If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър ви ден! Нищо не сте направили с мойто късо. Само се дърлите тук Гледам и още някакъв нов ник се е появил. Инак за брокерите... Га стане време да вадя голямата пара на Форексо ще ви скъсам от питане. Макар че първо бих заредил един IB account. До тогиз ще си кютам на бъкет-о. Даже няма да ви казвам с кой бъкет си търгувам, да не ми се смеете
но има го и този филм .......нека кажат че сестра ти е курва ,,,,,,,пък доказвай че нямаш сестра
ко бях на твое място ......бих спрял
всеки си има глава на раменете ! особенно боравещите с пари .....
поздрави
и лек ден , ма не вярвам че ще е от трейдърска гледна точка
успехи на всички
Ти трейдърството за тежко ли го имаш ?
Я не се излагайте, това е един от възможно най-айляшките бизнеси. Ставаш сутрин, гледаш графиките, преглеждаш календара, прегледаш какво що, до обяд "работа" после почивка и след обяд за щатската сесия още малко "работа"
Може да е отговорно, но не и тежко. Тежко е цял ден да се занимаваш с хора и да преглеждаш документи да одобряваш решения за кредити и т..н където може на следващият месец и да си без работа. Това е например тежко.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
но има го и този филм .......нека кажат че сестра ти е курва ,,,,,,,пък доказвай че нямаш сестра
ко бях на твое място ......бих спрял
всеки си има глава на раменете ! особенно боравещите с пари .....
поздрави
и лек ден , ма не вярвам че ще е от трейдърска гледна точка
успехи на всички
greedforsuccess, кога си ме видял да говоря без доказателства/факти ? Едва ли нещо се е случило, станал е със дупарата нагоре днес SPART-a е готин опонент, ама му липсват знания от време на време
Не ти, ти винаги се аргументираш, за Спарт говорих
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Има в предвид, че при акаунт от 1000 единици ( което предполага, че ще търгува малки обеми ) ще е на най-високата комисионна от таблицата, което като разход ( спред+комисионна ) му е около 1.5 - 2 пипса в EUR/USD, а той си джътка при посредник със 1 пипс спред
Мне, падам си говедо и си джъткам в бенча при спред 3 пипса Ама то и толкова джъткам де, от края на миналата година почти нямам сделки и аз, че и аз нещо се развалих със здравето.
Та да се пооправя и тогава ще мисля какво да правя.
E-Bat-Sedefcho при акаунт под 20-30К и търгуван обем под милион и повече дневно, което са си 10лота и повече, височки са комисионните. http://www.dukascopy.com/swiss/engli...ission-policy/
Ето и справката за останалите.
Тези комисионни са един път на отваряне и още веднъж на затваряне на сделката. Но забележете изтъргуваният обем. В последната графа е 84 милиона.
То тука да не сме банкова институция
Грийди случвало ми се е да имам слипидж при Дюкаскопи , но говорим за под 1 пип, което разбираш е нищо. А и на моменти може да ми откажат маркет поръчка, но е рядко и мисля, че е нормално.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
.... а може и да се бъркам, нещо случило ли се е ? Че и ти говориш без факти.
greedforsuccess, кога си ме видял да говоря без доказателства/факти ? Едва ли нещо се е случило, станал е със дупарата нагоре днес SPART-a е готин опонент, ама му липсват знания от време на време
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Гриид В какъв смисъл условията идват тежки ?? Да не би да е заради таксите които начисляват ? Или нещо свързано с обемите на търговия коиито ползва търговеца ? Ако са бързи в изпълненнието както се казва са идеални за скалпери по добре е сигурно от брокерите с МТ4
Комисионните са взависимост от акаунта, изтъргуваният обем и по екуити. И при което стойността на комисионната е най-ниска се взима нейната стойност. Обаче при нисък капитал това предимство отпада. При малък изтъргуван обем също няма смисъл. Ако правиш от порядъка на няколко стотин милиона и повече оборот е идеално. аз обаче не правя и не ми върши работа.
А като качества на платформата е перфектно.
E-Bat-Sedefcho най-добре питай за тези неща. Изкоментирах само комисионните от своята гледна точка. Въпреки че дори и при високите комисионни са за предпочитане пред мт4 бъкетите, където има зверско рекотиране или зверски слипидж или забиване на платформата Това при дюкаса липсва и работата е много по-лесна и ненатоварваща.
Аз навремето със Саксо фалирах и затуй ги мразя После с МБТ и Дюкаскопи се замогнах и затуй ги обичам
Елементарно, щот баш една дума специализирана, форексово, техническо, уолстрийтски, платформско обезпечена не рекох, ама и в момента не ма интересува
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Гриид В какъв смисъл условията идват тежки ?? Да не би да е заради таксите които начисляват ? Или нещо свързано с обемите на търговия коиито ползва търговеца ? Ако са бързи в изпълненнието както се казва са идеални за скалпери по добре е сигурно от брокерите с МТ4
Има в предвид, че при акаунт от 1000 единици ( което предполага, че ще търгува малки обеми ) ще е на най-високата комисионна от таблицата, което като разход ( спред+комисионна ) му е около 1.5 - 2 пипса в EUR/USD, а той си джътка при посредник със 1 пипс спред
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Питах те 2 пъти за промяната на лостовете и нищо не казваш .Вместо това отговаряш ми на въпроса , с въпрос ...че нещо съм бил "изсмукал " и т.н. ...повтаряш едно и също ....Нито един сериозен аргумент нямаш срещу твърдението ми ,че Дукасите са лакиран бъкет ,който симулира ECN ....Освен може би факта ,че изпълняват бързо ордерите ...Търсиш моята версия ,без да излагаш своята ...
Пак казвам => Дукаскопи не е това за което се представя !
И ми отговори като търговец - ако можеш- и без да разтягаш локуми с валчести приказки ,въртейки се в кръг .....
Иначе "брокерският " ти " отговор " ми хареса с това че напомня за лайф-чат ....
Наздраве !
Оф SPART , аз ли съм малоумен, ти ли се извърташ ?
Излизаш в публично пространство и се изразяваш негативно по отношение на някой/нещо и е нормално да поискам на добра твоя воля да се аргументираш с факти за да не ти увисват словата във въздуха ( както до сега )
Аргументи и факти имам да ти обърна представите за трейдинг среда/механика.
И ще ти предложа такива след като обясниш, защо според теб това което твърдиш е вярно.
За ECN -ни да говорим SPART ама.........можеш ли да отговориш на хапката ? Гледам доста разбирачи има по материята из нашите среди
Не бързай, имаш време да поровиш из нета за информация с която да се подплътиш, търси добре
Наздраве, днес ще е ден тип-дъждовен при мен
Коментар