Първоначално изпратено от kaka89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеСТИГА СТЕ СА СЛАГАЛИ НА ЕФЧЕТО ВАААААААА
ШЕ ВИ ОБЯВЯ НА СИЧКИТЕ ....
вече си третиятТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ по-сериозно и не толкова заядливо - защото не ми се ще да сравнявам като Трише круши с ябълки.
Например, аз никога не бих пуснал дълго евро сега, както го направи Рукито, но това не пречи той да е изкарал пари.
И азис още повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеТе от МетаКуотс се грижат Рукитата да са вечно изтормозени.
Няма проблем да видиш MCLWMA.
Mathematically Calculated Linear Weighted Moving Average.
Кефа цена няма, може и още.
тва пък, докато го прочета и ми докара мигрена
добре, че е бирата та го възприех по-лесноLast edited by NYSERookie; 15.06.2011, 22:42.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетрябва да се замисля , за да се затормозя
Няма проблем да видиш MCLWMA.
Mathematically Calculated Linear Weighted Moving Average.
Кефа цена няма, може и още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеаз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.
Например, аз никога не бих пуснал дълго евро сега, както го направи Рукито, но това не пречи той да е изкарал пари.
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКаквото било - било това CPI. Направи си движението.
Днес ще ми дойде малко множко след старите автобуси и точките за конюнктюрата по графиката, да обяснявам и за CPI. Пък и вече настъпи лунното затъмнение....
тези на новите
това също ми се видя негативно
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеаз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне за щатския cpi какво имаше предвид
че обемите на продажбите в щатите са паднали ли?
или нещо за отношението PPI CPI и печалбите на компаниите
Днес ще ми дойде малко множко след старите автобуси и точките за конюнктюрата по графиката, да обяснявам и за CPI. Пък и вече настъпи лунното затъмнение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеаз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.Еееее то бива, бива, ама трябва да ти го изгрухтя в лицето директно
Зимай си наргилето и рахат локума и си сядай на миндера до ханъмите, да гледате луната, дет я няма
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЗащото е дефолтната. Просто затормозяват допълнително Рукитата като теб.
Всяка WMA е LWMA.
аз обаче го оставям въпроса да виси без замисляне и не се тормозя много много
мерси за пояснението. ще почерпяТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениев метатрейдъра са го кръстили Linear Weighted по неясни за мен причини .
Всяка WMA е LWMA.
Коментар
Коментар