IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Схема, нали ще биеш тревога ако тези от ФЕД замислят нещо недобро.
    Е как, той Схемата си пие кафето с Бернанке всяка сутрин. Тутакси ще ни извести.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Forex "master"-a сигурно вече се е преместил в друга тема, където си е намерил нови слушатели .
      Схема, нали ще биеш тревога ако тези от ФЕД замислят нещо недобро.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Точно така чичко паричко. Да добавя че който си е тъп и объркан колкто повече му наливаш става все по объркан. За по-тъп няма накъде да стане

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/canary...irst-time-ever

Между другото някой наскоро обясняваше, че щом Сорос е продал златото си, то значи балона е спукан. Еми Сорос пак е купил и то доста в първото тримесечие. Та с две думи, не че е някакво велико мерило, ма и той мисли, че балона не е свършил да се надува
          Last edited by simo.smo; 17.05.2012, 00:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Ми, като няма качествени изменения, ще го борят с количествени натрупвания
            В този ред на мисли бих припомнил обратното:
            "Количествените натрупвания водят до качествени изменения" - основен лозунг на комунизма, т.е презумпцията е, че овчарят като отгледа повече агнета, които станат овце-майки, които на свой ред ще създадат нови агнета, в крайна сметка ще се натрупат много агнета. Т.е. в крайна сметка ще се натрупат много количествени натрупвания.
            Следвайки лозунга на комунизма,би трябвало да се очаква, че в един даден момент, животът на овчарят ще придобие качествени изменения, т.е той ще стане много добър овчар, отличен овчар и накрая току виж БАНКЕР. Да ,ама не! Овчарят, колкото и овце да има, ще си остане с манталитет и пари на овчар forever.
            Разбирачите като моя приятел Форекс Мастър, ще си останат разбирачи в добрия смисъл на думата, въпреки някои дребни техни изцепки /Аз съм живото доказателство за успешно изтегляне от БФБ, благодарение на себе си и разбира се на Форекс Мастер./
            Отчаяните оптимисти, вярвайки че утре ще стане Софикс 2000, ще си останат отчаяни оптимисти forever /Корк, Продигал, Кюмюрчо, Полки и др./
            Т.е. дебело искам да подчертая, че горе споменатите никове за последните 4 години, имат огромни нови познания в икономическия живот на страната. Напрактика те акумулираха огромни количествени натрупвания като знания..
            СОРИ, ДРУГАРИ! Всички четящи този пост знаят, че няма как вашите количествени натрупвания да се превърнат в качествени изменения
            /т.е да продадете на Софикс 2000, поне не в този живот, както казва сър Алекс/
            ПП. Иначе уважение и респект към вас, уважаеми жертви, към вашата последователност, твърдост и постоянство. /без Корк разбира се/
            Повярвайте ми, тези ваши положителни качества са атестат за сериозна кариера - било частна или политическа. Успех!

Коментар

• Forex "master"-a сигурно вече се е преместил в друга тема, където си е намерил нови слушатели .
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                Къде изчезнаха златарите , бре . Втори ден ги няма...........или има големи опашки или са заминали за ....................Клондайк
                Ми, като няма качествени изменения, ще го борят с количествени натрупвания

Коментар

• Къде изчезнаха златарите , бре . Втори ден ги няма...........или има големи опашки или са заминали за ....................Клондайк

Коментар

• e честно ли гап чак ....някой лашна ебати обема
                    Last edited by titikaka; 16.05.2012, 20:45.

Коментар

• Е хайде честито... Ама някакви си 800 долара да ги чакаш 4 месеца...
                      И какво... другите ще ги държиш още ли? А дали в крайна сметка ще имаш изобщо някаква печалба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                        Разбира се, виртуални. Нали, Схема?
                        Ако съдим по поздравите ..
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $
                          и оставам с 40 къси на ниво 1614.10 $

Успех!

Разбира се, виртуални. Нали, Схема?

Коментар

Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $

Успех!

Поздравления Схема!

Коментар

• Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              12.01.2012, 01:37

Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна .

Успех!

Коментар

• Пуккккккккккк!!!

Коментар

Working...
                                X