IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обикновено слагам стопове на 35 пипса - там и в случая

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
      моята настояща позиция - дълъг от 1.3109, стопирана на 1.3116 и цел 1.3400. плаващ стоп.
      ново ентри на 1.3100
      добавяне на 1.3205

това е. успех
      Kъде ти е стопа на добавката на 1.31.

Моята позиция е селл 1.3148, стоп 1.3190, цел 1.3020, за днеска.

Коментар

• айде наште ;-)

100% съм съгласен с Кукс, при бичи базар е нормално да сме на дълга позиция.
        Мен ме хванала носталгията и си спомням с умиление преди 4 г. какъв беше пазара и ние какви бяхме...
        Ех, спомениииии...
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• kukuvicata

Позицията ми е 100% вън от пазара , не мисля че греша.
          D.Y.F-091066

Коментар

• а и Поулсан говори в момента. Мисля че в Лондон.

Коментар

• Само да не стане някоя беля с папата в Турция.
              Че тогава незнам.

Коментар

• Кога се очаква $ да се върне към 1,52

Коментар

• Да благодаря.
                  АЗ също смятам че нивата около 1. 3100 са добри за покупка и че възходящия натиск не е отслабнал.
                  Но като се има впредвид че се чакат поръчките за траини стоки в САЩ,потребителското доверие и т.н. и покъсно Бен Б ще приказва
                  можеби пазара ще е много тънък днес.
                  И си мисля спокоен през европейската сесия.
                  Успех.

Коментар

• да
                    само нахвърляно:

- пазара свръхкупен, но за мен е заблуждаващо че би могло да се върне надолу поради тази причина.
                    - 1.3180 е ключово ниво
                    - продажба около това ниво (1.3180) следва да е много близо стопирана (1.3205) и най-добре с реверсиране на позицията с цел 1.3280
                    - 1.3100 е добро ниво за покупка.
                    - първа цел 1.3200 и втора 1.3400

на пазара има многократно повече причини за дълги евра отколкото за къси.

успех.

моята настояща позиция - дълъг от 1.3109, стопирана на 1.3116 и цел 1.3400. плаващ стоп.
                    ново ентри на 1.3100
                    добавяне на 1.3205

това е. успех

Коментар

• куки кажи това което беше намислил да казваш.
                      На мен мие интересно.
                      Аз си мисля че видяхме неуспешен опит да преминем над 1.3171-75.
                      Което ме навежда на мисълта ча съпротивата към възходящото движение се засилва.
                      Логично сега би било да пробваме 1.3086.

Коментар

• няма какво да доказвам
                        дори не ме интересува дали ме смятате за добър или лош
                        дали съм давал добри идеи - темата има добро хистори
                        както и другата тема за анализи на инвестор.

очакванията ви са по-големи от това което смятам да дам, особено към момента. сори за което.

Коментар

• eurusd направи двоен връх. Това означава ли , че скоро ще тръгне надолу

Коментар

• Уважение му е майката , как да не уважаваш човек като КОКО примерно който всекидневно отделяше доста време за да разясни начините на търговия както той ги вижда .Всеки от нас бе искал да научи нещо и от КУКИ ,а не само да чете ,че КУКИ бил много добър .Лично на мен за сега ми е като госпожичка и ще се радвам ако ме опровергае .Това е !
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Момчета, някой да ми каже къде да прочета нещо за "параболичен пазар"?
                              Благодаря!

Коментар

• Е, виж откъде тръгнa всичко То смешно, aмa явно тaкa стоят нещaтa.
                                Тaкa че вече знaм прaвилото: зa Кукувицaтa или похвaли или нищо, зa дa имa спокойствие тук

Първоначално изпратено от the fan*
                                La Salle, едва ли в тази тема трябва да коментираме тънката разлика между шега, ирония, подигравка и т.н....... лично аз не видях "провокация" в думите на Кукувицата....както и да е.....
                                това, което ме интересува е дали ще видим 1.32-3230 днес.. късмет!

Коментар

Working...
                                X