IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
    Разпродажба на огромни обеми злато за кратък период от време Само за час са 40 милиона договора по 100 унции На пръсти се броят тия ,които държат толкова Някой от тях са държави .Дали съм прав - бъдещето ще покаже , но си мисля за драматично преминаване от договори на физическо изкупуване Разбира се мечките сега ще ме заръфат яко
    С едни приятели разтоварихме малко, та да тръгне приказката във форума, а и ни трябваха за БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
      Не бе имаше 1000 поста
      благодаря, да ти се връща
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        един месец откак ме прекръсти
        Не бе имаше 1000 поста

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
          Slonslonov, честито ... Сети се за какво
          един месец откак ме прекръсти, или за 1000 мнения, ако не дай жокер
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            ако четеш темата за технически анализ, сигурно си забелязал, че стамбата има много точен лаф за сегашната формация на дневна - "двама мачкат пет"
            Slonslonov, честито ... Сети се за какво

Коментар

• Мне ,купуват къщи и хотели Сега тииихичко се купува , ама едвам едвам ,че да няма скок -подскок ...Тихо там ,кой кашля бе ...
              Last edited by dani de vito; 24.08.2011, 19:06.

Коментар

• От тук до пода хакери много- винаги те ще са виновни;-))Дребните букви са най важни;-)SAS да не продават либийското злато на
                Лутън?

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                  Разпродажба на огромни обеми злато за кратък период от време Само за час са 40 милиона договора по 100 унции На пръсти се броят тия ,които държат толкова Някой от тях са държави .Дали съм прав - бъдещето ще покаже , но си мисля за драматично преминаване от договори на физическо изкупуване Разбира се мечките сега ще ме заръфат яко
                  А после гледаш на пазара с кюлчета си купуват храна и вода.

Коментар

• Разпродажба на огромни обеми злато за кратък период от време Само за час са 40 милиона договора по 100 унции На пръсти се броят тия ,които държат толкова Някой от тях са държави .Дали съм прав - бъдещето ще покаже , но си мисля за драматично преминаване от договори на физическо изкупуване Разбира се мечките сега ще ме заръфат яко

Коментар

• 1210( там някъде) и от там 1078 , това са ми спомените ( като процент маи спада е бил повече от колкото сега от върха).
                      Така че колкото повече пада златото , толкова повече се качва с последствие
                      НЕ се заяждам , ама е редно да се спомене
                      Надявам се да си го отиграл , че аз цял ден се занимава да скъсявам евро/долар и а да пробие и пак се юрне нагоре и пак скъса като два пъти го затварям на 1.44 ама този път май проби , а съм вече с малко позиции
                      Та да видим до къде ще я докарам де
                      Лека и успешна вечер на всички

Коментар

• Не е скъсил явно Схемата, иначе щеше да се похвали. Ама защо бе Схема, на 1400 скъсяваш, на 1500 скъсяваш, а на 1900 - не. Каква е тая твоя схема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Нещо много бързо издиша балона
                          ако четеш темата за технически анализ, сигурно си забелязал, че стамбата има много точен лаф за сегашната формация на дневна - "двама мачкат пет"
                          tnm

Коментар

• Нещо много бързо издиша балона
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Въобще не ми се вярва. Даже АБСУРД!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              само да не анонсират QE3.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
                                Нещо дългите май май, ама скоро не...?

Успех на скъсилите.
                                успех на борците със ЗЛОТО
                                tnm

Коментар

Working...
                                X