IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много ще се радвам още днес да падне под 1700$ .

Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
    ...
    Дали ще видим нива под и около 1700 при златцето днес и 39.00 и около при среброто?
    ...
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• eх де да бяха на демо
      реални парички си бяха-отиде ми плануваната екскурзия до щатите
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Привет спекуланти,
        дано и днес да имате профитен ден!

Дали ще видим нива под и около 1700 при златцето днес и 39.00 и около при среброто?
        Каквото сабя покаже както се казва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
          Пук
          +1
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            ех не можах да дочакам тези добри времена,хем усредних на 1660
            имах 80къси на 1540$,наложи се два пъти да наливам за да удържа бичия тренд,уви марджин кола не ме подмина-разделих се с едни 15 000лв-ама хак да ми е като играех против правилата!
            сега гледам с друго око на форекса,дано съм получил най големия си урок вече!
            успех на всички,и не се предавайте ако не върви!
            Искрено се надявам да са били на демо тези 15 к !

Коментар

• Ruby lips above the water,
              Blowing bubbles, soft and fine,
              But, alas, I was no swimmer,
              So I lost my Clementine.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Пук

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение

Първо едно уточнение: Що е то балон? Балон е изделие, направено от евтин, лек, механически слаб материал-найлон, сапунена пяна, журналистическо-брокерска пяна, което в нормално състояние(ненадуто) няма обем. Можете да седнете върху него и няма да го усетите. При вкарване в него на въздух под налягане той започва бързо да расте на обем. Това е идеята на балона: минимум усилие-максимум обем. Това обаче на става вечно. В един момент балонът гръмва. Този момент зависи от здравината на материала. И точно тук е златното допълнение към теорията на балонирането. Цените минаха 1500$, а балона не гърми. Обяснението е единствено в използувания материал. Очевидно златния балон не е истински балон, а нещо от рода на каба-гайда, затова и държи още на надуването. Едно е найлон като материал, а съвсем друго кожа от задника на стар пръч. Посленият издържа несравнимо по-високи налягания, но все някога ще гръмне и тогава... Все пак едно е да гръмне детско балонче, а съвсем друго каба-гайда... (Постът на С.П. е публикуван с малки модификации от един друг форум...)
                  хехе. Джулиъс, много хубав пост и графика - пробвал си се изцяло да бъдеш безпристрастен, макар да си анти-златото или златофоб - горе-долу всеки, който е в кинти 9по специално долари) в последните 2-3 години е като теб и се надява ли надява, златото да е балон. Е, да, ама не, поне не в момента, както би казал петко Бочаров

Примерът, който си дал е изключително удачен, но дори и сам не си разбрал защо - ти си един от не многото наистина мислещи субекти в този форум, така че не го приемай като заяждане, а като позитивна критика. Ти каба гайда виждал ли си? Щото ако си, щеше да ти е ясно, че между нея и балон има една супер основна разлика - каба гайдата не може да увеличи обема си 10-20 пъти, просто не може. Тя си има точно определен обем и над него няма как да стане надуването, още по-малко пък пукането - просто за това ще се изискат на мускулите на челюста, с които обикновено се надува, а механична помпа!!!!! да не говорим за това, че каба-гайдата си иам изпускателни механизми (ручило му викат) и оттам излиза музиката, а балонът такива неща няма - отдето го надуваш, оттам трябва да го изпуснеш, иначе ще се пръсне.

Плюс това гайадата, още повече каба-гайдата, е доста, ама доста по-скъпо нещо от един пиклив китайски балон - много, ама много по-сложно е да се надуе, а още по-бавно е да се изпусне, а дори и когато се спихва, пак създава едни приятни звуци и то продължително, а не едно прааааас и то еднократно...

умно момче си и трябва да си ме разбрал като минем двойакат, където очквам чисто психологическа съптостива, минем през неизбежната лека корекция и достигнем 2 400 - 2 500 пак можем да си поговорим за балон, а до тогава с тези безкрайни печатници и заплахи от типа - кредитирайте ни, щото иначе ше ебем мамата на еврозоната/света, с които малякиш и сащианите рекетират партньорите си, все ще е така и ще си викаме, че е балон, пък то ще си расте.

хайде един поселден контравъпрос; Като златото е такъв балон и производството му струва 300-400 долара на тройунция, а у сащианско (и двете данни са по хасан 12345) дет бръкнеш у ряката, оттам можеш да извадиш злато - що сащианите не вземата да си шитнат златото на тия 3-4 пъти по-високи от себестойността цени, пък после да си накопат още златце от безграничните си резерви
                  Цената на златото отбеляза най-големия си спад от 1980 г. насам

Що стана бре, Груйо?

Сякаш златнио балон изпущи компресия?

Коментар

• Щом и тако и вако се блещи пред телевизора и купува безогледно, може би балона се намира в последна фаза, Не е препоръка
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=SN4AG...&feature=feedu

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=3TrO9...rec_grec_index

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Чудя се колко ли пари са му платили на този тип така да лъже.

Златото щяло да се изравни с Dow Jones ....хахахха...това е най-смешното нещо което съм чул за последните 5-6 месеца като прогноза....Какво иска да каже тоя мошенник??? че Златото ще стигне 10-11 000$...Сигурно доста пари са му бутнали за да лъже народа .
                          Човека ти казва за злато 7к $ пак не си слушал и толкова си слушал тва се повтаря от Мике Mалоуни (най-популярня булл) от години.

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/and-th...-again-time-27

Коментар

• като гледам на къде е тръгнало златото не знам доу но първо май ще се изравни с евро/долар-до 1 септември съм му дал 1500.а за тихото купуване от някой сега се натиска за тихо продаване щото иначе късите на 1700 да са изгърмели отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Чудя се колко ли пари са му платили на този тип така да лъже.

Златото щяло да се изравни с Dow Jones ....хахахха...това е най-смешното нещо което съм чул за последните 5-6 месеца като прогноза....Какво иска да каже тоя мошенник??? че Златото ще стигне 10-11 000$...Сигурно доста пари са му бутнали за да лъже народа .

Що да не стане, последният път когато са се изравнили е бил през 1980 -- не толкова отдавна...
                                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Working...
                                X