Първоначално изпратено от mos70
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всеки спад на USD/JPY възможност за покупка?
http://bfb.bg/?p=312
за мен поне дъното ще остане в сила, нагоре с 7 йени следващия месец
Не е съвет за търговия не ме мразете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеСлед още 2000 такива сделки мини пак и ще оформим статистиката
- Не е подходяща за хора, разчитащи на доход единствено от форекс, а за хора искащи да си докарат някой друг, "страничен" лев
- Не е подходяща за ежедневно търгуване- може да има ден, два, три... в които да не се влиза в позиция, ако няма подходящи сигнали
- Влиза се при ясно изразен и подтвърден сигнал от поне 3 индикатора, при което вероятността за рязък обрат е много малък
- Не се влиза преди очакване на новини!
- Прибира се къса печалба и се излиза
- Придържаме се стриктно към горните точки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеСнощи си видях сигналите за вход, подтвърдени от 3 места при EUR/CHF, купих си, сложих си едно лимитче...естествено без никакви стопове, и тая сутрин си ставам и гледам- печалбицата от 30 пипса си е прибрана. Не можело без стопове...Важно кога влизаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнениеКрайно време е и за друга тема: "За родопското шарено килимарство и приложението му в техническия анализ"
http://forex.patternpricetime.com/20...-at-12605.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеех филипсе ... казах ли ти че ставаш за преподавател.... за съжаление обаче някъде около десетина процента от пишуштите тук те разбират .... четящите може и да са повече и разбирателния процент да наедрява ....надявам се да е така ...
за друго всъщност исках да попиша ... какво ми се случи сутринта ...
ставам аз раничко така и естествено правя кафе и паля цигара .... прозявам се .... и се хващам за телефончето .... зарибил се бях по австралиец / американец .... покрай изборите си викам ще падне някоя стинка и съвсем така целенасочено си го следя .... даже преди това изкарах някой леф от тъй лийобимият евро/австралиец на реда .... и как да е викам ще си отворя аз една късичка позицийка на австралиец / американец ей тъй ... да си я имам .... и речено сторено .... отварям си ... ама не със мойто си обемче ( ти го знаш колко е) ами с едно по-различно обемче .... искам само да кажа че предната вечер се бях заигравал с дау ейтака съвсем за спорта ... и .... отварям аз ордерче ... а на мета трейдъра .... на дау минималният обем не е 0.01 лотче ... ами си е баш 1 лотче (големичко) ....отворих аз позицийката .... ей като зарипа оназ пущина нагоре надоле .... някак от самосебеси се събудих и сутрешният тоалет взе да напира ..... и .... изчаках аз да видя може пък да стане някой филм .... ама няма ... оно си тръгна против мен като стой та гледай .... аз разбира се редуцирах 0,9 и със средна позиция 0,1 на - 150$ отидох да си правя така наблегналия сутрешен тоалет .... по едно време към 12.30 се чух с Пламен той вика ще идваш ли .... аз викам времето такова ще се разваля пък и да знаш ква беля стана ....
... той не му се говореше много ... работа си има човекът та вика оки ай ... ама и успех ми пожела .... и ... час и 20 минути след разговора затворих на +56$ .... за истинските трейдъри това си е смешно и затова и го пиша всичкото това нещо ... ама за мен 56$ са си кинта от всякъде .... и сега пак си продължавам по - стария начин .... тоест всъщност по новия щото не съм го оповестявал новият ... има нещо общо с твоя филипсе ... само дето има още за шлифоване ... ама съвсееем мъничко .... и в крайна сметка се сетих за тебе де като каза отвори ми една позиция където искаш и с какъвто искаш обем от акаунта ... и после ме остави да правя каквото си знам .... аз ти казах че няма нищо странно в това и съм убеден че ще успееш да си направиш добре нещата .... е днеска и аз си показах че мога ..... ама с такива обеми пак .... ще си пробвам след година две като се замогна .... вече първо ще си проверявам обема и после ще си скоквам в сделка .... аайде ... кой се посмял посмял ... за поука ... незнам дали си е извадил някой ... аз си извадих много днес
....
Поздрави на всички ... и Успехи много много ...
Хемусе, пиенето води до фалити брат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеКрайно време е за нова тема "Може ли наистина да се печели"
Коментар
-
Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнениеСпоред мен клю4ьт е в изавлението на Бен Бернаке в петьк залозите са 4е ще подготви пазарите за новите стимоли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнениеестествено, че винаги гледам от друг ъгъл, как бих оцелял иначе?!...
няма такова нещо като "сигурен" тренд, "сигурен" сигнал и пр.... също така понятието "плитък" стоп е относително... колко плитък е 100-пипсовия стоп? колко дълбок е 500-пипсовия стоп?... кои са "фирмите, предлагащи форекс"?... само от стопове ли печелят? кой печели когато стопа ми е сложен на +2000 пипса и ми го "ударят" въпросните фирми?!...
разбирам какво казваш, но разбирам и че има недоразбиране... за това провокацията
... аз също съм противник на "стоповете" в популярния им смисъл, но това не значи че ще гоня "20 бързи пипса при сигурен тренд"... ами ако вляза в "сигурния" тренд и тези 20 пипса никога не дойдат?...
.... за съжаление обаче някъде около десетина процента от пишуштите тук те разбират .... четящите може и да са повече и разбирателния процент да наедрява ....надявам се да е така ...
за друго всъщност исках да попиша ... какво ми се случи сутринта ...
ставам аз раничко така и естествено правя кафе и паля цигара .... прозявам се .... и се хващам за телефончето .... зарибил се бях по австралиец / американец .... покрай изборите си викам ще падне някоя стинка и съвсем така целенасочено си го следя .... даже преди това изкарах някой леф от тъй лийобимият евро/австралиец на реда .... и как да е викам ще си отворя аз една късичка позицийка на австралиец / американец ей тъй ... да си я имам .... и речено сторено .... отварям си ... ама не със мойто си обемче ( ти го знаш колко е) ами с едно по-различно обемче .... искам само да кажа че предната вечер се бях заигравал с дау ейтака съвсем за спорта ... и .... отварям аз ордерче ... а на мета трейдъра .... на дау минималният обем не е 0.01 лотче ... ами си е баш 1 лотче (големичко) ....отворих аз позицийката .... ей като зарипа оназ пущина нагоре надоле .... някак от самосебеси се събудих и сутрешният тоалет взе да напира ..... и .... изчаках аз да видя може пък да стане някой филм .... ама няма ... оно си тръгна против мен като стой та гледай .... аз разбира се редуцирах 0,9 и със средна позиция 0,1 на - 150$ отидох да си правя така наблегналия сутрешен тоалет .... по едно време към 12.30 се чух с Пламен той вика ще идваш ли .... аз викам времето такова ще се разваля пък и да знаш ква беля стана ....
... той не му се говореше много ... работа си има човекът та вика оки ай ... ама и успех ми пожела .... и ... час и 20 минути след разговора затворих на +56$ .... за истинските трейдъри това си е смешно и затова и го пиша всичкото това нещо ... ама за мен 56$ са си кинта от всякъде .... и сега пак си продължавам по - стария начин .... тоест всъщност по новия щото не съм го оповестявал новият ... има нещо общо с твоя филипсе ... само дето има още за шлифоване ... ама съвсееем мъничко .... и в крайна сметка се сетих за тебе де като каза отвори ми една позиция където искаш и с какъвто искаш обем от акаунта ... и после ме остави да правя каквото си знам .... аз ти казах че няма нищо странно в това и съм убеден че ще успееш да си направиш добре нещата .... е днеска и аз си показах че мога ..... ама с такива обеми пак .... ще си пробвам след година две като се замогна .... вече първо ще си проверявам обема и после ще си скоквам в сделка .... аайде ... кой се посмял посмял ... за поука ... незнам дали си е извадил някой ... аз си извадих много днес
....
Поздрави на всички ... и Успехи много много ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо тази причина смятам, че първо евро/долар ще падне под 1.25, преди да отиде над 1.27, ако изобщо отиде.
нивото 1.17 трудно ще падне, а след него има и още една важна подкрепа, по пътя към паритета- 1.12, което е около е 61.8 фибо- корекция на горе-споменатото покачване.
Коментар
-
Според мен клю4ьт е в изавлението на Бен Бернаке в петьк залозите са 4е ще подготви пазарите за новите стимоли.Доста го обвиняват 4е вав последните си изявлениа не подкрепя пазара.Други предполагат 4е в петьк ще говори за переспективите на икономиката на САЩ и нама да каже нищо за стимоли.Вав вторник ще побликуват стенограма от последното заседание на ФЕД и последните залози са 4е ФЕД през септември нама да предприеме нищо а на следващото заседание което е на4алото на ноември тогава са и изборите в САЩ.О4акват ни интересни сабитиа
Коментар
Коментар