IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фанахте ли дългата бря хора...
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Среброто ще върви надолу май ...чертае на 1 и 4Ч..
      сякаш така изглежда
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Среброто ще върви надолу май ...чертае на 1 и 4Ч..
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ако е наивника ще си вземеш ли думите назад
          Мне!!!!
          Не е той де, щото МАЙМУН нема
          толкоз кинти !!!!
          Пък и кво лошо има да размажеш
          МАМУН от бой
          П.П.Де сте бря
          Песновка
          http://www.youtube.com/watch?v=uPudE8nDog0&ob=av2e
          Last edited by bgg_red; 12.08.2011, 11:59.
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            На ония с многото нули
            дето купува на 1.4150
            ще му ЧУПЯ РЪЧИЧКИТЕ !!!!!
            ако е наивника ще си вземеш ли думите назад
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Голям си тапир. Не можеш да вденеш една елементарна логика. За да печелиш трябва да си по посока на тренда, а тренда е едно елементарно определение. Няма ли по високи (ниски) върхове и дъна значи рейндж. Като не можеш да търгуваш в рейндж седиш и гледаш.
              това което казваш е за лявата страна на графиката. какво ще стане на дясно трябва да се познае (да се предположи на базата на новини, настроения или вътрешна информация и т.н.), и след това добрия техничар си избира правилната (според него) стратегия.
              tnm

Коментар

• На ония с многото нули
                дето купува на 1.4150
                ще му ЧУПЯ РЪЧИЧКИТЕ !!!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  да
                  а сега приготви достатъ4но голямо куфарче за да побере бъдещата пе4алба
                  Голям си тапир. Не можеш да вденеш една елементарна логика. За да печелиш трябва да си по посока на тренда, а тренда е едно елементарно определение. Няма ли по високи (ниски) върхове и дъна значи рейндж. Като не можеш да търгуваш в рейндж седиш и гледаш.
                  Last edited by 4un4o; 12.08.2011, 10:47.

Коментар

Че аз мога да ти направя ТА на която двоика искаш за 2 минути. Ето ти пример;
                    Цената се движи над ма200 на дневна и ма200 е с посока нагоре. Цената прави по високи върхове и по високи дъна от предходното. Хайде ти познай какъв е фундамента от първия път.
                    да
                    а сега приготви достатъ4но голямо куфарче за да побере бъдещата пе4алба

Коментар

за комбинация от ФА и ТА аз не се наемам да говоря

говоря за ТА сам по себе си
                      ТА сам по себе си е безмислен.
                      както между другото и ФА.
                      и да не използваш графики, все трябва да имаш някакъв метод на вземане на решение
                      tnm

Коментар

ТА влияе на пазара колкото временно да се заиграят с някое много важно психологическо ниво
                        Че аз мога да ти направя ТА на която двоика искаш за 2 минути. Ето ти пример;
                        Цената се движи над ма200 на дневна и ма200 е с посока нагоре. Цената прави по високи върхове и по високи дъна от предходното. Хайде ти познай какъв е фундамента от първия път.

Коментар

Пак не ме разбра, а уж си анализатор.
                          С ФА могат да се направят пари, но както виждаш дори и големи играчи като Сорос и Бъфет, незнаят накъде ще ходи пазара и затова си купуват инфо и правят пачки. Ако не си купят информация плащат на медиите да публикуват дезинформация ,за такива анализатори като теб и мен и пак печелят. Това е. Не си губи времето с глупости. Не е за твоята уста таз лужица, мноуго е гоуема!
                          нали знаеш 4е ти пиша в по4ивката

сега отново трябва да ти кажа 4ао

Коментар

• ....

ТА влияе на пазара колкото временно да се заиграят с някое много важно психологическо ниво

Коментар

зависи
                              ако такъв кат тебе го ръ4ка може и за 100 години нищо да не стане
                              ако е такъв като мене може и за по кратко да стане
                              Пак не ме разбра, а уж си анализатор.
                              С ФА могат да се направят пари, но както виждаш дори и големи играчи като Сорос и Бъфет, незнаят накъде ще ходи пазара и затова си купуват инфо и правят пачки. Ако не си купят информация плащат на медиите да публикуват дезинформация ,за такива анализатори като теб и мен и пак печелят. Това е. Не си губи времето с глупости. Не е за твоята уста таз лъжица, мноуго е гоуема!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                не всички, хората използват ФА за правене на предположения накъде евентуално е правилната посока, а техниката (тя затова така се и нарича) служи за определяне на стратегия за игра (или инвестиране/търговия) в съответната посока, както и като индикатор за това дали аджеба предположението направено по ФА не е евентуално грешно.
                                за комбинация от ФА и ТА аз не се наемам да говоря

говоря за ТА сам по себе си

Коментар

Working...
                                X