IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето идеята за следващите седмици

1 - Къса текущо 1,5040 стоп 1,5140 цел 1,4840
    2- бай зона 1,4820-40 стоп 50п и цел 1,5280 - вероятен дългосрочен връх
    (
    (

Коментар

• Ако минем над 1,50 аз ще пробвам къса, но незнам защо имам някакво предчувствие че върхът ще е около 1,5280

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        Е, аз за по-дълъг период се интересувах 1-2-3 години! ;-)
        Фундаментално ако се вземе предвид, че цакат европейския износ Щатското засилване ще изпревари нашето (особено ако ЕУ вземе да допусне двете най-слаби икономики на зоната (ние и мамалигиарите) към общата си валута)!

А какво мислиш за сценарий - слаби евро и долар за сметка на нещо азиатско!?
        (
        (Китай предполагам че ще почнат да ги натискат по-сериозно да обезценят юана - щото така си пълнят пазарите с китайски боклуци за безпари а ония си печелят, не ги натискат сериозно само защото китай с печалбите си купува хамерикански дълг - ако обаче доларат започне да расте - те ще почнат да печелят и от това и ще дойде времето да ги подгонят за обезценка - един такъв акт би довел и до спад на хиената - така че не ми се връзва силни азиатци срещу слаби европа и сащ

Коментар

• Е, аз за по-дълъг период се интересувах 1-2-3 години! ;-)
          Фундаментално ако се вземе предвид, че цакат европейския износ Щатското засилване ще изпревари нашето (особено ако ЕУ вземе да допусне двете най-слаби икономики на зоната (ние и мамалигиарите) към общата си валута)!

А какво мислиш за сценарий - слаби евро и долар за сметка на нещо азиатско!?
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
            Първоначално изпратено от koko
            http://forexmasters.hit.bg/eurw.png

(
            (Гответе се да пробваме сел малко под 5030 с малък риск и къс стоп
            Много интересна е идеята ти за паритет еур/дол, имаш ли и фундаментални причини или чисто технически смяташ поскъпване на долара спрямо еурото!?
            (Чисто технически още като бяхме на 1,30 излезе така http://forexmasters.hit.bg/mont.png

(Сега на тоя етап още за съжаление нямаме индикиран технически връх - къде ще бъде някъде между 1,50 и 1,67 - надявам се времето да покаже

Фундаментално няма подкрепа за една такава идея на тоя етап, което ще рече че дори и да стане - времевият хоризонт би бил засега дълъг някъде след 2015 година за да няма сътресения на пазара , иначе знае ли човек - война в Иран ала бала - но това са смешни твърдения - преди време четох как техниката била предвидила като време атентатите от 11 септ - не помня къде беше тоя анализ - но аз не съм привърженик на консперативните теорий - с две думи НЕ няма фундаментален мотив
            (Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              http://forexmasters.hit.bg/eurw.png

(
              Много интересна е идеята ти за паритет еур/дол, имаш ли и фундаментални причини или чисто технически смяташ поскъпване на долара спрямо еурото!?
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• http://forexmasters.hit.bg/eurw.png

(

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                  Позволявам си да се изкажа, въпреки че съм любител спекулант. Според мен ако има движение на горе ще ограничено до 1.4785-1.4790
                  Много добре го нацели тоя резистънс сутринта, въпреки че е само междинка, ор ет лийст ай тфинк соу.
                  Коко, приятен уикенд, френд. Голяма сила си днеска с лирата.
                  Макар че европаунда ми тепърва ще избухне.

Коментар

• 1,4648 ми изглежда добър съпорт - по мърлей това е 0#8 - отгоре в момента резистънта се оформи между 4#8 и 5#8 тоест резистентна зона между 1,4801 и 1,4771

Би трябвало да хванем 1,4660 обаче е възможно около 1,4650 да пробваме покупка със стоп под 1,4620 или за по-сигурно под 1,4587 - но ни трябва доказателство
                    С две думи ми се струва че зоната около 4648 може да ни качи отново около 1,48

Лек ден от мен и приятни почивни дни

Коментар

• Обратното броене за потапяне започва - а да видим - аз ке ви чакам 4660

Коментар

• 6 монитора хехе

Коментар

• кокич все се каня да те питам абе защо толкова различни графики бе човек ? От къде ги копираш ? Не вярвам да стоиш и да чертаеш на 100 различни графики. Аз ще се побъркам ако го правя това

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                            Наближава 1,5960. Какво ли ще става?

Иска ми профита кво
                            http://forexmasters.hit.bg/caa.PNG

Коментар

• Наближава 1,5960. Какво ли ще става?

Коментар

• Обърках се вече къде си пишем. Това по повод върха ли е? Ясно. Но по лъчите не може без по-дългосрочен поглед. Ако си спомяш февруари март ли беше. Като казвах има още нагоре. Абе да не се връщаме на безсмислени спомени...

Първоначално изпратено от kritelin
                                GoDim аз когато търгувам не правя прогнози, а влизам по посока. Дългосрочни анализи си правя за кеф, защото отдавна съм стигнал до простата истина - има прекалено много външни за модела фактори за да може да се прецени трезво какво ще се случи след 3-6-9-12 месеца. Това съм го оставил на тези, които пишат в блуумберг и на Возний, който беше начертал суинговете за 10 години напред едно време

Сега за пробива - от опит знам, че при консолидиране в подножието на връх пробивът след това е силен по ред причини

1) Новата точка на започване на възхода е изместена доста по-нагоре от старата - в случая 4480
                                2) Обикновено при конослидациите се получава натрупване на стопове над върховете и вече над тях големите почват да гърмят байове, а тълпата да скъсява.

В нашия случай има едно нещо само, което до някъде ме тревожи, но него го отдавам на факта, че по дневна графика за момента по всички личи сме в 5-та вълна, а именно екстремни мечия сентимент към долара. Днеска ти пуснах чарт в зоната не знам дали си го погледнал.

П.С. Щях да забравя и класическото надупване на всички контрели - пробива на дивергенция по часовите. От това ако знаеш колко бахур съм изял преди 3-4 години

Коментар

Working...
                                X