Последните седмици е много лесен форекса щот има еуфория и имаше малко движение от 500 точки само нагоре ама скоро чакам да се обърне ...Ся долар еврото се опита да пробие200 МА ама ас залагам, че няма да се получи и ще спадне пак...Неможе при 3 фалирали евро страни еврото да става по - силно..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМечка,тука много на игра се обърна.и ти ли не търгуваш ами играеш.
и за злото нищо не пишеш.идва вашето време май на добритеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемайтапиш се нали.
ако не се майтапиш забрави приказките за...старая се.скоро ще спреш да се стараеш
дано да пиша глупостиако не съм споменал играя наи често скалпиращо
Деградацията - висша форма на градация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНаистина ли мразиш думата играя
и за злото нищо не пишеш.идва вашето време май на добритеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПич,аз играх с 10% от 5 цифрен реален акаунт,и го занулих с ралито на златото-лятото!
Така,че-Умната!
сега я карам по полека,ама глава е имала да пати!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеНе всички сме богати да играем с по 5 10 К
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЪпффф 30% луд ли си ве ... аз ползвам 2% той 30Деградацията - висша форма на градация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСтарая се да не превишавам 30% и да знам че е прекалено
ако не се майтапиш забрави приказките за...старая се.скоро ще спреш да се стараеш
дано да пиша глупостиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеедин въпрос да ти задам.не мога още да те усетя гаргариш ли се тука или...
та на въпроса.с колко процента от сметката си търгуваш?....реалнатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСтарая се да не превишавам 30% и да знам че е прекалено
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеедин въпрос да ти задам.не мога още да те усетя гаргариш ли се тука или...
та на въпроса.с колко процента от сметката си търгуваш?....реалнатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
�
Коментар