IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Тоя форум в инфосток какъв е ?

Предлагам да го оспамим и него , да знаят хорицата че и там не трябва да четат ...Ей сега спретвам една регистрацийка и се почва
    Той Tандема там е ГЛАВНИЯТ май
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Каква си ми Българска извадка ,не е истина просто Успех
      Абе онзи ден ми купуваше всеки СПАД на еврото, а пък в онзи форум си станал най-голямата мечка....., че чак и тема си направил.
      Ама ще спра да ти пиша и да те видим тогава....

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        пак стоп -7 пипа и стига толкова бой за днес
        Е те тва ти е щото не искаш да търгуваш петрола.
        Евро та евро, е на ти евро

А днеска е Сряда, не всеки ден е Сряда, но точно е днес е Сряда
        А в сряда е мнооого важен ден за петрола. Въобще, тва доде ли US сесията, че и преди нея никво излизане ни навън ни блеене по форуми повече.
        Не може така, тва за пари става дума ве
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Предлагам да го оспамим и него , да знаят хорицата че и там не трябва да четат ...Ей сега спретвам една регистрацийка и се почва
          Каква си ми Българска извадка ,не е истина просто Успех

Коментар

е тва е лакомията
            като казах 30 пипа и инат а то си даде 10 за частично излизане и местене на стопа
            стоп 5 пипа и нов лонг @ 73 стоп 66
            пак стоп -7 пипа и стига толкова бой за днес
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Ти си мислиш така
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Ааааа, Тандеме, разбрах защо си пуснал линка. Заради по-долния ти пост, в който твърдиш, че евро/долар ще отиде към 1.39.
                Браво и успех!

Няма фундамент-мундамент, нали така?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Изобщо не е заблуждаващ. Само трябва да добавят и US CPI и нямаше да имам забележки.

Проблемите в Европа се точат от седмици, но тригерът за днешното движение бяха данните от САЩ. - Говоря за американските борси и нефта.
                  за мен разпродажбите бяха заради NAHB
                  и empire manufacturing

на CPI какво му беше лошото?

Коментар

• имаше по интересни работи за вършене грийд
                    а ти къв го дялкаш по цял ден пред талавизора? младо момче посред лято са забил пред компа
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ти нали се преквалифицира на техничар?

Успех и на теб!
                      Никога не съм бил друго ,освен техничар ,че да се преквалифицирам,напротив ставам Техничар Перфекционалист -идва ми някак си отвътре просто Мухахахаха.Успех

Коментар

• Тоя форум в инфосток какъв е ?

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Тъй тъй инат, ама май ахмак
                          Цял следобяд къв го диреше, не търгува ми станало време за лягане тогава тръгна
                          И другите, цял ден кво плямпате ми не работите бре, ам чи живота да не само плямпане, то и работа трябва
                          Да ве, дан сме магарета
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

е тва е лакомията
                            като казах 30 пипа и инат а то си даде 10 за частично излизане и местене на стопа
                            Тъй тъй инат, ама май ахмак
                            Цял следобяд къв го диреше, не търгува ми станало време за лягане тогава тръгна
                            И другите, цял ден кво плямпате ми не работите бре, ам чи живота да не само плямпане, то и работа трябва
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

струваше си дебненето
                              лонг @ 76 сто 71 цел 1.4206

е тва е лакомията

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                http://www.infostock.bg/forum/posts/.../620.page#1820

Muhahaha тригери мригери ,мухахахаха .Успех :
                                Ти нали се преквалифицира на техничар?

Успех и на теб!

Коментар

Working...
                                X