Аноне какви са тези ТВ архив. Ти да не си някакво ТД на НАП.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДа, това е само шасито. После слагаш дисковете.. По-тих вариант е и не се спират разни машиниИма и други екстри - например сваля директно без да ти товари машината.
Шасито в случая не ми е важно, важен ми е носителят и май Спарт може да помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДругояче си пазим Архивите - за да живеят Вечно и винаги да са подръка. Не тук е Решението на Проблемата
!
ПС: Навремето ЧК , SS и Щази все на HDD са си съхранявали Базитеи затуй още си ги ползват при нужда
...
Но би ми било интересно да науча и нещо от теб за пазенето на важните архиви. Знам за ДАТ-ове и толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение... Ако си купувате за архив на данни от големите HDD 2-3 TB, .... Не тук е Решението на Проблемата
!
ПС: Навремето ЧК , SS и Щази все на HDD са си съхранявали Базитеи затуй още си ги ползват при нужда
...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеАноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
а не със "зелени" WD-та
The system is shipped without HDD.
Че те са най-важни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеАноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
а не със "зелени" WD-та
Коментар
-
Аноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
а не със "зелени" WD-таКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетова на търговската машина ли ?
моите имат само трейдинг и чартинг софт и антивирусни
тия глезотии са на отделен комп
Между другото - Ако си купувате за архив на данни от големите HDD 2-3 TB, взимайте ги с по-ниската скорост от 5400rpm. По-студени са поне с 5-6 градуса и са тихи като хлебарки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗащо да дезинформирам? Говоря сериозно.
30 дни имаш покачване в AUD/USD, т.е. купуват се австралийски долари, като за тях се продават американски. Защо смяташ, че пазарът е нетно къс на AUD/USD?
Забавих се с отговора, защото си добавях нов хардуер на PC.
и си мислех след време да я прилагам когато ми е скучно, но проблема е 4е по форумите няма и 1 който да има желание да учи фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРазни глезотийки по аудиотои по-голям HDD.
моите имат само трейдинг и чартинг софт и антивирусни
тия глезотии са на отделен компТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедушкотлон
самоебачка с канап
и по-голям HDD.
П.П. Не мога да си представя да имам за основна машина лаптоп.
Нямам ли свободни шини, портове и т.н. - за какво ми е компютъра?!Last edited by anon6706; 01.09.2011, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение.....
Забавих се с отговора, защото си добавях нов хардуер на PC.котлон
самоебачка с канап
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеанонски имам ти уважението и то много
но днес по някаква причина си решил да дезинформираш
така че ще прекратиме дискусията засега
30 дни имаш покачване в AUD/USD, т.е. купуват се австралийски долари, като за тях се продават американски. Защо смяташ, че пазарът е нетно къс на AUD/USD?
Забавих се с отговора, защото си добавях нов хардуер на PC.
Коментар
Коментар