IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
    20 tina застреляни в Йемен... по време на митинг, заедно с повишената ядрена тревога в Япония и Либия в добавка... Ще е интересно да видим как ще затворим. Аз мисля че Е/$ и верояно Е/CHF ще са поне 60-70 пипс надолу от сега.

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12783585
    няма вола / волативност / за сега / последните 3-4 часа /
    има на седмичен бар още за пълнеж нагоре 4170 -42
    хич ,няма да се учудя ако го донапълнят ......и тогава да приберат печалбите .

Коментар

• Най много кефят тези в Саудитска Арабия))

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Как не се умори да пишеш глупости бе Спарте ?
        Чул си недочул си нещо и се изцепваш тука във форума.какви филтри какви 5 лева бе момко.Я си погледни 5 мин. графика и виж в колко бара е спада бре мушмурок.Това са близо 35 мин. движение.Знаеш ли за какво аджеба са тези филтри и кога се ползват а ?И после ми покажи една мт4 и всяка друга платформа в света със 50/100 пипса разлика на спада.
        Моля се на господа да има повечко такива тикви като тебе на форекса че трябва да има и такива където губят.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          е значи Кадаифа управлява ами що падна три долара петрола кат каза правителството че няма да се бие ? Ами сега Кадаифа ако каже ша ва избия ако стъпнете в Либия пак ли ша скочи петрола три долара ?
          Ами те така стават тия неща. Тия, дето знаят как стоят нещата, гледат да подлъжат тези, които не са съвсем наясно.
          Така е и с петрола - пада, вдига се, ама накрая повечето опират пешкира, а малкото са на шампанско и чер хайвер. Като по твое време.

Коментар

• 20 tina застреляни в Йемен... по време на митинг, заедно с повишената ядрена тревога в Япония и Либия в добавка... Ще е интересно да видим как ще затворим. Аз мисля че Е/$ и верояно Е/CHF ще са поне 60-70 пипс надолу от сега.

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12783585

Коментар

ами ше ти кажа кат си нетърпеливко бай Ойрото ако командва правитеството и селл Ойрото ако командва Кадаифа
              Раздаваш го като Тато --недоучен човек с замах / тва за оригиналния Тато , да не се убидиш /
              ти го направи , като искаш
              можеш и да си купиш билет за Хаваите и да си пренасочиш чековете да ти ходя там
              аз съм от простосмъртните , ще чакам сигнали и графики и ще се мъча като грешник

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                От десетилетия в Либия управляват Полковник Кадафи и Зелената книга.

Няма Конституция, няма Правителство, няма Парламент - има Джамахирия с много думи около нея.

Как пък за толкоз години не го разбра?!
                е значи Кадаифа управлява ами що падна три долара петрола кат каза правителството че няма да се бие ? Ами сега Кадаифа ако каже ша ва избия ако стъпнете в Либия пак ли ша скочи петрола три долара ?
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  че ни интересува нещо като -- бай и селл на нещо не политика
                  ако ще да управлява не Кадеифа а Макарона
                  ами ше ти кажа кат си нетърпеливко бай Ойрото ако командва правитеството и селл Ойрото ако командва Кадаифа
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Да ва питам че нищо не разбрах какво става в Либия правителството каза че спира да се бие и това какво значи ? Кой командва в Либия правителството или Кадаифа ?Щото аз кат бях на власт командвах аз а не правителството Ко ше речете вий?
                    От десетилетия в Либия управляват Полковник Кадафи и Зелената книга.

Няма Конституция, няма Правителство, няма Парламент - има Джамахирия с много думи около нея.

Как пък за толкоз години не го разбра?!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                      Казах го в смисъл , че направи 50 пипса за 2-3 минути , което свързвам с това , че може би в деня на интервенцийте всеки по-голям играч може да засили някоя валута в каквато посока си поиска.
                      Съгласен, но това може да се случи всеки ден при спекулата.
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        След определена възраст не създаваш нови приятели. Тогава се изпращате взаимно (кой кого превари ), макар че ми е рано още за това.

стига бе човек.
                        Говориш сякаш си от семейство Адамс.
                        Реалист ли си какво?
                        или див песимист?
                        аз не съм издухан оптимист.

Коментар

Да ва питам че нищо не разбрах какво става в Либия правителството каза че спира да се бие и това какво значи ? Кой командва в Либия правителството или Кадаифа ?Щото аз кат бях на власт командвах аз а не правителството Ко ше речете вий?
                          Ми Тато според мен си прав. Това е една много добър повод за нападение. Все пак външният министър нямаше шапка докато се изказваше

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                            Кивито го отигравах снощи @ 0.71922, SL 0.71160, TP 0.72620. Какво става там, идея си нямам.
                            Казах го в смисъл , че направи 50 пипса за 2-3 минути , което свързвам с това , че може би в деня на интервенцийте всеки по-голям играч може да засили някоя валута в каквато посока си поиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Незнам.
                              в момента тука е мъгливо .
                              преценката е трудна.
                              ------------------
                              Живота си върви.
                              току що изядох пакет солети.
                              почувствах се не само сит
                              .
                              -----------------
                              Значи като се отделя от форума
                              и го погледна отстрани
                              си нямаш на представа какво се вижда.
                              Същото е в глобален план.
                              Създай си собствен свят.
                              Включи в него повече приятели и готово.
                              Нещо те е обхванала романтиката. Този пакет солети, да не е като едни "сладки хапки", които се раздават на някои купони?

След определена възраст не създаваш нови приятели. Тогава се изпращате взаимно (кой кого превари ), макар че ми е рано още за това.

Коментар

че ни интересува нещо като -- бай и селл на нещо не политика
                                ако ще да управлява не Кадеифа а Макарона

Коментар

Working...
                                X