IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    То добре, ама какво ще стане когато цената на литър бензин по бензиностанциите стане от 2 на 10 лева в БГ или от 1,5 евро на 10 евро в Германия?! А колко ще стане цената на хляба тогава?
    Това е абсурдно, защото ще накара производителите на електромобили, спиртни двигатели, водородни двигатели, метанови , газови и какви ли не още разработени двигатели но все още скъпи за масова употреба да навлязат на пазара и тогава, производителите на петрол ще си скубят косите и ще се надпреварват да бутат цените за да могат да продават.
    Да не забравяме биогоривата и Българина който подкара по телевизията една Лада с вода от чешмата и няколко капки химикал, които слагаше в нея.
    Last edited by 4un4o; 14.02.2011, 22:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Руки
      ей зодиите са голяма работа ......в едно и също време ....... "не входа стопа" .....

http://www.youtube.com/watch?v=d2fGFKC4NUQ
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки
        ей зодиите са голяма работа ......в едно и също време ....... "не входа стопа" .....

http://www.youtube.com/watch?v=d2fGFKC4NUQ

Коментар

• разбрах въпроса от второ четене пичове /комарджи и руки/ че цял ден съм бръмчал и ми е малко разсеяно.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            short eur @ 82 stop 87
            затворена на 0 @ 82,
            би геста ше захлеби днес
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
              никога не бих се светнал да вляза при 73, просто не мога да видя входа, поздравления ако си го видял там /а ако си го изиграл още по добре за теб/
              не входа стопа .... как да го изиграя ще ми вземат книжката

Коментар

никога не бих се светнал да вляза при 73, просто не мога да видя входа, поздравления ако си го видял там /а ако си го изиграл още по добре за теб/

не входа. стопа беше логично да е там @ 73

Коментар

когато влезе най удачното място според мен бе 73. Зачудех се, защото те видях да се целиш в 7 пипа .... много щедро ми се видя

Коментар

имаш право, по скоро трябва да е на 65, но понеже е малко рисково от моя страна избрах 70, под дъното от 19:00 - 72
                    когато влезе най удачното място според мен бе 73. Зачудех се, защото те видях да се целиш в 7 пипа .... много щедро ми се видя

Коментар

bguest
                      нищо не мога да разбера .... за стопа ти 70
                      имаш право, по скоро трябва да е на 65, но понеже е малко рисково от моя страна избрах 70, под дъното от 19:00 - 72

Коментар

• bguest
                        нищо не мога да разбера .... за стопа ти 70

Коментар

• я една обратна на рукито дълга от 79 цел 86, стоп на 70

Коментар

• за яд си е . красив канал стана
                            наздраве

Коментар

• Наздраве на всички!

Руки и на вас бираджиите наздраве !
                              ........ ей такова нещо най-ме яд като изтърва ....
                              като гледам такива движения (18:00/20:22) си мисля, че нещата са пуснати на автомат демек може и мат.функция да изкараш
                              Last edited by anonimen komardjia; 14.02.2011, 21:03.

Коментар

• short eur @ 82 stop 87

Коментар

Working...
                                X