Виж горните екстремуми....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Коментар
-
Пухче, дрън-дрън.
За разлима от китайците, японците имат АКЪЛ а не са разфокусирани ксерокси. Ако не си наясно, народа масово изтегля капитали и бизнес от Китай и мести фабриките по Индия и Виетнам. Както с чая едно време. Затова и развей-хуй ходи на спявка с Обарай-ме. И затова купуват евра като изглавени... Там всичко се купува ама за 20 години...Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Пухче
Природата ги спаси от дефлация
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЯпонците , японците са !!!!!Според мен те самите немогат да си помогнат за съжаление
Тази трагедия ще бъде катализатор ,според мен де,дали големите капитали си заслужава да се крият в йени-смятай респективно Франкове щото месечните графики почти са идентични -въпрос на някъкъв спесифичен коефициент .
Да не говорим че ,поне на мен ,чисто технически големите им графики РЕВАТ за Обрат .Успех
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеБре бре бре) Тоз франк който го купува не може да е реален субект
Дълъг $/Франк ,9142/,9120/1,12) Баси ужаса
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеОт вълновик ,който сега се изживявя в кой ли поред форум като фундаменталист ,и който в следващия форум сугариция ще е Ислямист ,Ъкъл неща .
Айде ако обичаш в лево ,или ако не поне се замисли що аджеба в тая двойка ям шамари
И гледай внимателно и се учи как се хваща МНОГОГОДИШНО дъно в тая двйока бе ХамсалакУ
Успех с многогодишното дъно селчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТандеме днеска ще строшиш рекорда по поредни стопове майТака, така тъп, но упорит трябва да е спИкуланта
Сега ще хвърляме боб ФЕД да кажат нещо по-така и после да праснем скрийншота с позицията да се напъчим хаха
Айде ако обичаш в лево ,или ако не поне се замисли що аджеба в тая двойка ям шамари
И гледай внимателно и се учи как се хваща МНОГОГОДИШНО дъно в тая двйока бе ХамсалакУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГрешна надежда имаш.
Мерна ли се, всичкото заминава
към моя бюфет(
Щом е за пукница насреща съм!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар