IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    не виждам някаква промяна в ситуацията от в4ера
    Оооо, има и още как. Вече събраха 2 и 2 за състоянието на консуматора. Утрешните молби за безработни също е ясно, че ще бъдат лоши. Не виждам причина акулите да държат скъпи акции или евра в следващите няколко дни.

П.П. BOJ няма да предприеме каквато и да е интервенция, без ясен сигнал от ФЕД, че ще гласува нови стимули.

Коментар

• .....

аноне а продажбите на трайни стоки има ли други индикатори които помагат да се предвидят?

днес предположиха правилно 4е ще са зле данните и смятам 4е филито спомогна за това

имам предвид на този етап защото излезе рекордно зле
      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.08.2010, 18:11.

Коментар

• .....

анонски заседанието на фед е дале4е
        оба4е от япония също тръгнаха спекулации
        за стимули и ако преди една седмица те не подействаха то сега може и да подействат
        защото тяхното заседание е след около седмица
        а ве4е се дрънка по въпроса
        Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.08.2010, 18:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Не. Сигурно визираш вчерашния ми въпрос към Гуантанамо за препродажбите на НИ. В САЩ се случва нещо подобно като у нас - продавачите не свалят цените, а купувачите отказват да ги плащат и пазарът замръзва, което пък ще доведе до значителен срив/краш скоро и надали нови стимули ще помогнат. Продажбите на нови жилища бяха почти ясни, че ще са плачевни. Не е ясно как ще реагира борсата, но смятам, предвид отдалечеността във времето на следващото заседание на ФЕД, че първо ще свалят борсата (вдигнат долара) и в началото на септември ще започнат спекулациите за нови стимули.

По тази причина смятам, че първо евро/долар ще падне под 1.25, преди да отиде над 1.27, ако изобщо отиде.
          Успех!
          като гледам как реагират първона4ално
          вероятно ще 4акат както в4ера

не виждам някаква промяна в ситуацията от в4ера

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
            аноне извинявай ти свързваш ли пазара на жилища в сащ с поръ4ките на трайни стоки
            за да предвидиш какви данни ще излязат за едното или другото
            Не. Сигурно визираш вчерашния ми въпрос към Гуантанамо за препродажбите на НИ. В САЩ се случва нещо подобно като у нас - продавачите не свалят цените, а купувачите отказват да ги плащат и пазарът замръзва, което пък ще доведе до значителен срив/краш скоро и надали нови стимули ще помогнат. Продажбите на нови жилища бяха почти ясни, че ще са плачевни. Не е ясно как ще реагира борсата, но смятам, предвид отдалечеността във времето на следващото заседание на ФЕД, че първо ще свалят борсата (вдигнат долара) и в началото на септември ще започнат спекулациите за нови стимули.

По тази причина смятам, че първо евро/долар ще падне под 1.25, преди да отиде над 1.27, ако изобщо отиде.
            Успех!

Коментар

• .....

аноне извинявай ти свързваш ли пазара на жилища в сащ с поръ4ките на трайни стоки
              за да предвидиш какви данни ще излязат за едното или другото

Коментар

• Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнение
                между другото, като заговорихме за "стопове"...
                много ми е любопитно някой някога питал ли е сорос къде си е сложил "стопа" при онази така прочута сделка с паунда ... и какъв е бил отговора ... чисто любопитство?!
                и аз бих искал да го питам 'де ти беше стопа?' и още 'съвпаднаха ли сигналите на MACD с RSI и Stochastic и Ичимокувия облак преди да скъсиш паунда?' и още 'кой бъкет шоп ти беше брокер?'

Коментар

• Пак стана интересно
                  сел на eur/jpy на 106.95 стоп 107.70 и цел за сега към 105
                  DJ сватба

Коментар

• http://prikachi.com/images.php?images/251/2446251E.gif

Коментар

• между другото, като заговорихме за "стопове"...
                      много ми е любопитно някой някога питал ли е сорос къде си е сложил "стопа" при онази така прочута сделка с паунда ... и какъв е бил отговора ... чисто любопитство?!
                      trades better because of
                      [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнение
                        напълно си прав, че ако не съм поставил stop loss в този му смисъл, то имам задължително идея за изход
                        Уточнението беше необходимо. Не за мен, но по принцип.

Коментар

• А вероятността да приберете 1 пип, както и да отнесете 200 пипа загуба, е по-голяма от тази да спечелите 50 пипа и да загубите само 20. Стара аксиома на брокера...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
                            Не разбирам защо всички се втурват да търгуват на малки графики за 20-40 пипса, нищо лошо неискам да казвам за стратегията на колегата, щом си печели значи работи, но имам чувството, че хората избягват търговията на H4 или по големи графики, след като там имаш възможност най-малко да не трябва да си пред компютара постоянно.
                            1.Не им издържа психиката на големите фреймове,когато корекцията тръгне срещу тях
                            2.Алчност
                            3.Търговия с малка сметка и максималното и натоварване
                            Има и още,но няма време
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                              ...привет филипс - почина ли си от почивката
                              здрасти джей ...
                              почивката се наложи да я съкратя, та неминуемо си починах от нея ... сега пак си дишам смога и си напрягам очите с чертички ... хубав ден и ще се виждаме пак на източния фронт надявам се ...
                              trades better because of

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                                Филипс, не ми казвай, че търгуваш без стопове? Ако физически не поставяш такива, то 100% имаш в главата си условия, предпоставки или ниво, където започваш да търдиш изход...
                                казвам ти, търгувам без стопове ... разбира се, с уговорката че използваме понятието "стоп" с масовото му схващане за stop loss ордер, поставен след входа и недосегаем по своята същност ... иначе ако говорим професионално за стопове, знаеш че трябва да уточним вида на стоп-поръчката и нейната цел... в този смисъл използвам по-често "стопове", тъй като по-често съм трендследващ търговец, включително и по отношение на входа ...

напълно си прав, че ако не съм поставил stop loss в този му смисъл, то имам задължително идея за изход ... мисля че това е банално ясно, и всеки, който си въобразява че липсата на "стоп" значи липса на идея за изход от сделка, недооценява събеседника си или най-малкото бърка понятията ...
                                trades better because of

Коментар

Working...
                                X