IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тююю, как ме е яд, че не купих сребро под 34. Хем си знаех, че днес няма да падне това ниво.
    Ако го бях купил, поне с мъничко щях да изкупя лешоядския си грях към всички страдащи хора по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Аноне
      тези хора ТИ ги доведе !!!!!
      Имам една позната, която учи за психиатър. Казва, че след бума на завършили архитекти, строителни инженери, икономисти и СТАТИСТИЦИ, сега идвало време на бум в работата на психиатрите.

Коментар

• Аноне
        тези хора ТИ ги доведе !!!!!
        ---------------------------------
        Пенчев,
        предпочитам в нормалните граници да са ми нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
          Умен както винаги и категоричен също
          Защо плащаш суапи, Реде ?
          И що плазам суап??????
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Пазарът взе да обръща с надежда, че ФЕД ще го подкрепи. Това може и да се случи.
            Кабелът изостава в ралито и ще ми прецака късото влечуго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
              Все пак и за един инженер би следвало да е ясно, че определяне на дередже в анонимен интернет форум е меко казано, трудна работа

Колкото до тъгуването за мен, по репликите ти за японските събития виждам, че емоционално се храниш основно с чуждо нещастие. В такъв случай, тъгувай за мен!
              Ама май наистина не си в ред. Къде прочете, в тоз форум някой да не е проявил съчувствие на японците? Напротив всеки им съчувства, но това е форум за правене на анализи на пазара а оттам и за правене на пари. Както казах станалото . станало...Не драматизирай нещата . Тук не е литературен кръжок. Съжалявам!

Коментар

• Сел евро и от 1,3963/1,4010/1,22 Тез верно не са добре Баси ужаса

Коментар

Факт, стига да си в състояние да разбереш към кой точно биологичен вид принадлежи някакъв интернет ник.
                  Ти започна с птиците. Може пък и за крава да ти измисля пост. Само ме помоли учтиво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    НЕ Е ВЯРНО!!!!
                    Връщането на заема е от лукавия!
                    и съдия изпълнителите са негови превъплъщения
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Добре структурирана мелодия с нужните градации и приливи. А мацката сякаш се плъзга по нея ...истинска клубна класика .... гали ми ушото.
                      ----------------------------
                      .... до тука добре ама гледай аз какво открих по ключова дума fantasy.

http://vbox7.com/play:9aaa5dab&start=158&r=emb
                      Прииска ли ти се да си на мястото на коня?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        А термина бруто и нето
                        говори ли ти нещо ??????
                        Много писах днес
                        Успешна търговия !

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Няма смисъл да познавам лично някоя кокошка, за да знам, че няма да полети....
                          Факт, стига да си в състояние да разбереш към кой точно биологичен вид принадлежи някакъв интернет ник.

Но понеже си убеден в способностите си (което обикновено е признак на тяхната липса), няма смисъл да споря с теб Тъгувай за мен и за японците, и се радвай за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                            Умен както винаги и категоричен също
                            Защо плащаш суапи, Реде ?
                            А термина бруто и нето
                            говори ли ти нещо ??????
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

Доларовата девалвация набира яко ...Средносрочна цел вече 1.6470
                              Добре структурирана мелодия с нужните градации и приливи. А мацката сякаш се плъзга по нея ...истинска клубна класика .... гали ми ушото.
                              ----------------------------
                              .... до тука добре ама гледай аз какво открих по ключова дума fantasy.

http://vbox7.com/play:9aaa5dab&start=158&r=emb

Коментар

Все пак и за един инженер би следвало да е ясно, че определяне на дередже в анонимен интернет форум е меко казано, трудна работа
                                Няма нужда да познавам лично някоя кокошка, за да знам, че няма да полети....

Коментар

Working...
                                X