IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аноне какви са тези ТВ архив. Ти да не си някакво ТД на НАП.

Коментар

• Хитър е тоз СПАРТ,от старата школа е и знае,че от ,,черно на бяло"по-добро нема.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Да, това е само шасито. После слагаш дисковете.. По-тих вариант е и не се спират разни машини Има и други екстри - например сваля директно без да ти товари машината.
        При мен това не е проблем. И двете ми машини са workstation и я ги товаря на 2%, я не.
        Шасито в случая не ми е важно, важен ми е носителят и май Спарт може да помогне.

Коментар

• Да, това е само шасито. После слагаш дисковете.. По-тих вариант е и не се спират разни машини Има и други екстри - например сваля директно без да ти товари машината.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Другояче си пазим Архивите - за да живеят Вечно и винаги да са подръка . Не тук е Решението на Проблемата !

ПС: Навремето ЧК , SS и Щази все на HDD са си съхранявали Базите и затуй още си ги ползват при нужда ...
            Спарте, аз говоря за музика и филми. А и съм решил да прехвърлям няколкостотин аудио CD-та на HDD без компресия, като разбира се няма да изхвърлям оригиналните носители. Дори напротив - ще ги прехвърлям, за да запазя оригиналите от ползването..

Но би ми било интересно да науча и нещо от теб за пазенето на важните архиви. Знам за ДАТ-ове и толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              ... Ако си купувате за архив на данни от големите HDD 2-3 TB, ...
              Другояче си пазим Архивите - за да живеят Вечно и винаги да са подръка . Не тук е Решението на Проблемата !

ПС: Навремето ЧК , SS и Щази все на HDD са си съхранявали Базите и затуй още си ги ползват при нужда ...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Аноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
                а не със "зелени" WD-та
                Ама то туй само шаси бе. Пак ще му трябват дискове или аз нещо не разбирам?!

The system is shipped without HDD.
                Че те са най-важни.

Коментар

Аноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
                  а не със "зелени" WD-та
                  Туй че го земем, кога ме земат у ЦеРеУто. Засега съм се спрял само на дисковете.

Коментар

• Аноне, архивите се правят с това: http://persy.com/bg/brands/729-ts-41...-soho-nas.html
                    а не със "зелени" WD-та
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      това на търговската машина ли ?
                      моите имат само трейдинг и чартинг софт и антивирусни
                      тия глезотии са на отделен комп
                      Че той допълнителният хардуер не пречи, дори разтоварва ресурси. След това, от основната машина към видеомузикалната с кабели (не ползвам wireless).

Между другото - Ако си купувате за архив на данни от големите HDD 2-3 TB, взимайте ги с по-ниската скорост от 5400rpm. По-студени са поне с 5-6 градуса и са тихи като хлебарки.

Коментар

Защо да дезинформирам? Говоря сериозно.
                        30 дни имаш покачване в AUD/USD, т.е. купуват се австралийски долари, като за тях се продават американски. Защо смяташ, че пазарът е нетно къс на AUD/USD?

Забавих се с отговора, защото си добавях нов хардуер на PC.
                        твоята идея ми харесва между другото
                        и си мислех след време да я прилагам когато ми е скучно, но проблема е 4е по форумите няма и 1 който да има желание да учи фундамент

Коментар

Разни глезотийки по аудиото и по-голям HDD.
                          това на търговската машина ли ?
                          моите имат само трейдинг и чартинг софт и антивирусни
                          тия глезотии са на отделен комп
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            душ котлон самоебачка с канап
                            Разни глезотийки по аудиото и по-голям HDD.

П.П. Не мога да си представя да имам за основна машина лаптоп.
                            Нямам ли свободни шини, портове и т.н. - за какво ми е компютъра?!
                            Last edited by anon6706; 01.09.2011, 16:14.

Коментар

.....

душ котлон самоебачка с канап
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                анонски имам ти уважението и то много
                                но днес по някаква причина си решил да дезинформираш

така че ще прекратиме дискусията засега
                                Защо да дезинформирам? Говоря сериозно.
                                30 дни имаш покачване в AUD/USD, т.е. купуват се австралийски долари, като за тях се продават американски. Защо смяташ, че пазарът е нетно къс на AUD/USD?

Коментар

Working...
                                X