IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Разбирам какво искаш да ми кажеш, но стратегията ми е основана на няколко неща:
    • Не е подходяща за хора, разчитащи на доход единствено от форекс, а за хора искащи да си докарат някой друг, "страничен" лев
    • Не е подходяща за ежедневно търгуване- може да има ден, два, три... в които да не се влиза в позиция, ако няма подходящи сигнали
    • Влиза се при ясно изразен и подтвърден сигнал от поне 3 индикатора, при което вероятността за рязък обрат е много малък
    • Не се влиза преди очакване на новини!
    • Прибира се къса печалба и се излиза
    • Придържаме се стриктно към горните точки
    тази система има много нисък КПД и по мои сметки по рентабилно идва да си държиш парите в банка....

Коментар

• късо евро от 2715, стоп над локалния връх и цели отворени
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Всеки спад на USD/JPY възможност за покупка?

http://bfb.bg/?p=312

за мен поне дъното ще остане в сила, нагоре с 7 йени следващия месец

Не е съвет за търговия не ме мразете

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
          След още 2000 такива сделки мини пак и ще оформим статистиката
          Разбирам какво искаш да ми кажеш, но стратегията ми е основана на няколко неща:
          • Не е подходяща за хора, разчитащи на доход единствено от форекс, а за хора искащи да си докарат някой друг, "страничен" лев
          • Не е подходяща за ежедневно търгуване- може да има ден, два, три... в които да не се влиза в позиция, ако няма подходящи сигнали
          • Влиза се при ясно изразен и подтвърден сигнал от поне 3 индикатора, при което вероятността за рязък обрат е много малък
          • Не се влиза преди очакване на новини!
          • Прибира се къса печалба и се излиза
          • Придържаме се стриктно към горните точки

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
            Снощи си видях сигналите за вход, подтвърдени от 3 места при EUR/CHF, купих си, сложих си едно лимитче...естествено без никакви стопове, и тая сутрин си ставам и гледам- печалбицата от 30 пипса си е прибрана. Не можело без стопове...Важно кога влизаш!
            След още 2000 такива сделки мини пак и ще оформим статистиката

Коментар

• EUR/CHF

Снощи си видях сигналите за вход, подтвърдени от 3 места при EUR/CHF, купих си, сложих си едно лимитче...естествено без никакви стопове, и тая сутрин си ставам и гледам- печалбицата от 30 пипса си е прибрана. Не можело без стопове...Важно кога влизаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                Крайно време е и за друга тема: "За родопското шарено килимарство и приложението му в техническия анализ"
                Нищо ново под слънцето.

http://forex.patternpricetime.com/20...-at-12605.aspx

Коментар

• Фнимавайте със вероятностите колеги

Совите не са това което са.............

Наздраве !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                    ех филипсе ... казах ли ти че ставаш за преподавател .... за съжаление обаче някъде около десетина процента от пишуштите тук те разбират .... четящите може и да са повече и разбирателния процент да наедрява ....надявам се да е така ...

за друго всъщност исках да попиша ... какво ми се случи сутринта ...
                    ставам аз раничко така и естествено правя кафе и паля цигара .... прозявам се .... и се хващам за телефончето .... зарибил се бях по австралиец / американец .... покрай изборите си викам ще падне някоя стинка и съвсем така целенасочено си го следя .... даже преди това изкарах някой леф от тъй лийобимият евро/австралиец на реда .... и как да е викам ще си отворя аз една късичка позицийка на австралиец / американец ей тъй ... да си я имам .... и речено сторено .... отварям си ... ама не със мойто си обемче ( ти го знаш колко е ) ами с едно по-различно обемче .... искам само да кажа че предната вечер се бях заигравал с дау ейтака съвсем за спорта ... и .... отварям аз ордерче ... а на мета трейдъра .... на дау минималният обем не е 0.01 лотче ... ами си е баш 1 лотче (големичко) ....отворих аз позицийката .... ей като зарипа оназ пущина нагоре надоле .... някак от самосебеси се събудих и сутрешният тоалет взе да напира ..... и .... изчаках аз да видя може пък да стане някой филм .... ама няма ... оно си тръгна против мен като стой та гледай .... аз разбира се редуцирах 0,9 и със средна позиция 0,1 на - 150$ отидох да си правя така наблегналия сутрешен тоалет .... по едно време към 12.30 се чух с Пламен той вика ще идваш ли .... аз викам времето такова ще се разваля пък и да знаш ква беля стана .... ... той не му се говореше много ... работа си има човекът та вика оки ай ... ама и успех ми пожела .... и ... час и 20 минути след разговора затворих на +56$ .... за истинските трейдъри това си е смешно и затова и го пиша всичкото това нещо ... ама за мен 56$ са си кинта от всякъде .... и сега пак си продължавам по - стария начин .... тоест всъщност по новия щото не съм го оповестявал новият ... има нещо общо с твоя филипсе ... само дето има още за шлифоване ... ама съвсееем мъничко .... и в крайна сметка се сетих за тебе де като каза отвори ми една позиция където искаш и с какъвто искаш обем от акаунта ... и после ме остави да правя каквото си знам .... аз ти казах че няма нищо странно в това и съм убеден че ще успееш да си направиш добре нещата .... е днеска и аз си показах че мога ..... ама с такива обеми пак .... ще си пробвам след година две като се замогна .... вече първо ще си проверявам обема и после ще си скоквам в сделка .... аайде ... кой се посмял посмял ... за поука ... незнам дали си е извадил някой ... аз си извадих много днес ....

Поздрави на всички ... и Успехи много много ...

Хемусе, пиенето води до фалити брат!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Крайно време е за нова тема "Може ли наистина да се печели"
                      Крайно време е и за друга тема: "За родопското шарено килимарство и приложението му в техническия анализ"

Коментар

• Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнение
                        Според мен клю4ьт е в изавлението на Бен Бернаке в петьк залозите са 4е ще подготви пазарите за новите стимоли.
                        Стимолите! Стимолите! Там е разковничето към форекс успеха ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнение
                          естествено, че винаги гледам от друг ъгъл, как бих оцелял иначе?!...

няма такова нещо като "сигурен" тренд, "сигурен" сигнал и пр.... също така понятието "плитък" стоп е относително... колко плитък е 100-пипсовия стоп? колко дълбок е 500-пипсовия стоп?... кои са "фирмите, предлагащи форекс"?... само от стопове ли печелят? кой печели когато стопа ми е сложен на +2000 пипса и ми го "ударят" въпросните фирми?!...

разбирам какво казваш, но разбирам и че има недоразбиране ... за това провокацията ... аз също съм противник на "стоповете" в популярния им смисъл, но това не значи че ще гоня "20 бързи пипса при сигурен тренд"... ами ако вляза в "сигурния" тренд и тези 20 пипса никога не дойдат?...
                          ех филипсе ... казах ли ти че ставаш за преподавател .... за съжаление обаче някъде около десетина процента от пишуштите тук те разбират .... четящите може и да са повече и разбирателния процент да наедрява ....надявам се да е така ...

за друго всъщност исках да попиша ... какво ми се случи сутринта ...
                          ставам аз раничко така и естествено правя кафе и паля цигара .... прозявам се .... и се хващам за телефончето .... зарибил се бях по австралиец / американец .... покрай изборите си викам ще падне някоя стинка и съвсем така целенасочено си го следя .... даже преди това изкарах някой леф от тъй лийобимият евро/австралиец на реда .... и как да е викам ще си отворя аз една късичка позицийка на австралиец / американец ей тъй ... да си я имам .... и речено сторено .... отварям си ... ама не със мойто си обемче ( ти го знаш колко е ) ами с едно по-различно обемче .... искам само да кажа че предната вечер се бях заигравал с дау ейтака съвсем за спорта ... и .... отварям аз ордерче ... а на мета трейдъра .... на дау минималният обем не е 0.01 лотче ... ами си е баш 1 лотче (големичко) ....отворих аз позицийката .... ей като зарипа оназ пущина нагоре надоле .... някак от самосебеси се събудих и сутрешният тоалет взе да напира ..... и .... изчаках аз да видя може пък да стане някой филм .... ама няма ... оно си тръгна против мен като стой та гледай .... аз разбира се редуцирах 0,9 и със средна позиция 0,1 на - 150$ отидох да си правя така наблегналия сутрешен тоалет .... по едно време към 12.30 се чух с Пламен той вика ще идваш ли .... аз викам времето такова ще се разваля пък и да знаш ква беля стана .... ... той не му се говореше много ... работа си има човекът та вика оки ай ... ама и успех ми пожела .... и ... час и 20 минути след разговора затворих на +56$ .... за истинските трейдъри това си е смешно и затова и го пиша всичкото това нещо ... ама за мен 56$ са си кинта от всякъде .... и сега пак си продължавам по - стария начин .... тоест всъщност по новия щото не съм го оповестявал новият ... има нещо общо с твоя филипсе ... само дето има още за шлифоване ... ама съвсееем мъничко .... и в крайна сметка се сетих за тебе де като каза отвори ми една позиция където искаш и с какъвто искаш обем от акаунта ... и после ме остави да правя каквото си знам .... аз ти казах че няма нищо странно в това и съм убеден че ще успееш да си направиш добре нещата .... е днеска и аз си показах че мога ..... ама с такива обеми пак .... ще си пробвам след година две като се замогна .... вече първо ще си проверявам обема и после ще си скоквам в сделка .... аайде ... кой се посмял посмял ... за поука ... незнам дали си е извадил някой ... аз си извадих много днес ....

Поздрави на всички ... и Успехи много много ...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            По тази причина смятам, че първо евро/долар ще падне под 1.25, преди да отиде над 1.27, ако изобщо отиде.
                            Не мисля че еврото лесно ще пада от тук насетне. В не-малкият диапазон между 1.17 и 1.30 са съсредоточени доста подкрепи, а и глобани фибо-нива, като например 50% фибо на цялото покачване от 0.8229, до 1.6036. така, че този буфер ще оказва сериозна подкрепа на евентуално по-дълбоко пропадане на единната валута. Както видяхме- първият опит за пробив на този буфер, в началото на юни, бе неуспешен!
                            нивото 1.17 трудно ще падне, а след него има и още една важна подкрепа, по пътя към паритета- 1.12, което е около е 61.8 фибо- корекция на горе-споменатото покачване.

Коментар

• Според мен клю4ьт е в изавлението на Бен Бернаке в петьк залозите са 4е ще подготви пазарите за новите стимоли.Доста го обвиняват 4е вав последните си изявлениа не подкрепя пазара.Други предполагат 4е в петьк ще говори за переспективите на икономиката на САЩ и нама да каже нищо за стимоли.Вав вторник ще побликуват стенограма от последното заседание на ФЕД и последните залози са 4е ФЕД през септември нама да предприеме нищо а на следващото заседание което е на4алото на ноември тогава са и изборите в САЩ.О4акват ни интересни сабитиа

Коментар

• .....

това тръгване нагоре ми се струва твърде бързо,а ими наподобява в4ера

може и да се окажеш прав за шортването

Коментар

Working...
                                X