IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Адмирал Маркетс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от herflik Разгледай мнение
    Та последно да обобщим в Адмирал не е най-добрия вариант така ли?
    Относно спредовете в адмирала са най-ниските ,което не е малко предмиство.
    А предното мнение ми е излезнало с друг юзърнейм ,защото бях у едно приятелче, което явно е имало рег тук
    п.с нз откъде разбра ,че работи в Карол
    Поздрави
    Пич виждам, че искаш да спекулираш с валути и CFD. Не съм запознат с тая материя, защото съм купувал предимно непублични акции. Ще ти кажа от личен опит, че най-важното е брокера ти да е коректен и компетентен в отношенията с клиента... Другите неща са подробности. Сделки съм сключвал с брокери, които 99% от форумците сигурно не са чували, но пък са били перфектни в услугата. Успех...
    Колкото за Адмирал нямам представа що за стока са, но съм чел добри отзиви за компанията...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• проба да махна абонамента за известяване.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        1. това за банката не разбирам какво отношение има към това дали брокера е читав или не...
        2.няма такова нещо ,че да настъпи ситуация в която да дължиш пари на брокера .. освен ако са ти пуснали сделка без да имаш нужното за момента обезпечение и после те търсят да си го внесеш... което е трудно да се случи....
        3..ти в карол смяташ да започваш работа и от тази гледна точка ли те интересува дали е читав като брокер...?
        Та последно да обобщим в Адмирал не е най-добрия вариант така ли?
        Относно спредовете в адмирала са най-ниските ,което не е малко предмиство.
        А предното мнение ми е излезнало с друг юзърнейм ,защото бях у едно приятелче, което явно е имало рег тук
        п.с нз откъде разбра ,че работи в Карол
        Поздрави

Коментар

не виждам какво не му харесваш на CFD-то...
          и пак да кажа ..въпроса беше за сигурноста и регулациите на бълг.брокери.. а не за това какво е CFD и кой какво търгува....
          сигурно и форуорди , фючърси и опции са кофти инструменти , но ги има на пазара и който иска си ги търгува и това е...
          Ами ако сравниш цените (bid/offer) на някоя акция в платформата на истински брокер (например lightspeed) и тeзи в някой cfd брокер ще разбереш за каква космическа разлика става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            .До Jay Gould: За тая спогодба от 2008 не знаех, но нямам намерение да търгувам с американски акции. Виж при следваща криза и ако имам кеш ще го имам предвид...
            С голямо протакане, но я подписаха в 2007 мисля, но чак в 2008 излезе в ДВ или нещо такова. Дай боже повече кеш
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
              Колега не си 100% прав! Kak може да сравняваш CFD с търговия през през L2 където сделката ти се изпълнява на борсата.
              Никой професионалист не търгува cfd това е нискокачесвен продукт създаден за да се прибират парите на масите и да се избягват данъци. А относно комисионните зависи от брокера и от обема който търгуваш. Мин. 25к акунт се отнася само за дей трейдинг иначе минимум няма.
              не виждам какво не му харесваш на CFD-то...
              и пак да кажа ..въпроса беше за сигурноста и регулациите на бълг.брокери.. а не за това какво е CFD и кой какво търгува....
              сигурно и форуорди , фючърси и опции са кофти инструменти , но ги има на пазара и който иска си ги търгува и това е...

Коментар

Колега не си 100% прав! Kak може да сравняваш CFD с търговия през през L2 където сделката ти се изпълнява на борсата.
                Никой професионалист не търгува cfd това е нискокачесвен продукт създаден за да се прибират парите на масите и да се избягват данъци. А относно комисионните зависи от брокера и от обема който търгуваш. Мин. 25к акунт се отнася само за дей трейдинг иначе минимум няма.
                Че къде съм писал, че ги сравнявам...
                Писал съм точно, че нямат нищо общо...

До Jay Gould: За тая спогодба от 2008 не знаех, но нямам намерение да търгувам с американски акции. Виж при следваща криза и ако имам кеш ще го имам предвид...

Коментар

... ако търгуваш с реални акции на американските пазаари как ще ти свалят кожата... Не само с комисионни, ами и данъци, такси. Да не забравяме че за да си откриеш сметка в американски брокер за ценни книжа мисля, че мизата беше $25 000 или $50 000. Освен това имаш 30% данък капиталова печалба+ комисион+данък върху дивидента въпреки че си чужд гражданин . CFD e инструмент... Горе долу все едно да се разбера с тебе за цената на някоя акция в бъдещ момент, ама да ти взема и комисионна за това, че ортанизирам тая работа..
                  Колега, прав си, но до някъде. Беше така да, но от 15 декември 2008 има влязла в сила спогодба за избягване на двойното данъчно облагане между България и САЩ. Разбира се добре е ако се работи с брокер в САЩ, това да им се напомни и упомене още в началото, за да не стават издънки.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Плюеш смело обаче идея си нямаш май ако търгуваш с реални акции на американските пазаари как ще ти свалят кожата... Не само с комисионни, ами и данъци, такси. Да не забравяме че за да си откриеш сметка в американски брокер за ценни книжа мисля, че мизата беше $25 000 или $50 000. Освен това имаш 30% данък капиталова печалба+ комисион+данък върху дивидента въпреки че си чужд гражданин . CFD e инструмент... Горе долу все едно да се разбера с тебе за цената на някоя акция в бъдещ момент, ама да ти взема и комисионна за това, че ортанизирам тая работа..

Коментар

• А има ли чужди брокери търгуващи BGN ?

Коментар

Плюеш смело обаче идея си нямаш май ако търгуваш с реални акции на американските пазаари как ще ти свалят кожата... Не само с комисионни, ами и данъци, такси. Да не забравяме че за да си откриеш сметка в американски брокер за ценни книжа мисля, че мизата беше $25 000 или $50 000. Освен това имаш 30% данък капиталова печалба+ комисион+данък върху дивидента въпреки че си чужд гражданин . CFD e инструмент... Горе долу все едно да се разбера с тебе за цената на някоя акция в бъдещ момент, ама да ти взема и комисионна за това, че ортанизирам тая работа..

нищо от това , което си написал не е вярно
                        мин сума е 25к само за дей трейдъри иначе може и с 5 к да си отвориш сметка, а комисионите са по-ниски от българските
                        данъци върху капиталовите печалби реализирани на борсите не се дължат, точно защото си чужд гражданин.
                        достатъчна е само една декларация W8-BEN се зове
                        Last edited by NYSERookie; 13.12.2010, 15:33.
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

а американските брокери печелят само от комисионни.... ех ,че бликат знания.... Освен това говорим за регулация на бълг.брокери т.е. дали те са сигурни по отношение на клиентите си.... нали...? ,а не какви продукти предлагат ..и какво лошо виждаш в това че са бъкет шопове... да не би с измама да ти вземат парите .... fxcm и saxo не са ли бъкет пич.... не предлагат ли cfd , американски няма ли бъкети... и не предлагат ли cfd... аре по леко с квалификациите ...

Никого не йкарат на сила ..казват ти че когато има левъридж има висок риск ..никой не е виновен на онзои който иска с 500 лева да стане милионер , но ги губи.... И лотарията е бъкет , но хората с удовоствия играят..
                          Saxo e един от най-скапаните брокери FXCM e малко по добре амааа....
                          А това че повечето хора "играят"(залагат) по пазарите е ясно. за тези хора брокера платформата и качеството на услугата нямат никаво значение ,защото и най доброто в света да им дадеш пак ще си загубят парите. Но има хора които се издържат от търговия (спекулация) и точно тези хора искат качествена и професионална услуга.

Коментар

Брокерите които предлагат CFD са просто
                            бъкет шопове които печелят от загубите на клиентите си а в бг всички са такива. Затова CFD се тъгува само в Европа защото регулацията е слаба и се позволяват такива измислени продукти които предполагат висока степен на риск и конфликт на интереси.

Коментар

Брокерите които предлагат CFD са просто
                              бъкет шопове които печелят от загубите на клиентите си а в бг всички са такива. Затова CFD се тъгува само в Европа защото регулацията е слаба и се позволяват такива измислени продукти които предполагат висока степен на риск и конфликт на интереси.
                              а американските брокери печелят само от комисионни.... ех ,че бликат знания.... Освен това говорим за регулация на бълг.брокери т.е. дали те са сигурни по отношение на клиентите си.... нали...? ,а не какви продукти предлагат ..и какво лошо виждаш в това че са бъкет шопове... да не би с измама да ти вземат парите .... fxcm и saxo не са ли бъкет пич.... не предлагат ли cfd , американски няма ли бъкети... и не предлагат ли cfd... аре по леко с квалификациите ...

Никого не йкарат на сила ..казват ти че когато има левъридж има висок риск ..никой не е виновен на онзои който иска с 500 лева да стане милионер , но ги губи.... И лотарията е бъкет , но хората с удовоствия играят..

Коментар

• Първоначално изпратено от
                                Йосифе,има такава ситуация - ако преди затварянето на пазара в петък оставиш отворена позиция , а в неделя пазарът отвори с гап против теб,то в момента на отваряне , по текущата котировка може да имаш загуба,която да надвишава стойността на параметъра "Баланс",тоест стойността на параметъра "Текущ баланс" се получава отрицателна стойност - именно в такъв случай дължиш пари на брокера !
                                Преди време тук бях постнал скроийншот от един демо акаунт с аналогична ситуация,ето тук отново картинката:
                                нищо не дължиш ... тяхна грижа е акаунта ти да не отива в отрицателната зона , а когато отиде си е техен проблем... а на демо всичко може да става...

Коментар

Working...
                                X