IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Сел евро и от 1,3963/1,4010/1,22 Тез верно не са добре Баси ужаса
    Абе какъв Ужаст те тресе па тебе бре!

От чисто Фундаментална Гледна Точка то си е ясно, че до ЮНИ тази година, Еврото трябва да е стигнало до цел 1.50!!!

И чак след Юни, Двойката Евро/Долар ще се спусне плавно от 1.50 до към крайна цел около 1.25 в края на 2011 година някъде през Декември, 2011!

И след това вече очаквам, че през новата 2012 година, Еврото да тръгне отново да гони целта си стария исторически връх - 1.60!

Какво има толкова да му се чудиш, или то ти май само с твойте Техники се занимаваш!

Хал хабер си нямам на представа от ваште глупости за Техники, мене ме интересува само Икономиката и ви го казвам НАЙ-ТРЕЗВО и Реално как биха се развили Събитията!

Ако ме попитате сега защо очаквам след като стигнем до 1.25 в края на 2011 ще тръгнем обратно към 1.60, а не към 1.00 - Ще ви го кажа ясно и точно според ФАКТИТЕ такива каквито са!!!

Първо и основно БВП на Еврозоната е по-голям от този на САЩ и реално е Валутата на Еврозоната да е по-силна от Долара!

Второ Основния Лихвен Процент на ЕЦБ е по-голям от Federal Fund Rates. Дори ФЕД да увеличи FFR, ЕЦБ също ще дигне лихвите!

Коментар

• EUR/GBP отвори крачка, доволен съм!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Стискам палци, при 1.27 ЧЕРПИМ!!!!
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Пичове молете се да бием и дано затворим под 1,3965 -и аз Тандема ви обещавам мин 1,27

Коментар

• 'Бат Стефчо, голем да порастнеш!
            (апострофа е за да не те прекръщавам пак)
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Знам ,че чакаш 2 връх на дневна .Дано си прав,но май остана някак незавършено ФЕ -то а ФЕ 100 е на 4408
              Ми то и аз вече не знам какво чакам.
              Много ми се разбърка седмичната
              от декември насам
              Требеше тогава да иде под 1.20,
              а то направи над 1.40 и
              загубих представа за картината
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Ако ми покажеш по графиката на Еврото тъкъв друг двоен връх с 4 дена в едната и 3,от които последния с такава опашка в другата ,ще ти опростя бирата дето ми дължиш за Химиипорт Успех

Т.е или няма да е двоен връх мамкаму или незнам кво става просто Пак успех
                Винаги има 1 път

Коментар

Знам ,че чакаш 2 връх на дневна .Дано си прав,но май остана някак незавършено ФЕ -то а ФЕ 100 е на 4408
                  Ако ми покажеш по графиката на Еврото тъкъв друг двоен връх с 4 дена в едната и 3,от които последния с такава опашка в другата ,ще ти опростя бирата дето ми дължиш за Химиипорт Успех

Т.е или няма да е двоен връх мамкаму или незнам кво става просто Пак успех
                  Last edited by tandem; 15.03.2011, 21:35.

Коментар

• ЧРД на Бат Седефчо
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      PLP много път има до 44
                      Last edited by PLP; 15.03.2011, 21:25. Причина: грешка

Коментар

• PLP много път има до 44
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ако бие 4002 май ще ходи на към 44
                          То , че ще ходи, ще ходи, ама сигурно ще го оставят за другата седмица.
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Ако бие 4002 май ще ходи на към 44

Коментар

• Прав си
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Виж горните екстремуми....
                                Мислиш ли, че тоя GIF e правен специално за поста

Коментар

Working...
                                X