If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предложението за увеличените средства в EFSF е малко необичайно и предвижда вместо да се търси одобрение от всяка страна членка на ЕС, това
да се направи за сметка на Европейската централна банка
Икономическите наблюдатели на Би Би Cи отбелязват, че изпълнението на този план ще бъде доста сложно, а за провала ще се плати с глобална финансова криза, която ще завърши с рецесия.
Тъй като гледам графиката....поне до към 1.3670-90 ще отиде днес еврото,ама вие си знаете най-добре....Днес съм наблюдател само засега....по-интересно ми е златото какво ще прави
Незнам момчета ама малко ме съмнява че ще корегира.Наблюдавам паричните потоци,съотношението между къси и дълги позиции при евро/долар.Вчера това съотношение беше 62% дълги 38% къси позиции.Сега съотношението е приблизително 50 на 50 ще достигне критичната маса и ще се изсули надоле .Има слухове и за огромни селл поръчки от азия на ниво 1.35.Смятам че пазара се опитва да ни излъже,като си мислим че ще корегира до 1.3666
Ами виж Дау е 3 ден нагоре а еврото направи ново дъно -случайно да ти прави впечатление
A фактора време
След дъното си направи прословутите
напоследък 200 пипа нагоре.
А днеска преди да направи
"ново" дъно, ако си направи
още 200 пипа нагоре
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
То Стамбата е наточил ножа на долара ,ама аз имисля че е още рано за дълги -за днес при пробив на 3480 - отиваме дори под легендарното ти 3333 направо на 3133
Добро утро все пак!
п.п.ако все пак тръгне нагоре 3585-90 мисля ще е максимума му..... ама пазара все пак има думата
Коментар