Събирайте парички момци става същото кат 2008- 09 и после нагореее
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте, преди да почнете да играете 2х и 3х ETF-и прочете за проблемите свързани с тях, когато са на дневна база и при голяма волатилност. Може да се окажа, че сте хванали посоката, но сте на загуба. В нета ги има описани подробно.
Поздрави!!Last edited by Zvan76; 24.09.2011, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениерисковано, затова има опции и подобни, ама на теб ли да ти обяснявам?
Anon - мен не ме мисли, гледай си в твоя акаунт
Няма лошо да чуеш едно предупреждение от КАТ за превишена скорост, нали?
Нито съм те глобил, нито съм те обидил, нито пък съм те питал: "Добре, ся кво праим? Акт или ша почерпиш?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва по мое време го нямаше. Идеята до колкото разбирам е ако днес са 30 SLV и 120 AGQ, Утре ако SLV e 33 AGQ ще бъде 144.Така ли? И ако стане 27 AGQ ще е 96. Много риски
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеAGQ е x2 ETF докaто SLV е x1. По-бързо се движи, а нали знаеш че сме по високите скорости
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеA що AGQ, а не SLV? Пиши ми ако имаш възможност.life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеКъде не сме изгорили 1000 кинта ...
аз задължително ще го отиграя, но моите сметки са за вход по-близо до 26.50 - 27.00 (SLV)...може и да не ме огрее, ама знаеш ли ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа не ти среже ръцетеАма що пък не. Аз бих отделил 1000 кинта за едни jan200 calls
аз задължително ще го отиграя, но моите сметки са за вход по-близо до 26.50 - 27.00 (SLV)...може и да не ме огрее, ама знаеш ли ??life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа не ти среже ръцетеАма що пък не. Аз бих отделил 1000 кинта за едни jan200 calls
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеAGQ anyone ??Ама що пък не. Аз бих отделил 1000 кинта за едни jan200 calls
Коментар
Коментар