If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро и от мен.Фсичко си движи по план .Само дето лимита на 3490 не е задействан,но има време .И днес мисля,че сме занадолу ,но май си требе да коригира малко ито от тук 61.8 ф 3490 .
Добро утро!
Снощи ми се задействал селстопа на 3595 и аз смело и безотговорно му слагам цел 3400.
Мътна картината на дневна многу е!
Успешен ден на всички!
Ами магарето не се знае още в коя посока ще скъса синджира Руки >>>Реде днес е петък и се предполага че ще има голямо раздвижване и по добре да се изчака според мен посоката да я избере пазаря >>> няма да се налага да се чака 7 дни и 8 нощи
ПП. Мисля че посоката ще е нагоре днес щото на дневна от дъното 1,3363 имаме три последователни дни с по високи върхове >>>ама ше видим дали съм прав довечера
ми тя посоката относително нещо в тоя рейндж твоят , за мен може да има 4-5 трендчета нагоре надоле , дето бая пипсчета ше дадат
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
тия 169 пипа рейндж дет си го задал , само да ги зяпаме ли бре
дубрутру байдъуей
Ами магарето не се знае още в коя посока ще скъса синджира Руки >>>Реде днес е петък и се предполага че ще има голямо раздвижване и по добре да се изчака според мен посоката да я избере пазаря >>> няма да се налага да се чака 7 дни и 8 нощи
ПП. Мисля че посоката ще е нагоре днес щото на дневна от дъното 1,3363 имаме три последователни дни с по високи върхове >>>ама ше видим дали съм прав довечера
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Що ти е темно Реде >>> за днес търговийката е ясна >>>пробие ли 1,3520 ше е надоле и пробие ли 1,3689 ше е нагоре до тогава само може да се наблюдава
Ебльо Еблев чадо,
нале и аз затова чакам !!!!!
Горната ти граница е малко височка
Ебльо Еблев чадо, то и друго има
Нъл са сещаш, че може да се движи
в посочените от теб граници
7 дни и 8 нощи още
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар