Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКаква си ми Българска извадка ,не е истина простоУспех
Ама ще спра да ти пиша и да те видим тогава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепак стоп -7 пипа и стига толкова бой за днес
Евро та евро, е на ти евро
А днеска е Сряда, не всеки ден е Сряда, но точно е днес е Сряда
А в сряда е мнооого важен ден за петрола. Въобще, тва доде ли US сесията, че и преди нея никво излизане ни навън ни блеене по форуми повече.
Не може така, тва за пари става дума веТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТоя форум в инфосток какъв е ?
Предлагам да го оспамим и него, да знаят хорицата че и там не трябва да четат
...Ей сега спретвам една регистрацийка
и се почва
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее тва е лакомията
като казах 30 пипа и ината то си даде 10 за частично излизане и местене на стопа
стоп 5 пипа и нов лонг @ 73 стоп 66Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТоя форум в инфосток какъв е ?
Предлагам да го оспамим и него, да знаят хорицата че и там не трябва да четат
...Ей сега спретвам една регистрацийка
и се почва
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИзобщо не е заблуждаващ. Само трябва да добавят и US CPI и нямаше да имам забележки.
Проблемите в Европа се точат от седмици, но тригерът за днешното движение бяха данните от САЩ. - Говоря за американските борси и нефта.
и empire manufacturing
на CPI какво му беше лошото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи нали се преквалифицира на техничар?
Успех и на теб!Мухахахаха
.Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеТъй тъй инат, ама май ахмак
Цял следобяд къв го диреше, не търгува ми станало време за лягане тогава тръгна
И другите, цял ден кво плямпате ми не работите бре, ам чи живота да не само плямпане, то и работа трябваМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениее тва е лакомията
като казах 30 пипа и ината то си даде 10 за частично излизане и местене на стопа
стоп 5 пипа и нов лонг @ 73 стоп 66
Цял следобяд къв го диреше, не търгува ми станало време за лягане тогава тръгна
И другите, цял ден кво плямпате ми не работите бре, ам чи живота да не само плямпане, то и работа трябваТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеструваше си дебненето
лонг @ 76 сто 71 цел 1.4206
е тва е лакомията
стоп 5 пипа и нов лонг @ 73 стоп 66Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Успех и на теб!
Коментар
Коментар