IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последните къси съм ги групирал с лимит 1.3280 , като качи ли пак над 1.36 пазарувам здраво
    Успех на всички

Коментар

• Добро утро и от мен.Фсичко си движи по план .Само дето лимита на 3490 не е задействан,но има време .И днес мисля,че сме занадолу ,но май си требе да коригира малко ито от тук 61.8 ф 3490 .

п.п. докато го напиша и лимита е ок

Коментар

• Добро утро!
        Снощи ми се задействал селстопа на 3595 и аз смело и безотговорно му слагам цел 3400.
        Мътна картината на дневна многу е!
        Успешен ден на всички!
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ей ся го сложих да го следя Махам тп-ту и го следя на 25 пипа от 1.3535 И отивам да се трудя да ставам хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Ами магарето не се знае още в коя посока ще скъса синджира Руки >>>Реде днес е петък и се предполага че ще има голямо раздвижване и по добре да се изчака според мен посоката да я избере пазаря >>> няма да се налага да се чака 7 дни и 8 нощи
            ПП. Мисля че посоката ще е нагоре днес щото на дневна от дъното 1,3363 имаме три последователни дни с по високи върхове >>>ама ше видим дали съм прав довечера

ми тя посоката относително нещо в тоя рейндж твоят , за мен може да има 4-5 трендчета нагоре надоле , дето бая пипсчета ше дадат
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              тия 169 пипа рейндж дет си го задал , само да ги зяпаме ли бре
              дубрутру байдъуей
              Ами магарето не се знае още в коя посока ще скъса синджира Руки >>>Реде днес е петък и се предполага че ще има голямо раздвижване и по добре да се изчака според мен посоката да я избере пазаря >>> няма да се налага да се чака 7 дни и 8 нощи
              ПП. Мисля че посоката ще е нагоре днес щото на дневна от дъното 1,3363 имаме три последователни дни с по високи върхове >>>ама ше видим дали съм прав довечера
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                Мъдър си мъдър
                и лукав даже, кат цяло стадо лисици
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  дубрутру байдъуей
                  КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                  Мъдър си мъдър
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Що ти е темно Реде >>> за днес търговийката е ясна >>>пробие ли 1,3520 ше е надоле и пробие ли 1,3689 ше е нагоре до тогава само може да се наблюдава
                    Ебльо Еблев чадо,
                    нале и аз затова чакам !!!!!
                    Горната ти граница е малко височка
                    Ебльо Еблев чадо, то и друго има
                    Нъл са сещаш, че може да се движи
                    в посочените от теб граници
                    7 дни и 8 нощи още

Коментар

Що ти е темно Реде >>> за днес търговийката е ясна >>>пробие ли 1,3520 ше е надоле и пробие ли 1,3689 ше е нагоре до тогава само може да се наблюдава

дубрутру байдъуей

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ми мойто късо от 3650 да го затварям ли Баси на 2 дни късо стана
                        МАМУН по принцип падаме, ако
                        гледаме графиката е тъй нале
                        Обаче мине ли 1.36111 бих затворил.
                        Инък бих рискувал за едни около
                        120 пипа още

Коментар

Аз пък гледам умно, щото ми е темно още
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                            аз да чепра една песновка
                            http://www.youtube.com/watch?v=Bgf-sACXzQc
                            пък дано светне

сполука на всички
                            Хи хи хи хи
                            http://vbox7.com/play:bffe7471

Коментар

Към МАМУНдере
                              ми мойто късо от 3650 да го затварям ли Баси на 2 дни късо стана

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Добрутро!!! На къде?
                                Към МАМУНдере

Коментар

Working...
                                X