IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!!

П.П.СТАВАЙ !!!!!
    СТАВАЙ !!!!!!!!!!
    Аз вече пих каВе и ПРОЦЕДИРАХ
    Днеска или към 1.3790
    или към ЛЕГЕНДАРНОТО
    1.33333333333333333333333
    Първата цифричка май е по възможна

Казвайте бръже какво мислите !!!!
    Чадото Стамбата и тои да се явява,
    че напоследък много ми се губи !!!!
    Last edited by bgg_red; 27.09.2011, 08:01.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Въхх бах деня +170 пипса за днеска

Спирам да не са оручасам

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
        ВЪХ пеше бензина пак поскъпна. спри ги де моля те. не издържам.
        Шорти тогава, продавай етажа и шорти бензиня .. Сичко ше сме благодарни и ше напраиш мангизи

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          На мен пък ми се струва, че почна корекция. Може да има още някакво слизане утре до към 14 часа, но, ако не греша, след това би трябвало да видим поне малко покачване (1,37 или повече?). Днес си затворих всички къси, отваряни под 4150, а времето ще покаже, дали е било правилно или не...
          нал ти написах отиваш до рим.как ше затваряш пред папата.ама ше объркаш системата
          тук.
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ВЪХ пеше бензина пак поскъпна. спри ги де моля те. не издържам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Късо от 1.3490
              На мен пък ми се струва, че почна корекция. Може да има още някакво слизане утре до към 14 часа, но, ако не греша, след това би трябвало да видим поне малко покачване (1,37 или повече?). Днес си затворих всички къси, отваряни под 4150, а времето ще покаже, дали е било правилно или не...

Коментар

• Този път имам на 1.3520 къса чакаща поръчка така че , очаквам и нея да я задейства

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Късо от 1.3490
                  +1
                  3486

Коментар

• Късо от 1.3490

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      на bgg_red гледаш клипът за ориентация в обстановката.после скъсяваш ,отиваш до рим
                      и чакаш аудиенция.аз днес така действам.ама тъмнина е...
                      Ех да показваше винаги верно
                      да го пускам НЕГРЕТО често често !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        на bgg_red гледаш клипът за ориентация в обстановката.после скъсяваш ,отиваш до рим
                        и чакаш аудиенция.аз днес така действам.ама тъмнина е...
                        Ясно, викаш, нищо не се е променило тука?...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          Не би трябвало да стане по твоя сценарий щото 2 и 4 трябва да са различни по структура.Туй ти е джокеро

п.п. ако изобщо е 4 щото на мен повече ми прилича на 3 на 3 от 5
                          чак толкова не съм компетентен ,
                          гледам че се измести мечата тренд линия на грубо 3630 -- та що да не се тества отново
                          пък и за никъде не се бърза ...
                          е надежди де
                          лека от мен
                          и стоп под дъното да не стане
                          успех на всички

Коментар

• Не би трябвало да стане по твоя сценарий щото 2 и 4 трябва да са различни по структура.Туй ти е джокеро

п.п. ако изобщо е 4 щото на мен повече ми прилича на 3 на 3 от 5:
                            п.п. твоя сценарий е валиден ако не сме завършили още 2 от 3 на 5
                            Last edited by PLP; 26.09.2011, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                              Ицка пусни малко фъндък бре Ко го подпираш това евро
                              не
                              мин 3630 , без ново дъно
                              ма сте нагли мечетата , признавам
                              то бива то може , ма малко въздух и за останалите бре
                              п.с. станах биче следобед
                              и си чакам седмично затваряне на 3150 само да го селл-на по -отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                                Абе ти представяш ли си да влезеш в сградата на щатския,британския, френския, германския или дори полския регулатор и да ти предлагат ПЧЕЛЕН МЕД , собствено производство,без касов бон и анализ..............?????? И това в подопечно на минфин предприятие ??????
                                Абе нЕма такава държава ! А тях кой ще ги санкционира? Има ли гражданско общество в тази държава? До кога ще живеем в тази КЛОАКА ?????

Ми да вземат, направо кошерите в задния двор да ги сложат !
                                глад , ко да праиш
                                да не мислиш че е от 'убаво ?

Коментар

Working...
                                X