IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мале-мале големи дискусии - и златце ли взехте да връткате виртуалната? Аз мисля - ако е златце - да е истинко и в стоманените ви сейфчета !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://www.fibank.bg/bg/page/380#Coin16 В бнб среброто е все още 80 лева унция...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=HMMu0ID1yYI

Стига с тоя пук бееее, корекция с 15 -20% не е пукнат балон , тая корекция идва защото уалстриит си зима печалбите като цената достигне психологически граници. В дългосрочен план златото ще достигне 3000-5000$ до 2015 -2016. В момента керливите ризи на европа и америка излизат на яве и се вижда от всички че имаме фундаментален проблем в системата.
        Last edited by kostas19; 22.08.2011, 22:11.

Коментар

• А бе некой тук говореше, че при 1880 щяло да стане не знам си коя вълна и т.н. и щяло било да се спихне .... не знам, не разбирам, аз със злато и форекс не се занимавам
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            над 2000 има тлъсти стопове.
            като се има предвид, че сме края на август все още ... има време пазарите да потънат още, а златото да го надуят над 2050$, за да може качествено да оберат стоповете на късите... едно бясно отскачане на 2150-2200....и като почнат да реват по всички телевизии как ще стане 3000 .... в един хубав момент ще има пук.....
            Колко е върхЪ през 70-те
            години миналия век ??????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• zlato

Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              Внимаваите господа когато златото бе към 1500 и започна да слиза пак имаше писачи които предричаха нов тренд тогава писах че за да се установи низходящ тренд трябва да се наблюдават големите графики седмични и месечни защото досега тренда е бил по тях Мнения от рода на: ще обърне там и тук са хвърляне на монета Изчакаите да се образува нещо на графиката а дали е балон или не това не интересува никого това е цена и толкоз Франкът срещу долара балон ли е ?? Не не е просто е в тренд и рано или късно ще обърне както канадеца преди години но засега ни злато ни франк дават индикации за обръщане друго всичко е яка контра
              е сега вече ще обърне
              Pip master

Коментар

като се има предвид, че сме края на август все още ... има време пазарите да потънат още, а златото да го надуят над 2050$, за да може качествено да оберат стоповете на късите... едно бясно отскачане на 2150-2200....и като почнат да реват по всички телевизии как ще стане 3000 .... в един хубав момент ще има пук.....
                И пак май стигнахме до ИСТИНАТА (ама по трудния начин)!!!
                "като стане 2500 USD/XAU - ме събудете"
                remember remember the fifth of november

Коментар

Да, нещо подобно и аз си го представям, но все пак да не забравяме че много народ изгоря на БФБ 2007, че всички мислеха да продадат малко преди нова година, а пазара взе че не изчака някакви скапани 2 месеца. После, се говореше за максимум 20% спад, та така

Коментар

• над 2000 има тлъсти стопове.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнение
                      как се шорти 10 годишен бичи пазар ума ми не го побира
                      Никак, гледаш сеир, ако не си камикадзе. Всеки балон завършва с бомбастична линия нагоре. Ако е за препродажба, надолу, се пробвам чат пат, все ще дойде на моето, но за къси в подобна ситуация нямам сърце. Докато не източат парата на Индия, Китай, Мексико и други доказани спекуланти, няма да мирясат, та за къси..

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        нема маржин и къси
                        анджек де, то ползваш ли леверидж така или иначе гориш, както със, така и без стопове
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          не е вярно. има различни стратегии. търговията не е само прайс якшън и стопове. необходима е правилна преценка за пазара. техниката сама по себе си не може да бъде добра или лоша.
                          нема такава песна, няма ли стопове рано или късно гърмиш, пазара не прощава.
                          освен ако не си на бъфъбъ-то де, дето нема маржин и къси , тогава може, щот ако не е продадено , НЕ Е ЗАГУБА
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Как е...... балонът...... внимавайте само да не излетите пак с късите....
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              стоповете не е нужно да ги споменаваш даже.
                              рано или късно всички хитреци дет си мислят , че преебават маркета като търгуват без стопове го духат. това е положението .
                              не е вярно. има различни стратегии. търговията не е само прайс якшън и стопове. необходима е правилна преценка за пазара. техниката сама по себе си не може да бъде добра или лоша.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                не е лошо, ако го правиш със свои пари и с малка част от капитала.
                                за стратегията, която ти предлагаш трябва да се използват стопове
                                стоповете не е нужно да ги споменаваш даже.
                                рано или късно всички хитреци дет си мислят , че преебават маркета като търгуват без стопове го духат. това е положението .
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X