If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голям си тапир. Не можеш да вденеш една елементарна логика. За да печелиш трябва да си по посока на тренда, а тренда е едно елементарно определение. Няма ли по високи (ниски) върхове и дъна значи рейндж. Като не можеш да търгуваш в рейндж седиш и гледаш.
това което казваш е за лявата страна на графиката. какво ще стане на дясно трябва да се познае (да се предположи на базата на новини, настроения или вътрешна информация и т.н.), и след това добрия техничар си избира правилната (според него) стратегия.
да
а сега приготви достатъ4но голямо куфарче за да побере бъдещата пе4алба
Голям си тапир. Не можеш да вденеш една елементарна логика. За да печелиш трябва да си по посока на тренда, а тренда е едно елементарно определение. Няма ли по високи (ниски) върхове и дъна значи рейндж. Като не можеш да търгуваш в рейндж седиш и гледаш.
Че аз мога да ти направя ТА на която двоика искаш за 2 минути. Ето ти пример;
Цената се движи над ма200 на дневна и ма200 е с посока нагоре. Цената прави по високи върхове и по високи дъна от предходното. Хайде ти познай какъв е фундамента от първия път.
да
а сега приготви достатъ4но голямо куфарче за да побере бъдещата пе4алба
ТА влияе на пазара колкото временно да се заиграят с някое много важно психологическо ниво
Че аз мога да ти направя ТА на която двоика искаш за 2 минути. Ето ти пример;
Цената се движи над ма200 на дневна и ма200 е с посока нагоре. Цената прави по високи върхове и по високи дъна от предходното. Хайде ти познай какъв е фундамента от първия път.
Пак не ме разбра, а уж си анализатор.
С ФА могат да се направят пари, но както виждаш дори и големи играчи като Сорос и Бъфет, незнаят накъде ще ходи пазара и затова си купуват инфо и правят пачки. Ако не си купят информация плащат на медиите да публикуват дезинформация ,за такива анализатори като теб и мен и пак печелят. Това е. Не си губи времето с глупости. Не е за твоята уста таз лужица, мноуго е гоуема!
зависи
ако такъв кат тебе го ръ4ка може и за 100 години нищо да не стане
ако е такъв като мене може и за по кратко да стане
Пак не ме разбра, а уж си анализатор.
С ФА могат да се направят пари, но както виждаш дори и големи играчи като Сорос и Бъфет, незнаят накъде ще ходи пазара и затова си купуват инфо и правят пачки. Ако не си купят информация плащат на медиите да публикуват дезинформация ,за такива анализатори като теб и мен и пак печелят. Това е. Не си губи времето с глупости. Не е за твоята уста таз лъжица, мноуго е гоуема!
не всички, хората използват ФА за правене на предположения накъде евентуално е правилната посока, а техниката (тя затова така се и нарича) служи за определяне на стратегия за игра (или инвестиране/търговия) в съответната посока, както и като индикатор за това дали аджеба предположението направено по ФА не е евентуално грешно.
за комбинация от ФА и ТА аз не се наемам да говоря
Коментар