръгнали надолу към 1.1111 или имаме да стигаме все още нивата от 1.35++ ?
Преди 1.1111 има много нива да стигаме. Аз написах предималко за 1.2750, на мен това ми е целта сега. Ако не го пробие може и да говорим за някакви дълги. 1.35++ в момента не е главна цел.
Сега след като стигнахме при Евро/Долар 1.2950 това значи ли че вече сме тръгнали надолу към 1.1111 или имаме да стигаме все още нивата от 1.35++ ?
Нищо не значи !!!
Аз си приместих лимитите на 1.28222
===================================
На 4 часа Е КРАСОТА !!!!
Пък на дневна не е ли нослето на
ПИНОКИО ???????????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Не. При евро/ауд и паунд/ауд няма разминаване в инвеститорите. Лошите данни от Канада доведоха до покачване на ауд/кад и това оскъпи AUD. Има едни фондове дето играят само кросове на къмодити валути и сега преместват канадци в австралийци. И те не знаят защо, но го правят.
тва с канадеца не го сметнах щото мислех 4е само той пада
разпродажбите в евро/ауд задържаха австралиеца
сега мисля 4е би трябвало да тръгне
Не. При евро/ауд и паунд/ауд няма разминаване в инвеститорите. Лошите данни от Канада доведоха до покачване на ауд/кад и това оскъпи AUD. Има едни фондове дето играят само кросове на къмодити валути и сега преместват канадци в австралийци. И те не знаят защо, но го правят.
Язък значи, като не съм н акомпа да гледам. Хубаво си направих 100 пипа от късата. ама пендинга ми на дългата от 1.30 ми е праснал стопа на 1.2960 и сега от 100 пипа на + съм на 60 пипа +. Поне таргета от 50 пипа на ден е изпълнен.
Коментар