IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходящи платформи за скалпиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от digicom_2005
    А за FxPro Какво ви е мнението...Дават ниски спредове, обещават автоматично и бързо изпълнение на поръчките.....?
    Според мен FxPro НЕ стават за скалпиране поради следните причини:
    1 МТ4
    2 има минимално разтояние от 5 пипса за поставяне на лимит и стоп ордери от текущата цена
    3 не могат да се поставят ордери вътре в спрета
    4 понякога котировките изчезват при силно волативен пазар

Коментар

• digicom_2005, всяка една платформа става за всичко .. стига да знаеш какво правиш... това за "шмекериите" го остави ... а пък тази легенда за "черните ленти" е култова ...

Коментар

• Първоначално изпратено от rider
        Първоначално изпратено от digicom_2005
        А за FxPro Какво ви е мнението...Дават ниски спредове, обещават автоматично и бързо изпълнение на поръчките.....?
        Що? Кой обещава бавно изпълнение?
        Естествено че никой...Друго питам....Дали някой има опит с тях....знаете ли дали правят някакви шмекерии...Пример:Варчев са гадове, за Бенча се чуват много хубави неща, ама като тръгнеш на печалба правели шмекерии........Четох за един дето не можал да си затвори позициите, щото му излезли черни ленти на бутоните и трябвало да рестартира и така да си затвори...само дето след рестарта бил вече на загуба...та затова питам за FxPro, някой работил ли е с тах....

Коментар

Що? Кой обещава бавно изпълнение?

Коментар

• А за FxPro Какво ви е мнението...Дават ниски спредове, обещават автоматично и бързо изпълнение на поръчките.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              пичове,

каквито и да си говорим сред пишещите в инвестор.бг я има 1-2 можещи да скаплират както трябва, я няма. Аз самият съм 100% сигурен, че не мога. Скалпирането иска опит и чуство и РАЗБИРАНЕ на пазара, които се трупат с години.
              А за начинаещ да се насочи към скалпиране е равносилно да иде в първия еврофутбол и да залага...даже еврофутбола по бавно ще му изяде сметката.

успех ви желая
              Благодаря за мнението и още повече , че ми пожелаваш успех...Аз също ти желая успех в твоите сделки.Заглавието на темата обаче не е :за и против скалпирането, или, Ако съм начинаещ дали да скалпирам.....Истината е там, че се интересувам кои са подходящите платформи за скалп...Затова и темата се казва:Подходящи платформи за скалпиране.........Всичко друго е в графата на спама...............

Коментар

• За всички които не са наясно за какво става въпрос http://en.wikipedia.org/wiki/Scalping_%28trading%29 :-)

Коментар

• пичове,

каквито и да си говорим сред пишещите в инвестор.бг я има 1-2 можещи да скаплират както трябва, я няма. Аз самият съм 100% сигурен, че не мога. Скалпирането иска опит и чуство и РАЗБИРАНЕ на пазара, които се трупат с години.
                  А за начинаещ да се насочи към скалпиране е равносилно да иде в първия еврофутбол и да залага...даже еврофутбола по бавно ще му изяде сметката.

успех ви желая
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хубаво бре хора, МБ трейдинг, ок...ама нищо не ми казахте за платформите им.....То освен МТ4 има още няколко, питам кои са подходящи
                    MBT Desktop ,
                    MBT Desktop Pro,
                    MBT Web ?
                    Благодаря за инфото на всички...
                    MBT Desktop MBT Desktop Pro са ок . МТ4 е добра за технически анализ но за скалпинг определено не става

Коментар

• От БГ брокерите, май Бенча е най-добре за скалп - каквато цена виждаш, такава получаваш
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хубаво бре хора, МБ трейдинг, ок...ама нищо не ми казахте за платформите им.....То освен МТ4 има още няколко, питам кои са подходящи
                        MBT Desktop ,
                        MBT Desktop Pro,
                        MBT Web ?
                        Благодаря за инфото на всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                          Първоначално изпратено от peer2k
                          За скалп има нужда от истински ECN провайдер, не некой МТ4 бъкет шоп. DukasCopy са солидни и имат джава платформа с API, за сметки от 5000 USD и нагоре. MBT не са лоши, но се случва да правят и те по някоя шмекерия.
                          На Dukasgopy за БГ минимума е 3к :-)
                          за повече подробности след седмица две :-)
                          АПИ - то е отворено, ще може да се трейдва с доста различни front-ends .
                          За algorythmic trading истината е FIX свързването, ама там цифрата е доста нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от peer2k
                            За скалп има нужда от истински ECN провайдер, не некой МТ4 бъкет шоп. DukasCopy са солидни и имат джава платформа с API, за сметки от 5000 USD и нагоре. MBT не са лоши, но се случва да правят и те по някоя шмекерия.
                            На Dukasgopy за БГ минимума е 3к :-)
                            за повече подробности след седмица две :-)
                            АПИ - то е отворено, ще може да се трейдва с доста различни front-ends .
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kanev
                              мога аз да препоръчам.

за скалп на форекса е добра платформата на бенчмарк (те са представители на saxo). там изпълнението е на момента, сигурно една-десета от секундата. пробвал съм много други, навсякъде е над секунда изпълнението на сделка. а бързината и точността на изпълнението са най-важни за скалпинга.
                              ти пробвай да скалпираш пък да видим дали само бързината на изпълненнето е от значение
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• мога аз да препоръчам.

за скалп на форекса е добра платформата на бенчмарк (те са представители на saxo). там изпълнението е на момента, сигурно една-десета от секундата. пробвал съм много други, навсякъде е над секунда изпълнението на сделка. а бързината и точността на изпълнението са най-важни за скалпинга.

Коментар

Working...
                                X