Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеможе да е избиване на стопове
волатилноста е голяма тези дни така че нищо чудно
вчера след решението на фед влязоха на дълги с над 800 пункта
та ако има избиване на стопове с колко трябва да е със 100 ли?
никой дългосрочен със здрав разум не би започнал да гради позиция при тази турболентност
дългосрочните позиции се градят като се успокои пазарът .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСтоповете на скъсилите ги избиха снощи.
Затварянето днес ще е по фундамент, а той не е добър за борсите. Естествено, ако Обама не роди междувременно....
все още смятам че имаше такива поради фундаментални причини
ще видиме
може и да греша
изказването на фед беше малко пре.бано
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениевчера феда много здраво удържа борсите
спад няма да има, това са само избиване на стопове според менТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеможе да е избиване на стопове
та ако има избиване на стопове с колко трябва да е със 100 ли?
Затварянето днес ще е по фундамент, а той не е добър за борсите. Естествено, ако Обама не роди междувременно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениет.е. минус 400 на ДАУ не е спад ли?
Ти малко като БФБ-ейците.
та ако има избиване на стопове с колко трябва да е със 100 ли?Last edited by zloblivi_podritvaniq; 10.08.2011, 19:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениевчера феда много здраво удържа борсите
спад няма да има, това са само избиване на стопове според мен
Ти малко като БФБ-ейците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕхааа, нов човек съм. Обожавам горещи минерални басейниВзех 73 у франко. Пак ще го чакам на 72. А ако преди тва дойдат 74 и 75 - добре дошли
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениемда
4215 стоп 4170 ТР4330
успех на всички
успех на всички
п.с. незнам ПЛП с тва надоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение.... Обърни внимание на цитата - Да скъсяват долара срещу изброените валути и others.....
Обаче туй нещо ми се чини "заден ход" спрямо следобедната новина :
2011.08.10 18:27:46 SNB Jordan: To Take Further Policy Measures If Needed-Report
Щом има условно наклонение , явно ще я караме постаромуДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар