IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега ravnovesie,

oпределено Forex "master"-ъ се прави на тъп!

Той ми се заяжда вече почти 10 месеца, като почнем от Бенчмарк и Тодоров и Еврохолд в началото на годината. Т.ч. като съм говорил с колегата Forex "master" през тези 9-10 месеца, съм забелязал, че знае много неща за Златото и Сребро, добрал се е до много ценна информация относно тези метали, и предимно неща, които без да обиждам някой/някои колеги във формуа..., че исках да кажа Forex "master" има много ценна информация, които други колеги са въобще много далече от нея и немогат даже и да си я представят. Т.ч. Forex "master" знае много и то по-голямата част от форума са далеч от неговите познания, но той е мръсник!!! Едва ли с информацията, която е намерил за златото и среброто (т.к. явно ги е следил доста) може да бъде толкова тъп!!! С тия работи, които знае и е подхъврлял някой път през зъби едва ли може да има толкова тъп човек, че да ми говори за Злато 2500$...3000$ и т.н. и за Сребро 70$...100$ ...150$...Т.ч. за мен просто е един фалирал навремето играч превърнал се от злоба в мръсник!

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не мисля че нарочно са опитва да заблуждава. По-скоро наистина вярва на това което казва. Само където тази вяра не идва от вяра в себе си, а от липса на подобна вяра.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Шемата, лъжеш безогледно като дърт циганин... Явно си много зле.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Отначало мислих, че си тъп и нагъл. В последствие разбрах, че си клоун, най-накрая излезна, че си и мръсник!!! Лъжеш новобранците и искаш да губят. Не е хубаво това, което правиш!!! Няма да спечелиш от такова поведение, рано или късно това ще ти донесе негативи! Бъди сигурен!

Не мисля че нарочно са опитва да заблуждава. По-скоро наистина вярва на това което казва. Само където тази вяра не идва от вяра в себе си, а от липса на подобна вяра.

Коментар

• Първо не е 1500$ а е по-висока. + ще излизам на нива 1000-1200$. т.ч. стой и гледай. Много добре знаеш, че ще спечеля.

Защо не пишеш повече в темата за Среброто? Видя ли колко добри сделки направих там??? Какво стана с твоите дълги сребро от 48$???

много добре знаеш, че спорихме при Тодоров - там спечелих пари, спорихме при Бенчмарк- и там спечелих, спорихме при Еврохолд - и там спечелих пари, спорихме при Среброто - и там спечелих пари. Много добре знаеш, че и при Златото ще спечеля.

Отначало мислих, че си тъп и нагъл. В последствие разбрах, че си клоун, най-накрая излезна, че си и мръсник!!! Лъжеш новобранците и искаш да губят. Не е хубаво това, което правиш!!! Няма да спечелиш от такова поведение, рано или късно това ще ти донесе негативи! Бъди сигурен!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Шемата, средната ти цена на късото злато е 1500... Можеш ли да кажеш колко си спечелил, че аз не мога да сметна?

Коментар

Радвам се че печеля!
            Шемата, средната ти цена на късото злато е 1500... Можеш ли да кажеш колко си спечелил, че аз не мога да сметна?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
              Бъфет се беше изцепил за златото, като го питаха кое предпочита - злато или акции. Беше казал нещо от сорта - вие какво бихте предпочели - да притежавате част от бизнес, който генерира редовно годишни печалби (дивиденти) или една голяма буца метал?
              Аз лично бих предпочел да съм най-големият акционер в Мудис години наред и да имам вътрешна информация няколко дена преди да вдигат или свалят рейтинги... Тогава щеше да видиш какъв голям инвеститор съм...

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                Внимавайте с късите! Докато думите криза и рецесия присъстват в медиите златото ще продължи да прави напъни нагоре. Текущия спад е заради новия спасителен план на ФЕД.и няма да продължи дълго.
                А спасителния план на ФЕД...........е .............. размяна на едни хартии за други ........ на които лихви ще им плащат с 3-ти .

Това е все едно на теб да ти трябва хляб, а те да ти дават лист хартия с един хляб нарисуван на него .

Как само борят кризата капиталистите............ много ме кефят.

Щеше да има много по голям успех, ако просто на всеки Американец бяха дали по 100 000$. Тогава потреблението щеше да се качи и всичко щеше да си тръгне по старо му.

Коментар

• Внимавайте с дългите!!!

най-фаталното е да играеш против тренда и то от самото начало. При низходящ тренд на Златото, който е почнал от 1 месец и при тези високи нива да играеш против тренд, който ще е надолу 2-3 години е супер безсмислено.
                  Ще загубите всичко!!!

Умната и Успех!

Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                  Внимавайте с късите! Докато думите криза и рецесия присъстват в медиите златото ще продължи да прави напъни нагоре. Текущия спад е заради новия спасителен план на ФЕД.и няма да продължи дълго.

Коментар

• Радвам се че печеля!

А ти Forex "master",

запомни едно: Правиш се на луд и лъжиш начинаещите, искаш да ги въвличаш в глупости и да си загубят парите. Това, че ти си фалирал нямаш право да лъжиш другите и да се радваш, че ще фалират.
                    Няма да ти донесе Щастие такова поведение, а по-скоро негативи. Т.ч. трябва да престанеш с лъжите и глупостите!!!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Шемата, на какво се радваш пиленце?... Ти си продал злато и си купил акции. Това е най-тъпото нещо което може някой да направи, защото каквото и да стане дефлация или инфлация все ще яде хурката! Ако златото падне с 10% то акциите в които си се ушил ще паднат с 50%. Ако акциите се покачат с 10% то златото ще скочи с 50%... На какво се радваш?... Пий си хапчетата редовно.

Коментар

• Бъфет се беше изцепил за златото, като го питаха кое предпочита - злато или акции. Беше казал нещо от сорта - вие какво бихте предпочели - да притежавате част от бизнес, който генерира редовно годишни печалби (дивиденти) или една голяма буца метал?

Но така или иначе, сега не е време нито за злато нито за акции, време е да се мре
                      Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Внимавайте с късите! Докато думите криза и рецесия присъстват в медиите златото ще продължи да прави напъни нагоре. Текущия спад е заради новия спасителен план на ФЕД.и няма да продължи дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                          абе момци, не че нещо ама това че свърши златото в банките
                          в БГ не ви ли напомня някои случки от 2007 края с акциите.
                          аз лично златото което купих на 550$ 2008г го изчистих на 1800$ преди 3 дена.
                          може и да греша но цялата мания ми мерише.
                          Не, защото за разлика от акциите, златото не е от хартия .
                          Last edited by Xman1; 22.09.2011, 21:51.

Коментар

• абе момци, не че нещо ама това че свърши златото в банките
                            в БГ не ви ли напомня някои случки от 2007 края с акциите.
                            аз лично златото което купих на 550$ 2008г го изчистих на 1800$ преди 3 дена.
                            може и да греша но цялата мания ми мерише.

Коментар

• Шемата, на какво се радваш пиленце?... Ти си продал злато и си купил акции. Това е най-тъпото нещо което може някой да направи, защото каквото и да стане дефлация или инфлация все ще яде хурката! Ако златото падне с 10% то акциите в които си се ушил ще паднат с 50%. Ако акциите се покачат с 10% то златото ще скочи с 50%... На какво се радваш?... Пий си хапчетата редовно.

Коментар

Ами нали съм сложил вече . Седя, гледам и чакам. В края на годината ще излезна на нива 1000-1200$. Това е.

Ако играш дълги, най-вероятно до края на годината ще имаш големи загуби.

Значи твоята прогноза е 1000 - 1200........... е моята си остава за над 2000. Това дето се случва сега са моментни сътресения. Тренда е възходящ и то много възходящ.

Коментар

Working...
                                X