IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VIP
    аз отворих къса при швейцареца ! от 85 стоп на 1.20
    и аз само че при евро-шв от 97

Коментар

• Напрежението расте,гответе се за добри данни и яка корекция.ISM!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        izkarame li dobri ism danni , 6te zapo4ne korekciata , ne izkarame li dobri danni eur/usd 6te zatvori nad 1.33 i kabela moje bi 6te probie bariaerata na 1.9750 i 6te stigne 2.00 next weeek

6te pojiveem 6te vidim
        ...dada ne6to takova ...e kade go Pernik....
        Trade the News

Коментар

• Re: kiril123

Първоначално изпратено от supertrader
          Еврото като си направи таргета 3370-3420-30 , е желателно да се влезе на късо не сега мисля , но пък то тва евро много калпаво и никой го не иска на бай и как ще го докарат до там , да не прекалят с интервенциите та да пробият пък целите тези че тогава кабела ще трябва Сорос да му спретне пак заговор.
          ......toi razpolaga nali znae6...kak si..Uspex
          Trade the News

Коментар

• izkarame li dobri ism danni , 6te zapo4ne korekciata , ne izkarame li dobri danni eur/usd 6te zatvori nad 1.33 i kabela moje bi 6te probie bariaerata na 1.9750 i 6te stigne 2.00 next weeek

6te pojiveem 6te vidim
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Колеги една идея за отиграване на кабела по време на новините -
              ОСО поръчка купува на 1.9753 и продава на 1.9700.
              Как ви изглежда това като идея ?

Коментар

izlezat li lo6i usa novini stava "ne dobre" , no zasega se dyrji koeto mi vduhva nadejda
                Ne iskam da ti stavam u4itelka ama ako ima6 golemi samneniq 4e 6te se prevarne6 na bobar po-dobre izlez i go napludavai....Uspex i mnogo kasmet ti gelaq
                Trade the News

Коментар

• kiril123

Еврото като си направи таргета 3370-3420-30 , е желателно да се влезе на късо не сега мисля , но пък то тва евро много калпаво и никой го не иска на бай и как ще го докарат до там , да не прекалят с интервенциите та да пробият пък целите тези че тогава кабела ще трябва Сорос да му спретне пак заговор.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• според скромното ми мнение- на 1,3285 има силна съпротива и 5та вълна може да е по къса ,затварам дългите , ако мине слагам бай ордери с по близък таргет

Коментар

izlezat li lo6i usa novini stava "ne dobre" , no zasega se dyrji koeto mi vduhva nadejda
                      на 7-8 пипса от максимума ... наистина и за мен е добре

Коментар

• izlezat li lo6i usa novini stava "ne dobre" , no zasega se dyrji koeto mi vduhva nadejda

Коментар

• И все пак Мечоците си остават повече от Биковете

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6876&r=9

Коментар

men me stopira no az nagleca pak otvorih kus kabel i sega 6te vidim dali niama da mi iziade pa4albata ot dnes )
                            Dos cojones se kazva tova...
                            Trade the News

Коментар

• men me stopira no az nagleca pak otvorih kus kabel i sega 6te vidim dali niama da mi iziade pa4albata ot dnes )

Коментар

• аз отворих къса при швейцареца ! от 85 стоп на 1.20

Коментар

Working...
                                X