Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеВ какво си инвестирал 100 и 10-те процента?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМоже би няма как защото ти не търгувашОт както пиша в този форум, а и от преди де, имам реална сметка. В момента съм 110 % инвестиран, жалко че не уцелих дъното та може да се наложи да почакам докато изплувам. Както казах - бичите пазари вървят нагоре. Рано или късно златото ще възстанови цените..
И защо процесите в Индия са важни за златото - сигурно ще го ползват за твърдо гориво в новите се АЕЦ-ове..или се очакват 5-6 пъти повече сватби на година от обичайното следващите 10 години... а ??"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВместо да попиташ и можеше да научиш нещо относно "Защо процесите в Индия са определящи за цената на златото на този етап", ти взе да ми "правиш мускули".
Жалкото е, че само пишеш по форумите, а не търгуваш. Т.е. кофти ми е, че няма как да ти взема парите, доколкото ги имаш.От както пиша в този форум, а и от преди де, имам реална сметка. В момента съм 110 % инвестиран, жалко че не уцелих дъното та може да се наложи да почакам докато изплувам. Както казах - бичите пазари вървят нагоре. Рано или късно златото ще възстанови цените..
И защо процесите в Индия са важни за златото - сигурно ще го ползват за твърдо гориво в новите се АЕЦ-ове..или се очакват 5-6 пъти повече сватби на година от обичайното следващите 10 години... а ??I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТози път изглежда доста ще пропаднеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи пак ли в зимбабвийски долари го гледаш това твое "покачващо" се злато?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеГледаме точно обратното в момента... Борсите падат, а златото не....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми те даже маймуните помнят по-дълго...
Гледаме точно обратното в момента... Борсите падат, а златото не....
За останалите - когато писах въпросния пост - борсата растеше, а златото падаше или поне не растеше. Нещо, което не е характерно напоследък. Зададох си въпроса - какво ще стане със златото, ако пък вземе да пада борсата.
Сега борсата пада и златото.... се вижда какво прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоля, моля - таквиз глупости не е раждала моята кратуна.
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНаближава най-страшното време за биковете в златото:
Борсите растат, а златото не.......Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯ се помоли на анонимния фундаменталист да ти обясни, как фондовият пазар ще расте заедно с долара, а златото ще пада?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа долара пише In god we trustСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Златото може
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНищо не може да падне с повече от 100 %Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПросто Златото се срива.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар