IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Адмирал Маркетс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    напротив пич ... регулациите в БГ са доста силни .... явно не си запознат много- много....
    Брокерите които предлагат CFD са просто
    бъкет шопове които печелят от загубите на клиентите си а в бг всички са такива. Затова CFD се тъгува само в Европа защото регулацията е слаба и се позволяват такива измислени продукти които предполагат висока степен на риск и конфликт на интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от HekpoH Разгледай мнение
      Интересува ме . Аз дори не съм запознат с това понятие "спиране на печалбите" ?
      След като прочетох всичките им договори и прочие 2 неща ми направиха лошо впечатление.
      1во- че работят с Райфайзен Банк единствено. Като си withrdraw - ваш пари към сметка от друга банка таксата е 25лв ,а към РБ съответно 3лв.
      2ро- Не разбрах какво искаха да кажат с това ,че след определен сценарий може да се окажа ,че дължа повече пари отколкото съм депозирал в акаунта.

Извинявам се за глупавите въпроси ,които задавам!
      1. това за банката не разбирам какво отношение има към това дали брокера е читав или не...
      2.няма такова нещо ,че да настъпи ситуация в която да дължиш пари на брокера .. освен ако са ти пуснали сделка без да имаш нужното за момента обезпечение и после те търсят да си го внесеш... което е трудно да се случи....
      3..ти в карол смяташ да започваш работа и от тази гледна точка ли те интересува дали е читав като брокер...?

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        а не те ли интересува дали ИП е читаво и няма да ти "спре" печалбите.....
        Интересува ме . Аз дори не съм запознат с това понятие "спиране на печалбите" ?
        След като прочетох всичките им договори и прочие 2 неща ми направиха лошо впечатление.
        1во- че работят с Райфайзен Банк единствено. Като си withrdraw - ваш пари към сметка от друга банка таксата е 25лв ,а към РБ съответно 3лв.
        2ро- Не разбрах какво искаха да кажат с това ,че след определен сценарий може да се окажа ,че дължа повече пари отколкото съм депозирал в акаунта.

Извинявам се за глупавите въпроси ,които задавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
          Ами не съм ползвал услугите на бг посредниците така че не мога да коментирам много но като цяло регулацията в бг е много слаба и позволява да се прилагат доста номерца
          напротив пич ... регулациите в БГ са доста силни .... явно не си запознат много- много....

Коментар

• Първоначално изпратено от herflik Разгледай мнение
            Здравейте колеги. Интересуват ме 3 неща в един ИП.
            1во- Ниски спредове
            2ро- Платформа МТ4
            3то- Възможно най-бързо изпълнение на зададените от мен поръчки.

Благодаря ви за отделеното време.
            а не те ли интересува дали ИП е читаво и няма да ти "спре" печалбите.....

Коментар

• За адмирал, нямат координация в екипа който обслужва клиенти, всеки ти говори различни работи...
              Бавно изпълнение на поръчките - съмнение за далавера.
              Лошо се държат със фронт мениджърите в различните си офиси във България, което означава пълно безхаберия и никакъв професионализъм.
              Имаха един представител във Варна, който сега е в добрич, той се чудеше защо си даваме парите за уроци при тях, при положение че на нищо не ни учат...
              Не знам по каква случайност са станали брокери във България, явно мениджмънта им е за основен ремонт.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Да запознат съм. Но сред избора на посредници действащи на територията на България без значение чия собственост са предлагат много добри спредове . Именно за това ще ми е от полза някой ,ако може да сподели информация от първа ръка с тях за положителни и отрицателни страни .
                Благодаря за отговорите!

Коментар

• herflik

Колега, Адмирал не е български посредник, те са естонска или латвийска компания.
                  Last edited by модератор; 12.12.2010, 19:16.
                  аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Ами не съм ползвал услугите на бг посредниците така че не мога да коментирам много но като цяло регулацията в бг е много слаба и позволява да се прилагат доста номерца

Коментар

• Благодаря за предложението, но пропуснах да спомена нещо много важно. Трябва да е български ИП.
                      Какво ви е мнението за Адмирала?

Предварително благодаря !

Коментар

• Пробвай MBTrading http://www.mbtrading.com/metaTrader4.aspx

Коментар

• Въпрос относно Адмирал Маркетс?

Здравейте колеги. От близо 11 месеца търгувам на демо сметка към FXCM на платформа MT4. Резултатите ми са много добри за сега и смятам ,че съм готов за следващата стъпка - Реал Акаунт.
                          Отделил съм известна сума пари за старт ,която мога да прежаля. Искам да проверя дали ще действам също толкова адекватно колкото на демото и дали психически ще свикна с мисълта ,че играя с истински пари.
                          Та да дойда на същинския въпрос ,на който се надявам да ми дадете отговор или поне да ме насочите. Интересуват ме 3 неща в един ИП.
                          1во- Ниски спредове
                          2ро- Платформа МТ4
                          3то- Възможно най-бързо изпълнение на зададените от мен поръчки.

Благодаря ви за отделеното време.
                        Working...
                        X