Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеForex "master"-a сигурно вече се е преместил в друга тема, където си е намерил нови слушатели.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
http://www.zerohedge.com/news/canary...irst-time-ever
Между другото някой наскоро обясняваше, че щом Сорос е продал златото си, то значи балона е спукан. Еми Сорос пак е купил и то доста в първото тримесечие. Та с две думи, не че е някакво велико мерило, ма и той мисли, че балона не е свършил да се надуваLast edited by simo.smo; 17.05.2012, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи, като няма качествени изменения, ще го борят с количествени натрупвания
"Количествените натрупвания водят до качествени изменения" - основен лозунг на комунизма, т.е презумпцията е, че овчарят като отгледа повече агнета, които станат овце-майки, които на свой ред ще създадат нови агнета, в крайна сметка ще се натрупат много агнета. Т.е. в крайна сметка ще се натрупат много количествени натрупвания.
Следвайки лозунга на комунизма,би трябвало да се очаква, че в един даден момент, животът на овчарят ще придобие качествени изменения, т.е той ще стане много добър овчар, отличен овчар и накрая току виж БАНКЕР. Да ,ама не! Овчарят, колкото и овце да има, ще си остане с манталитет и пари на овчар forever.
Разбирачите като моя приятел Форекс Мастър, ще си останат разбирачи в добрия смисъл на думата, въпреки някои дребни техни изцепки /Аз съм живото доказателство за успешно изтегляне от БФБ, благодарение на себе си и разбира се на Форекс Мастер./
Отчаяните оптимисти, вярвайки че утре ще стане Софикс 2000, ще си останат отчаяни оптимисти forever /Корк, Продигал, Кюмюрчо, Полки и др./
Т.е. дебело искам да подчертая, че горе споменатите никове за последните 4 години, имат огромни нови познания в икономическия живот на страната. Напрактика те акумулираха огромни количествени натрупвания като знания..
СОРИ, ДРУГАРИ! Всички четящи този пост знаят, че няма как вашите количествени натрупвания да се превърнат в качествени изменения
/т.е да продадете на Софикс 2000, поне не в този живот, както казва сър Алекс/
ПП. Иначе уважение и респект към вас, уважаеми жертви, към вашата последователност, твърдост и постоянство. /без Корк разбира се/
Повярвайте ми, тези ваши положителни качества са атестат за сериозна кариера - било частна или политическа. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеКъде изчезнаха златарите , бре . Втори ден ги няма...........или има големи опашки или са заминали за ....................Клондайк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеРазбира се, виртуални. Нали, Схема?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзлезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $
и оставам с 40 къси на ниво 1614.10 $
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзлезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $
Успех!
Коментар
-
Излезнах от 10 къси унции на ниво 1531.20 $... Т.е прибирам си чиста печалба от 834 $
Успех!
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение12.01.2012, 01:37
Добавям още 10 къси на ниво 1641 $, при което ставам с 50 къси на средно ниво 1614,60 $. Тази позиция ми е напълно достатъчна.
Успех!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар