IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение

УАААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Спокоино спокоино СВИНЧО СПОКОИНООО !!!!
    Луната се скри , но няма страшно !!!!
    Помни требе да стане студено !!!!
    Няма страшно спокоинооо !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Много важна точка - днешния US CPI и посланието му.

П.П. Ти сигурно помниш една графика на долар/йена преди време. Умря тази, дето се стараех заради форума....
      аз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
        Руки , имам нужда от индивидуално обучение ... какво е WMA? Пък и да се оправдая понеже съм най -малката не се срамувам да питам ... Само някой да ми се е присмял !!!!!

УАААААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• абе ще държи ли 100 ЕМА/ дневна и трендлинията от 287Х и 396Х --гледам ги и двете са тука 4150-60

Коментар

Руки , имам нужда от индивидуално обучение ... какво е WMA? Пък и да се оправдая понеже съм най -малката не се срамувам да питам ... Само някой да ми се е присмял !!!!!
            само свирни и веднага провеждаме един курс F2F
            грийд ти е отговорил виждам . ето ти малко по-подробно инфо
            http://en.wikipedia.org/wiki/Moving_average

в метатрейдъра са го кръстили Linear Weighted по неясни за мен причини .
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              Аноне правиш ли чертежа?
              много е важно. Отбележи важните точки, които формират според теб конюктурата, без означение какво е
              Много важна точка - днешния US CPI и посланието му.

П.П. Ти сигурно помниш една графика на долар/йена преди време. Умря тази, дето се стараех заради форума....

Коментар

Weighted Moving Average (WMA)

Трябва да се срамуваш.

Имаш Гугле и там пишеш WMA indicator.

П.П. Аз дето грам не разбирам от ТА.... както правилно е забелязал Тандема.

Коментар

Може ли аз, може ли аз да отговоря
                  WMA e weighted moving average .
                  Използва се в едни сетъпи заедно с 9ЕМА -exponentialn moving average. Много рилаябъл сетъпи са

Пак заповядай
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    То пък тука щото е една дискусия....
                    Аноне правиш ли чертежа?
                    много е важно. Отбележи важните точки, които формират според теб конюктурата, без означение какво е

Коментар

• Тандеме, видяхме ти мечия форум, кажи сега къде ти е бичия?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        тц,
                        флагче на 5 мин, което напъва да пробие 30 WMA , входа беше на 1 мин, бара в 21.27
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Бивам благодаря ,само дето от 4часа сабахлян купувам евра при всеки спад и смятам да ги държа до утре най малко до 13 часа на обед .Къв ли фундамент ще се забърква в тоя чесови пояс Успех
                          Анончо Анончо ,нямаш грам развитие пич -това съм казал Фундаментално си разколебан май >Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Тандеме ,споко ! Засега ще се въздържа -но станете ли поне Трима , ще се включа ...А дотогава , няма да ви преча на сантасето ...пардон ...дискусията

Успех и на тебе !
                            То пък тука щото е една дискусия....

Коментар

• Тандеме ,споко ! Засега ще се въздържа -но станете ли поне Трима , ще се включа ...А дотогава , няма да ви преча на сантасето ...пардон ...дискусията

Успех и на тебе !
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                е тва е лакомията
                                като казах 30 пипа и инат а то си даде 10 за частично излизане и местене на стопа
                                стоп 5 пипа и нов лонг @ 73 стоп 66
                                не е лакомия. разви се петица. елиът не прощава. влезе в последната фаза прекрасен ПА, но изчерпан елиът. гледа се за дъното да издържи и има пробив на енергийна при изпълнение на двете чудесен момент за дълга.

Коментар

Working...
                                X