IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
    Kaka също си пада по дългите.
    И азис още повече!
    Няма значение - аз си пиша за къси, защото само така ще се почувствам важен и значим......

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      СТИГА СТЕ СА СЛАГАЛИ НА ЕФЧЕТО ВАААААААА
      ШЕ ВИ ОБЯВЯ НА СИЧКИТЕ ....

приеми истината фицка, бъди мъж
      вече си третият
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        И по-сериозно и не толкова заядливо - защото не ми се ще да сравнявам като Трише круши с ябълки.

Например, аз никога не бих пуснал дълго евро сега, както го направи Рукито, но това не пречи той да е изкарал пари.
        Kaka също си пада по дългите.
        И азис още повече!

Коментар

• СТИГА СТЕ СА СЛАГАЛИ НА ЕФЧЕТО ВАААААААА
          ШЕ ВИ ОБЯВЯ НА СИЧКИТЕ ....

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
            Те от МетаКуотс се грижат Рукитата да са вечно изтормозени.
            Няма проблем да видиш MCLWMA.
            Mathematically Calculated Linear Weighted Moving Average.
            Кефа цена няма, може и още.

тва пък, докато го прочета и ми докара мигрена

добре, че е бирата та го възприех по-лесно
            Last edited by NYSERookie; 15.06.2011, 22:42.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              трябва да се замисля , за да се затормозя
              Те от МетаКуотс се грижат Рукитата да са вечно изтормозени.
              Няма проблем да видиш MCLWMA.
              Mathematically Calculated Linear Weighted Moving Average.
              Кефа цена няма, може и още.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                аз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.
                И по-сериозно и не толкова заядливо - защото не ми се ще да сравнявам като Трише круши с ябълки.

Например, аз никога не бих пуснал дълго евро сега, както го направи Рукито, но това не пречи той да е изкарал пари.

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Каквото било - било това CPI. Направи си движението.

Днес ще ми дойде малко множко след старите автобуси и точките за конюнктюрата по графиката, да обяснявам и за CPI. Пък и вече настъпи лунното затъмнение....
                  цените на старите автомобили изпреварват
                  тези на новите
                  това също ми се видя негативно

Коментар

аз исках назад да видя . Да видя тези точки как ми лягат технически, но щом не ти се ще ... карай.
                    Ако беше написал конюн/.ктю/ура правилно - щях да ти ги нарисувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                      аноне за щатския cpi какво имаше предвид

че обемите на продажбите в щатите са паднали ли?

или нещо за отношението PPI CPI и печалбите на компаниите
                      Каквото било - било това CPI. Направи си движението.

Днес ще ми дойде малко множко след старите автобуси и точките за конюнктюрата по графиката, да обяснявам и за CPI. Пък и вече настъпи лунното затъмнение....

Коментар

Tи не чувстваш ли, че пречиш вече Еееее то бива, бива, ама трябва да ти го изгрухтя в лицето директно Зимай си наргилето и рахат локума и си сядай на миндера до ханъмите, да гледате луната, дет я няма
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          Защото е дефолтната. Просто затормозяват допълнително Рукитата като теб.
                          Всяка WMA е LWMA.
                          трябва да се замисля , за да се затормозя
                          аз обаче го оставям въпроса да виси без замисляне и не се тормозя много много
                          мерси за пояснението. ще почерпя

Коментар

• Ефче ний на тез пълзящи средни ( ЕМА . МА , WMA ) ,им викаме каки ...Спомни си и за речника на Астролога .
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ....

аноне за щатския cpi какво имаше предвид

че обемите на продажбите в щатите са паднали ли?

или нещо за отношението PPI CPI и печалбите на компаниите

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                в метатрейдъра са го кръстили Linear Weighted по неясни за мен причини .
                                Защото е дефолтната. Просто затормозяват допълнително Рукитата като теб.
                                Всяка WMA е LWMA.

Коментар

Working...
                                X