Манипулирането на пазари не е измислено в тази тема. Има безброй доказателства, дори и осъдени в исторически план, така че това е било и винаги ще остане актуална тема. Друг е въпросът кой от коя страна гледа графиките, но всеки си има право на мнение по въпроса.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАко ти кажа, че ще е под 1600 затварянето, едва ли ще ми повярваш....
Поне това очаквам, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе ако не бяха манипулирани пазарите златото щеше да бъде не повече от 600 долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзглежда ми като това да беше движението за днес. Да кажем 1640 към края
Поне това очаквам, разбира се.
П.П. Като стар "спекулант", днес точно щях да избера да пробия това ниво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатото е пари и без да го е казала държавата... Нещо повече, златото е пари въпреки съпротивата на държавата! Причината е ясна и на децата... Държавите злоупотребиха с печатарската преса за печатане на хартишките....
Финансовата олигархия в момента води истинска война срещу спетителите. Войната е между спестители и спекуланти. Спекулантите приватизират печалбите, но национализират загубите си с активната помощ на ултракорумпираните правителства в тъй наречените развити държави! Те не се свенят да ограбват дори пенсионните и здравни фондове като ги декапитализират а след това увеличават пенсионната възраст.
Единственият печеливш ход на спестителите е покупката на физическо инвестиционно злато. Един долар похарчен за покупка на злато отслабва със 7 долара силата на финансовата мафия! Лоста е чудовищен... Ето защо такива сили са хвърлени за манипулации на пазарите на злато и сребро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПредположих го....
Аз, със празния хладилник, понечих да разговарям с притежателя на безрбой недвижими имоти....
Извинявам се, че за момент заприличах на сноб.
Повече няма да се повтори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ след хладилници, лайна, имоти и простотии.... да се върнем към цената на златото:
Какви са ви очакванията за края на сесията?
Цената в момента е 1635 долара за трой унция.
П.П. Извинявам се, че задавам много по-сложен въпрос от този: Какво ще правим след 150 години.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеаз се придържам към обективната реалност където държавата казва какво са пари.
Финансовата олигархия в момента води истинска война срещу спетителите. Войната е между спестители и спекуланти. Спекулантите приватизират печалбите, но национализират загубите си с активната помощ на ултракорумпираните правителства в тъй наречените развити държави! Те не се свенят да ограбват дори пенсионните и здравни фондове като ги декапитализират а след това увеличават пенсионната възраст.
Единственият печеливш ход на спестителите е покупката на физическо инвестиционно злато. Един долар похарчен за покупка на злато отслабва със 7 долара силата на финансовата мафия! Лоста е чудовищен... Ето защо такива сили са хвърлени за манипулации на пазарите на злато и сребро!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекогато и АКО цената избие тавана , а до тогава.... а и всичко да стане супер евтино спрямо златото едва ли ще означава това което си написал.... и защо приемаш ,че точно златото е нещото което ще расте спрямо всичко на този свят ..я си представи ,че уникална мерна единица ( тоест която ще расте спрямо всичко ) стане конската фашкия....Ако има едно нещо от което всички власт имащи се потрисат е да има алтернативна цена на стоката която се продава. Цена различна от валутата на някоя Централна Банка. Нека да го позволят това да е легално без да налагат платежното средство и ще се разбере кое е най-приемливо. Обаче се съмнявам, че ще е конскта фъшкия ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеАми........имам си достатъчно
Аз, със празния хладилник, понечих да разговарям с притежателя на безрбой недвижими имоти....
Извинявам се, че за момент заприличах на сноб.
Повече няма да се повтори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗлатото няма колебания... Един грам злато ще си е един грам злато и след 10 години.
Аз ти гарантирам, че един килограм лайна сега, след 1000 години също ще са 1 килограм лайна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеГрешиш - когато цената избие тавана и всичко стане супер евтино спрямо златото, капиталите отново ще се върнат в индустрията и производството, защото цената на труда ще е смешно ниска. Тогава балона ще се спука, но ... дотогава има дълъг път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТъй ..и ти какво - ще чакаш да стане 20 хиляди унцията и да после да казваш: аз казах ли ви а..Да ти кажа аз съм тука за парите - не ме интересува от какво ще ги изкарам, Но за да изкараш пари трябва да си на правилното място. Правилното място за това сега са ценните метали.
Коментар
Коментар