IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СТОП ВИНАГИ ИМА !!!!!
    Няма да се ПЛАУШИТЕ !!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
      Ами да ти обяснят Схемата, Корк и още поне 1000 ИДИОТА които в годините се подвизаваха тук и пазара ги размаза като гниди.

Буххахахахах, не съм писал отдавна ама днес си заслужава.
      Не бяше ШЦБ която направи това днес, обаче пък каквото стана беше страшно красиво.
      И всички онези без стоп фондчета, спекулантчета и т.н. днес са яко фалирали, защото тея дето бутнаха цената с 10 фигури все са купували от някой дебили които са продавали и удвоявали и т.н.
      Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Някой да обясни защо, не трябва да се слагат стопове? Имаше голяма дискусия преди време.
        Ами да ти обяснят Схемата, Корк и още поне 1000 ИДИОТА които в годините се подвизаваха тук и пазара ги размаза като гниди.
        www.finance5.bg

Коментар

• Някой да обясни защо, не трябва да се слагат стопове? Имаше голяма дискусия преди време.

Коментар

Тичай за пистолет ,че ще свършат. Опашката е голяма! и да не се набутваш още един патрон стига.
            Абе ръб. Япония е 4-та световна икономика. Къде си тръгнал да сравняваш Япония с Швейцария ? Хайде ограмоти се малко преди да ръсиш простоти в опит да впечатлиш някой със знания които очевидно ти липсват.
            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
              Ти луд ли си?
              Тичай за пистолет ,че ще свършат. Опашката е голяма! и да не се набутваш още един патрон стига.

Коментар

Има ли вероятност и Джапанките да обвържат курса към долара. Май така става най лесно!
                П.П Сега остава и те да кажат: обменен курс долар йена не по малко от 120 и гледай как ще замирише на изгоряли спекулантски мечи лапи
                Ти луд ли си?
                www.finance5.bg

Коментар

• Сега ще ми е интересно какво ще стане швейцареца.
                  Защото като видят спекулантите и инвеститорите , че няма да пробие този 1.20 , а те купуваха швейцарци за да се защитят от обесценка на парите, дали няма да почнат да го разпродават , както и всички швейцаркси активи( акции , дцк и други) на поразия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Баси всички ме чуха
                    Има ли вероятност и Джапанките да обвържат курса към долара. Май така става най лесно!
                    П.П Сега остава и те да кажат: обменен курс долар йена не по малко от 120 и гледай как ще замирише на изгоряли спекулантски мечи лапи
                    Last edited by 4un4o; 06.09.2011, 12:00.

Коментар

• Между другото , всеки път те и японците се намесваха когато златото направи бърз връх
                      Така че очаквайте ако пак направи връх златото днеска да се намесят и японците

Коментар

С дълго в долар/яна. Бананите с пижами като видят колко лесно става, довечера ще кажат - 0,85 Аз поне го пробвам от тук 0,7725 с добавки
                        Баси всички ме чуха

Коментар

• Няма нищо по-добро когато знаеш големите (в случаят ШЦБ ) кога ще с енамесят на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            ВСЕ СИ МИСЛЯ , Че швейцарците няма
                            да удържат 1.20 !!!!
                            Те и на 1.40 разправяха разни работи,
                            но не се случиха.
                            Въпроса е НИЕ как да изкярим
                            С дълго в долар/яна. Бананите с пижами като видят колко лесно става, довечера ще кажат - 0,85 Аз поне го пробвам от тук 0,7725 с добавки

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                              дълго от 1.1020 sell 1.2154
                              SNB says sets minimum exchange rate target at 1.20 per EUR
                              SNB says enforce this minimum rate with the utmost determination and is prepared to buy foreign currency in unlimited quantities
                              -------------------------------------------------------------------------

SNB казва, определя минимална цел на валутния курс 1,20 за евро
                              SNB казва прилагане на този минимален процент с изключителна решителност и е готов да купи чуждестранна валута в неограничени количества
                              май ми стига за днес
                              Поздравления !!! Ден година храни.

Коментар

Ся да видим, кога ще почнат да ги пробват тези от швейцарското БНБ
                                Как да ги пробват. Нали това е обвързване на курса спрямо еврото а не интервенция.? Оттук насетне ще се разменя на курс не по малък от 1.20. Така сващам аз нещата.

Коментар

Working...
                                X