Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА при ФА как е?
ако такъв кат тебе го ръ4ка може и за 100 години нищо да не стане
ако е такъв като мене може и за по кратко да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениепри ТА знаеш ли кое е едновременно и лошото и смешното
4е вси4ки рано или късно фалират
а най ми е мъ4но за тия които по 5, 10 години оцеляват на тоя пазар и най накрая фалират
10 години да работиш за нищо
по голям лузър и да искаш не можеш да бъдеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеДа не искаш да кажеш ,че Форекс Пазара печата пари и ги раздава на можещите като теб?
4е вси4ки рано или късно фалират
а най ми е мъ4но за тия които по 5, 10 години оцеляват на тоя пазар и най накрая фалират
10 години да работиш за нищо
по голям лузър и да искаш не можеш да бъдеш
Коментар
-
Европейският финансов регулатор ESMA съобщи, че Италия, Испания, Белгия и Франция са въвели ограничелия на късите продажби на някои инструменти във финансовия сектор, кредитни и застрахователни институции. Забраната влиза в сила от 12 август и е за период от 15 дни. Всички досегашни къси позиции могат да останат отворени. Промяната засяга както акции, така и CFD.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеима да у4иш още много
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАми тези няколко души като спечелят по няколко милиарда от къде идват тези пари? Нали от тебе и от мене и от много други "печелещи" със знания за ФА и ТА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениена 4овек не му необходим мозък пове4е и от на една мишка за да се сети 4е този пазар не може да се движи от вътрешна информация
може няколко души да спе4елят от такъв тип информация но не и целия маркет да се движи от това
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениекойто се пъчи по форумите в действителност е едно нищо и избива комплекси.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНе позна. Нямам време за губене! Ти ако имаш продължавай. Мнението ми е, че без информация от извора, няма правилна интерпретация на икономическите показатели. А ти специално няма как да получиш такава информация защото си мноооого дребна цацка. Така ,че не се вживявай толкова. Ние сме наясно ,че който се пъчи по форумите в действителност е едно нищо и избива комплекси. Сега да не вземеш да се гръмнеш та да ми тежиш на съвестта?
на първите страници на информационните сайтове
а относно вътрешната информация не се притеснявай
90% от хората вярват 4е тоя маркет се движи от вътрешно инфо
то4но затова никога няма да имат и 1 % шанс да направят пари
изре4ението "войната е спе4елена преди още да е запо4нала " е много подходящо за слу4ая
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениебай 4уйе ти преди време си го пробвал ФА за месец два няма и толкова сторило ти се
е нелоги4но вси4ко и си се отказал
това е същото все едно да пробваш да станеш лекар за месец два и като не стане
по4ваме да отри4аме вси4ко
за по трудните професии се изисква и пове4ко време, знания,опит
но първо 4е няма кой да ти 4ака второ няма кой да повярва
4исто и просто това е
Коментар
-
....
на 4овек не му необходим мозък пове4е и от на една мишка за да се сети 4е този пазар не може да се движи от вътрешна информация
може няколко души да спе4елят от такъв тип информация но не и целия маркет да се движи от товаLast edited by zloblivi_podritvaniq; 12.08.2011, 10:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениетърси да купиш от някъде важна информация и направи удара, а не се занимавай с кокошкарски анализи дето нямат никаква стойност.
е нелоги4но вси4ко и си се отказал
това е същото все едно да пробваш да станеш лекар за месец два и като не стане
по4ваме да отри4аме вси4ко
за по трудните професии се изисква и пове4ко време, знания,опит
но първо 4е няма кой да ти 4ака второ няма кой да повярва
4исто и просто това е
Коментар
Коментар