If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разпродажба на огромни обеми злато за кратък период от време Само за час са 40 милиона договора по 100 унции На пръсти се броят тия ,които държат толкова Някой от тях са държави .Дали съм прав - бъдещето ще покаже , но си мисля за драматично преминаване от договори на физическо изкупуване Разбира се мечките сега ще ме заръфат яко
С едни приятели разтоварихме малко, та да тръгне приказката във форума, а и ни трябваха за БФБ
Разпродажба на огромни обеми злато за кратък период от време Само за час са 40 милиона договора по 100 унции На пръсти се броят тия ,които държат толкова Някой от тях са държави .Дали съм прав - бъдещето ще покаже , но си мисля за драматично преминаване от договори на физическо изкупуване Разбира се мечките сега ще ме заръфат яко
А после гледаш на пазара с кюлчета си купуват храна и вода.
1210( там някъде) и от там 1078 , това са ми спомените ( като процент маи спада е бил повече от колкото сега от върха).
Така че колкото повече пада златото , толкова повече се качва с последствие
НЕ се заяждам , ама е редно да се спомене
Надявам се да си го отиграл , че аз цял ден се занимава да скъсявам евро/долар и а да пробие и пак се юрне нагоре и пак скъса като два пъти го затварям на 1.44 ама този път май проби , а съм вече с малко позиции
Та да видим до къде ще я докарам де
Лека и успешна вечер на всички
Коментар