обикновено слагам стопове на 35 пипса - там и в случая
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да благодаря.
АЗ също смятам че нивата около 1. 3100 са добри за покупка и че възходящия натиск не е отслабнал.
Но като се има впредвид че се чакат поръчките за траини стоки в САЩ,потребителското доверие и т.н. и покъсно Бен Б ще приказва
можеби пазара ще е много тънък днес.
И си мисля спокоен през европейската сесия.
Успех.
Коментар
-
да
само нахвърляно:
- пазара свръхкупен, но за мен е заблуждаващо че би могло да се върне надолу поради тази причина.
- 1.3180 е ключово ниво
- продажба около това ниво (1.3180) следва да е много близо стопирана (1.3205) и най-добре с реверсиране на позицията с цел 1.3280
- 1.3100 е добро ниво за покупка.
- първа цел 1.3200 и втора 1.3400
на пазара има многократно повече причини за дълги евра отколкото за къси.
успех.
моята настояща позиция - дълъг от 1.3109, стопирана на 1.3116 и цел 1.3400. плаващ стоп.
ново ентри на 1.3100
добавяне на 1.3205
това е. успех
Коментар
-
Уважение му е майката , как да не уважаваш човек като КОКО примерно който всекидневно отделяше доста време за да разясни начините на търговия както той ги вижда .Всеки от нас бе искал да научи нещо и от КУКИ ,а не само да чете ,че КУКИ бил много добър .Лично на мен за сега ми е като госпожичка и ще се радвам ако ме опровергае .Това е !"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Е, виж откъде тръгнa всичкоТо смешно, aмa явно тaкa стоят нещaтa.
Тaкa че вече знaм прaвилото: зa Кукувицaтa или похвaли или нищо, зa дa имa спокойствие тук
Първоначално изпратено от the fan*La Salle, едва ли в тази тема трябва да коментираме тънката разлика между шега, ирония, подигравка и т.н....... лично аз не видях "провокация" в думите на Кукувицата....както и да е.....
това, което ме интересува е дали ще видим 1.32-3230 днес.. късмет!
Коментар
Коментар