IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Weekly is showing a clear breakout on the weekly at 1605 and calls for a move to 1505-10..
    8 hrs is a kicker chart showing a long lasting TL play which is supported of GOLD at 1557 and hence to buy off this lvl and to sell under to it.

A nice corrective bounce off 1557 is likely to head to 1600-07 for a failure there is a sell off for a 1505 play..

.....малко след дъжд качулка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Пукккккккк!!!

хайде на 1520 $
      На 1520 няма да спре. Пък дъното - поне 600
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Той не спи,той пука
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• до тук добре , до тук добре ! - ... повтарял падащия от 118тия етаж

Коментар

Пукккккккк!!!

хайде на 1520 $
            Ти не си спал бре...................

Коментар

• Пукккккккк!!!

хайде на 1520 $
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз вече съм заложил .

Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                И колко реални пари си заложил на тази прогноза? Защото ако познаеш можеш да направиш състояние. Ама ти само си драскаш глупостите тук, без да рискуваш и един лев. Поигра малко на демото ама и там не можа да изкараш пари. Ако играеш с 0 лева и прогнозите ти струват толкова.

Коментар

1100-1200 $ в края на годината е една доста точно прогноза
                  И колко реални пари си заложил на тази прогноза? Защото ако познаеш можеш да направиш състояние. Ама ти само си драскаш глупостите тук, без да рискуваш и един лев. Поигра малко на демото ама и там не можа да изкараш пари. Ако играеш с 0 лева и прогнозите ти струват толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    п.п А те уважавам най-вече заради русофилството ти и политическите ти възгледи .
                    Това е сложна материя, Баце. Не зная точно какво си успял да разбереш щом отскоро си в този форум. Може би съм създал такова впечатление, защото не стоя безразличен, когато чета злостни и целенасочени исторически фалшификации.

Деленето на фили и фоби обаче е малко ретро. А пък по-младите изобщо не могат да разберат за какво иде реч... Така например, познавам доста американци и трябва да ти кажа, че няма по-дружелюбни, непретенциозни /в добрия смисъл/ и земни хора от обикновените американци. В същото време, човек не може да си затваря очите пред безочливата пропаганда на най-репресивната военна машина която светът е познавал в цялата си история с над 500 военни бази по целия свят и вечно оплакваща се че е заплашена от страшни врагове...

Иначе, както се казваше в един филм "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"... Съдържанието му е антисоц боза, но заглавието е попадение!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• [QUOTE=Forex Master;1059257241] По принцип рядко отговарям на псевдоними с по-малко от 200 дописки, но тъй като на теб това ти е поредния N-ти псевдоним ще направя изключение...

Не съм с N-ти псевдоним. Бъркаш ме с някой друг , не знам . Скоро се регнах , но 200 дописки мога да ги направа до довечера като ''копи-пейстна'' 200 вица у темата за вицове, или пускам поздравчета в 30+..............Както и да е . Любител съм , нямам разбира се ,твойте икономически познания , но пък това не пречи да чета и да си права заключения. ..................

п.п А те уважавам най-вече заради русофилството ти и политическите ти възгледи . Със здраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Аз го уважавам Мастера, не искам да злословя
                        Тогава просто недей да зложсловиш... По принцип рядко отговарям на псевдоними с по-малко от 200 дописки, но тъй като на теб това ти е поредния N-ти псевдоним ще направя изключение...

Редно е като ме цитираш да посочваш хипервръзка към дописката ми а не да ме цитираш по начина който си го направил... Защото аз мога да те цитирам по следният начин:

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Аз го уважавам Мастера и страшно много се извинявам, че наговорих такива глупости...
                        Но дори и да съм го казал, трябва да се вземе предвид че златото през Август 2011 г е търгувано в рамките от 1600 до 1900 долара... С колко сега "бълбукат" послушалите ме? Със сигурност послушалите ме през всичките тези години са несравнимо по-успешни в инвестициите си от дежурните ъпъри...

Още веднъж ДЕБЕЛО подчертавам и препоръчвам, инвестирайте смело във физическо инвестиционно злато и сребро. Инвестиционният ви хоризонт трябва да е поне 3 години! Единственият ви риск от загуба е някой физически да ви го открадне!!!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Мммм... Може би искаш да кажеш дъно, а не връх. До 3-4 месеца златото отива над 3500 долара тройунцията!
                          Аз го уважавам Мастера, не искам да злословя , но това го е написал август 2011. А когато става въпрос за пари - нема симпатичен , несимпатичен. Ако някой го е послушал , сега бълбука . Е ??? Да не стане така след време и с ..........''бъдещето е в златния стандарт''. Или че среброто ще стане (истинското , инвестиционното де) ...150 долара . Това са неща който е опасно в такива форуми да изказваш .....''абсолютно сигурно''.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Можеш ли да покажеш постове ?
                            Не може да покаже такива, защото никъде не съм писал че купувам сребро на 47 долара. Що се отнася до това че среброто ще ходи на 150 долара това и сега твърдя, че е абсолютно сигурно. Винаги обаче съм подчертавал ДЕБЕЛО. Става въпрос за истинско инвестиционно сребро, а не за книжни унции на КОМЕКС.

Книжните унции на КОМЕКС са забранени за реална доставка от няколко години. Там като настъпи падежа на контракта или се претъркаля за следващия контракт или трябва да се закрие, като резултатът било то печалба или загуба винаги се разплаща в хартишки... Ето защо манипулаторите от ДжейПиМорган и Голдмън винаги ще си платят защото за тях загубите в хартишки не са никакви загуби. Те са собствениците на Фед. Ще си напечатат колкото им трябват!

Коментар

• 1100-1200 $ в края на годината е една доста точно прогноза

Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                              Кои са тия анализатори? Някакъв линк можеш ли да дадеш? Не че мнението на анализатори има някакво значение за мене ама ми стана любопитно кой може да се е изхвърлил толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Във всяка тема се ширят препирни ,все си мисля,че тези теми са за коментари,прогнози,и въобще нещо конструктивно,поне така е по чуждите форуми!
                                Явно е трудно да си надскочим манталитета
                                В момента всички са изнервени... явно
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X