IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Изтървахме коня>>Изтървахме коня бряяяя Айде още малко надолу да се закачат дългите че голямо чакане падна три седмици веке станаха позиция не съм отворил
    Нали на 3295 щеше да отваряш бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Изтървахме коня>>Изтървахме коня бряяяя Айде още малко надолу да се закачат дългите че голямо чакане падна три седмици веке станаха позиция не съм отворил
      то и на късо се печели , доколкото ми е известно
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Изтървахме коня>>Изтървахме коня бряяяя Айде още малко надолу да се закачат дългите че голямо чакане падна три седмици веке станаха позиция не съм отворил
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Брях, тия падащи ножове второ дълго 3250 Ей тъй кат зацикля.... Психоанализирам се в следващите 200 пипса в обратната посока
          за мен добре бе да изчакаш до 18:24-25 часа минимум.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            ... много цветно клипче. На моменти много добра заигравка с цветовете.
            Много се насъбрало за гледане в ELLO , Комарджи - пълно е със заигравки- докато бях зает с агентурни финтове напоследък

През 1996-97 г. успях да финтирам Националния Крах , обаче сега ще ми е по-трудно да го Избегна поради факта че предстои и Глобален .

http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CBULG1U5:IND
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Брях, тия падащи ножове второ дълго 3250 Ей тъй кат зацикля.... Психоанализирам се в следващите 200 пипса в обратната посока

Коментар

• Докато го напива и то взе че гръмна и другият

Коментар

• Гръмна лимита и на 1.3280 , остава само 1.3245 ю
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Грешкаааа
                    , аз ся имам по сериозен проблем от една грешна търговийка Чудя сe кво да правя с късите индекси. Много ляб има още в късата идея, ама май ще имам възможност да укъсявам от по-високи нива

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Дългу 1.33
                      Грешкаааа
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Консултации по АнаДолски мурафети !!!
                        Аз излазям
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Ред
                          до кога ще държиш късите ако тука до час-два не върне?
                          Нямам къси АГА паша фендис !!!!
                          Взе ми ги снощи курсо на
                          ЛЕГЕНДАРНОТО
                          1.3333333333333333333333
                          Днеска имах едно дълго, но не
                          отиде на 1.33888 и затворих на
                          няколко пипа ПЛЮС само
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            голям си ше стане чУвек от тебе , още малко усилия само и ще идвам при теб на консултации
                            Консултации по АнаДолски мурафети !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ред
                              до кога ще държиш късите ако тука до час-два не върне?

Коментар

така е, увлича. В анонимна форумна среда Аз-ът на личността е в постоянна борба с неговото То поради естествената невъзможност да се осигури присъствие на Свръх-Азът.

Руки гледаш ли ??? Това е първото изречение по психология, което сглобявам, а знаеш откога се занимавам. ..... не се тръшкай толкова, говорят си хората.
                                .......
                                голям си ше стане чУвек от тебе , още малко усилия само и ще идвам при теб на консултации
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X