If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре де не може ли да се оплачем някъде за това, че няма шиш при бенча .. докато при другите има ... 200 лева не са много .. ама половината хора в българия работим половин месец за тия пари
Кат работите половин месец, за какво ги профуквате на комар, а ?
добре де не може ли да се оплачем някъде за това, че няма шиш при бенча .. докато при другите има ... 200 лева не са много .. ама половината хора в българия работим половин месец за тия пари
П.С. сега като разгледах другите ( дукас, мукас, доиче , моиче банк) и при тях няма таквиз работи .. или са успели да ги заличат от графиките си във no-time, за разлика от Трейдър.бг и делтата .... както и да е ...
П.С.С. Да работим цял месец за да ги проиграем на комар ... е във неделя загубих 20лв на Реал Мъдит* , ти па твоите си ги даваш за други глупости .. Важното в случая е да се диверсифицира .. пиене, жени, комар .....
На бенча почти го няма. На трейдъра сделката си стои (всъщност бях пуснал само малка добавка към отворена дълга позиця някъде от 1.21ХХ). Май раздрусаха клона да поизпадат спекулантите...
некадърният,
дай некъв скайп на лични.да те питам за едно желязо дето не иска да си качи драйверите за мрежовата карта . акъла ми зема последните два дни тая гадост.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Успех! Аз моето от 2130 го затворих. Тва не ти ли го взе нощеска спайка. Те май го обявиха за нередовен. Моят бъкет пък му обърна внимание само с 20 пипа
На бенча почти го няма. На трейдъра сделката си стои (всъщност бях пуснал само малка добавка към отворена дълга позиця някъде от 1.21ХХ). Май раздрусаха клона да поизпадат спекулантите...
За хлъцването и на мен така ми мирише. ШНБ и ЕЦБ май играят партия!
Навник, длЪги в е/ф от ... 1.2083
Успех! Аз моето от 2130 го затворих. Тва не ти ли го взе нощеска спайка. Те май го обявиха за нередовен. Моят бъкет пък му обърна внимание само с 20 пипа
Коментар