IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходящи платформи за скалпиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART
    Ако под " скалп " разбираш бракетиране...
    Не говорят за бракетиране. Тук под скалп разбират интрадей на ниските фреймове - 1, 5 мин. 15-20 сделки на сесия в зависимост от волата.
    Т.е. се търси нисък спред, бързо изпълнение, никакъв рикоут и е допустим малък слипидж. Ама много малък.

Коментар

• Първоначално изпратено от digicom_2005
      питам по - опитните кои платформи за по - подходящи за скалп....
      Ако под " скалп " разбираш бракетиране ( грубо казано , това е скалпиране от 2 --3 минути до няколко секунди преди излизането на важни новини ) , няма да намериш подходящ брокер . Масово в такива случаи се минава на ръчен режим от страна на брокерите като предимство имат клиентите с най --големи лотове . Семкаджийте през това време висят като прани гащи и чакат включване , след което затварят на загуба ...почти винаги !

Мисля че ти е ясно що така се получава !

През останалото време ,когато няма фундаментални новини , всеки що -годе свестен брокер ще ти даде да си скубиш по някои --друг пипс -->> т.е. скалпираш както е модерната бг -дума ....
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ами и на МТ4, и на други платформи
        съм го срещал.
        Макар , че от когато съм го правил с демота
        са минали няколко години, но предполагам ,
        че и сега е така
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
          Първоначално изпратено от digicom_2005
          "Демото и реала нямат нищо общо!!!!
          Говоря по принцип и не визирам никои
          реален брокер"

Аз това го знам.....Точно това имам предвид, че като бави на демото... на реала ще е доста по-зле..............
          Точно това не е вярно със сигурност !!!
          Проверено е
          Искаш да кажеш че на реала нещата вървят по - бързо?Ами ако е така ще е добре, щото платформата ми бави...ако на реала не бави ще е супер......Ти за коя платформа говориш, щото звучи много абстрактно така да с еда ват определения за всички......То е ясно че демото и реала са различни, ама в какъв смисъл, някои демота са по - добри от реала, при други както ти казваш реала е по- добър от демото, та кажи за кои платформи и брокери говориш, та да мога правилно да те разбера....Защото брокера и платформата винаги имат значение...

Коментар

"Демото и реала нямат нищо общо!!!!
            реален брокер"

Аз това го знам.....Точно това имам предвид, че като бави на демото... на реала ще е доста по-зле..............
            Точно това не е вярно със сигурност !!!
            Проверено е

Коментар

• "Демото и реала нямат нищо общо!!!!
              реален брокер"

Коментар

Първоначално изпратено от jamiemirror
                Пример:Варчев са гадове, за Бенча се чуват много хубави неща, ама като тръгнеш на печалба правели шмекерии........Четох за един дето не можал да си затвори позициите, щото му излезли черни ленти на бутоните и трябвало да рестартира и така да си затвори...само дето след рестарта бил вече на загуба...та затова питам за FxPro, някой работил ли е с тах....
                Тоя с бутоните 99% е имал проблеми с компа си, а не с дилърите.
                ПП: За Варчев - там има една врътка именно за скалпинг през МТ4 (който като гледам маймунарника тук масово го отрича на прима виста). Хорицата са дали възможност една валутна двойка да си я ползваш с точност до 4 или 5 знак, като в първия случай няма слипидж но има рекуоти и спреда е фиксиран, а във втория - няма рекуоти а има слипидж и спреда е динамичен (но често доста малък). Кой от двата типа ще търгуваш зависи основно от обема ... не че пак е проблем да те пързулнат де хахахаха
                Ок, явно е имал проблеми с компа, ама аз нали съм си начинаеща и не знам какви шмекери измислят брокерите....Иска ми се да си намеря свестен( да краде що годе малко) брокер, тук в бг....Че нещо тия дето са извън бг ми намирисват...., дето се вика ако те парзулне, поне можеш да отидеш да му натрошиш канчето...А и имат и договори, за чуждестранните не знам имат ли....
                Колкото до Варчев и МТ4....аз самата търгувам на тяхното демо в момента, почти винаги съм на + , ама бави...И си мисля , че ако демото бави, то реалния ще бави още повече.....Иначе досега с МТ4 най се разбирам.....ама много го плюят за скалп, макар че при мен става......Та понеже съм начинаеща питам по - опитните кои платформи за по - подходящи за скалп....
                Демото и реала нямат нищо общо!!!!
                реален брокер

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto
                  според мен не може да се скалпира (с положителен резултат) когато някой друг(външна страна), а не пазара ти определя какъв е спреда - така за мен отпадат моментално всички CFD и ретейл форекс брокери
                  За ритейл форекса изобщо не съм съгласен че не може да се скалпира успешно ;-)Аз лично използвам този метод повече от година !

А CFD е най измисления финансов инструмент на планетата който е създаден в Европа за да се избегнат данъците от търговия с акции и др. Реално търговията със CFD с нищо не се различава от залагането в еврофутбол, не случайно в Америка е незаконна..

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
                    Пример:Варчев са гадове, за Бенча се чуват много хубави неща, ама като тръгнеш на печалба правели шмекерии........Четох за един дето не можал да си затвори позициите, щото му излезли черни ленти на бутоните и трябвало да рестартира и така да си затвори...само дето след рестарта бил вече на загуба...та затова питам за FxPro, някой работил ли е с тах....
                    ПП: За Варчев - там има една врътка именно за скалпинг през МТ4 (който като гледам маймунарника тук масово го отрича на прима виста). Хорицата са дали възможност една валутна двойка да си я ползваш с точност до 4 или 5 знак, като в първия случай няма слипидж но има рекуоти и спреда е фиксиран, а във втория - няма рекуоти а има слипидж и спреда е динамичен (но често доста малък). Кой от двата типа ще търгуваш зависи основно от обема ... не че пак е проблем да те пързулнат де хахахаха
                    Ок, явно е имал проблеми с компа, ама аз нали съм си начинаеща и не знам какви шмекери измислят брокерите....Иска ми се да си намеря свестен( да краде що годе малко) брокер, тук в бг....Че нещо тия дето са извън бг ми намирисват...., дето се вика ако те парзулне, поне можеш да отидеш да му натрошиш канчето...А и имат и договори, за чуждестранните не знам имат ли....
                    Колкото до Варчев и МТ4....аз самата търгувам на тяхното демо в момента, почти винаги съм на + , ама бави...И си мисля , че ако демото бави, то реалния ще бави още повече.....Иначе досега с МТ4 най се разбирам.....ама много го плюят за скалп, макар че при мен става......Та понеже съм начинаеща питам по - опитните кои платформи за по - подходящи за скалп....

Коментар

Коментар

• според мен не може да се скалпира (с положителен резултат) когато някой друг(външна страна), а не пазара ти определя какъв е спреда - така за мен отпадат моментално всички CFD и ретейл форекс брокери
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Investigator
                          ооо човече , забрави за скалпиране при FXPro. Просто не знаеш на какво ще се натъкнеш и какви неща ще си причиниш. Ти май не си ровил из нета да провериш мненията на скалперите. Но винаги можеш да решиш че постерите преувеличават и да си отвориш акаунт за да се увериш сам.

Моят съвет от личен опит е да не се подлъгваш по ниските спредове. Тяхната система е много добре изчислена и програмирана да наказва скалпери и агресивни търговски системи, в това число автоматизирани. Освен с лошото изпълнение, рекотиране, забавяне - ще те накажат и с чести прекъсвания на сървъра.

Демото им върви чудесно, но реалния сървър е съвсем друго.
                          Попитах, защото На ЛС ми пратиха оферта.Не съм работила с тях, не знам, ама явно че правят проблеми......И какъвто и акаунт да си отвориш, брокера е важен,все пак парите не растат по дърветата

Коментар

• ооо човече , забрави за скалпиране при FXPro. Просто не знаеш на какво ще се натъкнеш и какви неща ще си причиниш. Ти май не си ровил из нета да провериш мненията на скалперите. Но винаги можеш да решиш че постерите преувеличават и да си отвориш акаунт за да се увериш сам.

Моят съвет от личен опит е да не се подлъгваш по ниските спредове. Тяхната система е много добре изчислена и програмирана да наказва скалпери и агресивни търговски системи, в това число автоматизирани. Освен с лошото изпълнение, рекотиране, забавяне - ще те накажат и с чести прекъсвания на сървъра.

Демото им върви чудесно, но реалния сървър е съвсем друго.

Коментар

Първоначално изпратено от rider
                              А за FxPro Какво ви е мнението...Дават ниски спредове, обещават автоматично и бързо изпълнение на поръчките.....?
                              Що? Кой обещава бавно изпълнение?
                              Естествено че никой...Друго питам....Дали някой има опит с тях....знаете ли дали правят някакви шмекерии...Пример:Варчев са гадове, за Бенча се чуват много хубави неща, ама като тръгнеш на печалба правели шмекерии........Четох за един дето не можал да си затвори позициите, щото му излезли черни ленти на бутоните и трябвало да рестартира и така да си затвори...само дето след рестарта бил вече на загуба...та затова питам за FxPro, някой работил ли е с тах....
                              та какви хубави работи си чувал за тях, че не сещам се, нямали рекотиране-бошлаф, имат и още как освен че го имат като написано с големи букви, а и при тях се казва `моля изчакайте`, имаха една опция преди-`многократно затваряне`-беше си супер, е вече я няма, а сетете се защо

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega
                                А за FxPro Какво ви е мнението...Дават ниски спредове, обещават автоматично и бързо изпълнение на поръчките.....?
                                Според мен FxPro НЕ стават за скалпиране поради следните причини:
                                1 МТ4
                                2 има минимално разтояние от 5 пипса за поставяне на лимит и стоп ордери от текущата цена
                                3 не могат да се поставят ордери вътре в спрета
                                4 понякога котировките изчезват при силно волативен пазар
                                Супер, мерси, да чуя и аз един
                                адекватен отговор!

Коментар

Working...
                                X