IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Платени сигнали за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз имам в предвид методите на Линда що се отнася до търговията в рамките на деня, а не свинг. Костенурките имат няколко метода и никъде не съм прочел че влизат в позиция минимум 4 дена след 20 дневен хай или лоу. Те влизат след като е пробит този хай или лоу. Не знам откъде си го чел това По въпроса за сделките- ето сделки от петък:Click image for larger version

Name:	asml.jpg
Views:	1
Size:	20.5 КБ
ID:	3036144
    Last edited by бедната йена; 17.01.2011, 17:50.
    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• ХиЙена бедна, ще стопиш недоверието на мафията, като постнеш сделки от реал, извършени по стратегиите на Линда Р. И аз бих се изкефил. Между другото, аз съм си малко български реотан, така и не мога да включа, каква е философията на 20 дневния таймфрейм и минимум/максимума, при костенурката. При положение, че влизаш в позиция минимум 4 дни след пика .....??? Не се ли обезсмисля този период?
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Алън: Щом ти е писнало, не чети!
        "Искаш ли да направим така - 1 седмица ти ще си публикуваш тук сигналите, аз на всеки твой сигнал ще пускам мой. Ако сигналите ти са успешни печелиш от мен 3 абонамента за цяла година + Н на брой нови клиенти" - Мисля си, че не сме в цирка, а във финансов форум. Технически анализ можеш да видиш тук : Няма смисъл да го побликувам и тук. Сигнали няма как да публикувам тук.
        be_gyzii: Имах в предвид, че когато печелиш и акаунта ти се увеличава, а ти пропорционално увеличаваш лота и ...печелиш повече
        Last edited by hornedAdder; 03.02.2011, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
          ...be_gyzii: Ако правиш нещо както трябва, повечето пари идват с....увеличаване на лота
          ...
          Викаш увеличаване на лота,а?И как го определяш тоя лот колко точно да е?Първо лотчето е според акаунтчето,после всеки има праг на търпимост ...се тая. п.с.всеки плюс не е минус
          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Forex консултант - трейдър, който взема пари за трейдинг съвети, за да покрие загубите си на пазара
            Forex консултантски услуги – forex консултант, който е загубил много пари и се е принудил да стартира нов бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Понеже ми писна да чета глупости за сигнали, ти предлагам следното :

Искаш ли да направим така - 1 седмица ти ще си публикуваш тук сигналите, аз на всеки твой сигнал ще пускам мой. Ако сигналите ти са успешни печелиш от мен 3 абонамента за цяла година + Н на брой нови клиенти. Ако се провалиш, аз нищо не печеля, пък за теб незнам.

Навит ли си ?
              С твоите "басове" доста хора се опариха .... така че едва ли ще се получи...
              Ти по скоро се дразниш ,че и други ползват тъпия ти метод за реклама по форумите.... нали ?

Коментар

Искаш ли да направим така - 1 седмица ти ще си публикуваш тук сигналите, аз на всеки твой сигнал ще пускам мой. Ако сигналите ти са успешни печелиш от мен 3 абонамента за цяла година + Н на брой нови клиенти. Ако се провалиш, аз нищо не печеля, пък за теб незнам.

Навит ли си ?
                Мммм,даааа.....................срещу 5 ойро за 3 дни -петък,събота,неделя
                К'во му плащаш
                Пеше,ти що не си им подбил цените още бе?
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Навит ли си ?
                  Искаме как да не искаме,щом и Бат`Пешо ще е в надпреваратаЦелият форум ще ахне от изненада
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Не искам да няма критики, а искам те да са конструктивни, а не само нападки...
                    be_gyzii: Ако правиш нещо както трябва, повечето пари идват с....увеличаване на лота
                    НАИВHИК: С удоволствие можем да продължим разговора, но може би не тук.
                    Успех на всички!

Навит ли си ?

Коментар

• Не искам да няма критики, а искам те да са конструктивни, а не само нападки...
                      be_gyzii: Ако правиш нещо както трябва, повечето пари идват с....увеличаване на лота
                      НАИВHИК: С удоволствие можем да продължим разговора, но може би не тук.
                      Успех на всички!

Коментар

Правилно са казали хората, че в ада българският казан не го пазят дяволи, защото няма нужда. Когато някой тръгне да излиза другите го дърпат надолу!
                        много си се напрегнал брато... никой не иска да ти взема бизнеса или да ти подлива вода . Но ти искаш да се рекламираш по български ,а критиките с/у това да бъдат по американски...т.е. да няма такива.

Коментар

• При форекса малко се размиват нещата,относно печалби проценти и т.н.Ако си копаш по-малко и си прибираш по някой лев,не значи че ако го правиш с повече кинти-резултата ще е същия.Та всичко си има психологическите аспекти.Покрай форекса се развива огромна индустрия ,лесно достъпна в цял свят и начините да се печели са много.Ако си сам не си заслужава да се занимаваш с друго освен с търговия-отнема времето,но ако се работи в екип тогава нещата придобиват друг характер.Доколкото схващам пичовете си градят предприятие -сигнали ,курсове,анализи, статии,реклама ,доверително управление,и т.н. Сигналите са един от отделите на предприятието,който сам по себе си няма как да спечели много пари за кратко врме-1000човека по 5 евро.При положение,че за "милка"на комарджията гласувахме поне по 3 пъти и от 150 стана 350-смятайте колко са редовните и повечето са с по няколко ника така че..
                          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                            Ето едни например дето сега зарибяват и може да бъдат следени

http://www.leotraderpro.com/
                            Аз пак си задавам въпроса. Ако някой печели 113% на месец, защо му е да се занимава със сигнали? Да не говорим , че още като видя подобен процент и се сещам за пациенти на психиатрията.

Коментар

Ние печелим от търговия на пазарите и този сайт е хоби за нас.направете тогава нещо добро за българите, които се интересуват от този пазар - подайте малко безплатни сигнали Смело мога да кажа, че такива котировки например не предлага нито един друг бг сайт.но много брокери предлагат демо-търговия с абсолютно реални котировки, в помощ на желаещите да навлязат в тази област В момента разработваме други продукти, които също не са безплатни естествено и ние плащаме на програмисти за разработката имда ти направят линк към йъхуууто не изисква особено велик програмизъм. Няма нищо безплатно на този свят, за всичко някой някъде плаща.
                              Някой по-долу беше писал за часовниците... Честно...нямам думи. Часовниците се сверяват не по времето на нашите компютри, а с времето на сървъра където се хоства сайта. Котировките на yahoo са забавени естествено. Те са полезни не за реална търговия, а за ИНФОРМАЦИЯ. Господина по-долу говори, че по този начин със забавени котировки и грешен часовник ще имаме 100% успешни сделки!!! вече признхте че котировките ви са забавен - това е добре Господинът може би не знае, че акциите се различават от валутата и в даден момент цената на дадена акция е ЕДНАКВА в цял свят и при всички брокери.тази глупост няма да я коментирам Така че отваряйки призволна платформа, може да се види, че сигналите са в реално време.
                              1000 човека по 5 евро = 5000 евро!! Чиста математика. Само че не съвсем! Оптималното число е около 15 човека. Толкова и ще бъдат в чата.
                              Ние просто споделихме нашето предложение. Веднага се намериха хора, които почнаха да правят сметки колко пари ще спечелим и защо ще ги спечелим. Нито един не попита въз основа на какво са тези сигнали, как търгуваме, колко често ще бъдат подавани, дори елементарно какви индикатори ползваме?? Но веднага изчисляват колко пари ще вземем. Казват кое е хитро и кое не е, квалифицират клиентите като "овце" и " балъци"..
                              Правилно са казали хората, че в ада българският казан не го пазят дяволи, защото няма нужда. Когато някой тръгне да излиза другите го дърпат надолу!
                              Направих ви съвсем приятелска забележка за котировките!!! Платете още 20 лева на програмиста да даде линк с котировки онлайн. Не ми казвайте че това не е пропуск, защото 99% от форекс котировките в нета са риъл тайм а вие сте хванали от чувала с котировки - забавените)) През цялото време говоря за форекс, защото темата е за това. Но ако искате можем да продължим спора за акции, защото докато във форекса съм първокласник, смело мога да заявя, че в търговията с акции на щатски пазари съм в прогимназията. Бъдете здрави и направете някакво покритие на това самочувствие!!

Коментар

• Ние печелим от търговия на пазарите и този сайт е хоби за нас. Смело мога да кажа, че такива котировки например не предлага нито един друг бг сайт. В момента разработваме други продукти, които също не са безплатни естествено и ние плащаме на програмисти за разработката им. Няма нищо безплатно на този свят, за всичко някой някъде плаща.
                                Някой по-долу беше писал за часовниците... Честно...нямам думи. Часовниците се сверяват не по времето на нашите компютри, а с времето на сървъра където се хоства сайта. Котировките на yahoo са забавени естествено. Те са полезни не за реална търговия, а за ИНФОРМАЦИЯ. Господина по-долу говори, че по този начин със забавени котировки и грешен часовник ще имаме 100% успешни сделки!!! Господинът може би не знае, че акциите се различават от валутата и в даден момент цената на дадена акция е ЕДНАКВА в цял свят и при всички брокери. Така че отваряйки призволна платформа, може да се види, че сигналите са в реално време.
                                1000 човека по 5 евро = 5000 евро!! Чиста математика. Само че не съвсем! Оптималното число е около 15 човека. Толкова и ще бъдат в чата.
                                Ние просто споделихме нашето предложение. Веднага се намериха хора, които почнаха да правят сметки колко пари ще спечелим и защо ще ги спечелим. Нито един не попита въз основа на какво са тези сигнали, как търгуваме, колко често ще бъдат подавани, дори елементарно какви индикатори ползваме?? Но веднага изчисляват колко пари ще вземем. Казват кое е хитро и кое не е, квалифицират клиентите като "овце" и " балъци"..
                                Last edited by бедната йена; 16.01.2011, 09:51.

Коментар

Working...
                                X