IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Кажи колко е допизита,че да ти кажем
    До 100 000лв депозитите уж са гарантирани от държавата.....ама знам ли аз
    Нещо си назад с матриала
    "Фондът защитава средствата на вложителите в банките в размер до 196 000 лв." ........ http://www.dif.bg/
    Аз съм сигурен 101% че тези 196К в лефа ще бъдат раздадени >>> но колко ще бъде курса на Ойро/ЛеФ тогава .... това не може никой да ти го гарантира
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Всъщност, аз не знам ще всички го оплювате.
      щото са МАСКАРИ
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Няма значение,защото под ,,застрашени" аз разбирам и намесата на държавата и Гаранционния фонд.
        Моля за вашите сериозни мнения.
        А държавата с какво ли точно ще се намеси? То едва крепят фискалния резерв на малко под 5 милиарда лева с парите от сребърният фонд (1.7 милиарда лева дето ги национализираха) и сме с бюджетен дефицит от 2.7%. Вербалното или по-скоро оралното крепене го могат само жените. Ама те за такава "подкрепа" искат ти да им платиш
        Така, че надежда всяка забравете

Коментар

Докато ,,тръпнем"в очакване какво ще измъдрят Меркел,Саркози и Папандреу в телефонната си конференция,да ви питам нещо за една банка,тъй като всяко чуждо мнение ми е полезно,а вашето още повече:

Мислите ли,че съществува такова бъдещо развитие на събитията,при което могат да бъдат застрашени депозитите в УниКредит Булбанк?

Моля за вашите мнения и се извинявам,че въпросът ми не е по-темата,но не искам да отварям нова.
          Караиванов е силен на тази тема опа ама той сякаш ми е прочел мисълта и ме изпревари
          Last edited by Ебльо Еблев; 14.09.2011, 15:52.
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

"Гарантирани" са ама друг път. Във фонда за гарантиране на влогове има общо 1.3 милиарда от които 1/2 са в ДЦК така, че сам си направи изводите колко са "гарантирани" гарантираните влогове. Едва ли биха покрили загубите на вложителите и на най-малката БГ банка ако гръмне. Не ми се мисли ако това се случи с няко от по-големите какво равитие ще има

Коментар

Няма значение,защото под ,,застрашени" аз разбирам и намесата на държавата и Гаранционния фонд.
              Моля за вашите сериозни мнения.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Докато ,,тръпнем"в очакване какво ще измъдрят Меркел,Саркози и Папандреу в телефонната си конференция,да ви питам нещо за една банка,тъй като всяко чуждо мнение ми е полезно,а вашето още повече:

Мислите ли,че съществува такова бъдещо развитие на събитията,при което могат да бъдат застрашени депозитите в УниКредит Булбанк?

Моля за вашите мнения и се извинявам,че въпросът ми не е по-темата,но не искам да отварям нова.

Коментар

• Маляките на кучетата, щот така съм окъсил де що индекс има по света, че ще объркам акаунта

Коментар

• Докато ,,тръпнем"в очакване какво ще измъдрят Меркел,Саркози и Папандреу в телефонната си конференция,да ви питам нещо за една банка,тъй като всяко чуждо мнение ми е полезно,а вашето още повече:

Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Аз пък отигравам Ози и евро
                      Last edited by X_Y; 14.09.2011, 15:07.

Коментар

• къса 1.3727 , цел 1.3635 (вече почне ли бързо да пада ще я преместя целта под 1.36 )
                        Успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Щоооууу
                          Малко по-нагоре от стопа
                          ще влезна дълго с цел
                          1.3838 дето го споменах вчера.
                          Дето се казва мамим пазаря
                          Щото целта за днес ще е около 1.3770-80 като гледам.....Аз все пак си държа дългото от ония ден и чакам 1.38,но както казах и тогава - може да го затворя и в движение.Ще наблюдавам и ще мисля какво да го правя - чакаме данни от САЩ и ще гледам развитието

Коментар

• Междувременно, финансовите компании от ЕС се кредитират една друга все по-малко, а паричните фондове в САЩ са понижили инвестициите си в немските, френските и испанските банки.

Коментар

Този ордер няма да го бъде май.....
                              Не че нещо де....
                              Щоооууу
                              Малко по-нагоре от стопа
                              ще влезна дълго с цел
                              1.3838 дето го споменах вчера.
                              Дето се казва мамим пазаря
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Сега от тука има вариант да се избуши нагоре и да ми даде таргета 1,3898 >>>ако стане така някъде от там ще се вкарат къси три броя с таргет около 1,3765 .Но първо нека да стане Ще свиркам ако вземе да стане В момента изглеждам така
                                http://prikachi.com/images/995/3820995c.png

Коментар

Working...
                                X